Want to know Examcollection 1Z0-516 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials certification experience? Study Practical Oracle 1Z0-516 answers to Improved 1Z0-516 questions at Examcollection. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-516 (Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials) test on your first attempt.

2016 Sep 1Z0-516 brain dumps

Q341. ABC.com is implementing Oracle E-Business Suite 11.5.10. It wants to use a global chart of accounts. It has business operations in Canada, the United States, France, and Spain. You are told that both France and Spain require Document Sequencing whereas Canada and the United States do not. There are three legal entities in Canada, four in the United States, two in France, and two in Spain. All legal entities have the same fiscal year end. Advise the DBI Enterprise corporate controller what is feasible, in order to set up the minimum number of set of books, without customization. 

A. 1 set of books for Canada, 1 for the U.S. and 1 for Europe. Install and set up Global Accounting Engine for Europe. 

B. 1 set of books for Canada, 1 for the U.S. and 2 for France and 2 for Spain. Enable Document Sequencing for France and Spain sets of books. 

C. 1 set of books for Canada, 1 for the U.S. and 1 for France and 2 for Spain. Install and set up Global Accounting Engine for France and Spain sets of books. 

D. 1 set of books for Canada, 1 for the U.S. and 2 for France and 1 for Spain. Enable Document Sequencing for France and Spain sets of books. 

E. 1 set of books for Canada, 1 for the U.S. and 1 for Europe. Enable Document Sequencing for Europe set of books only. 

Answer: B


Q342. Select the four activities that are NOT part of the Payables closing process. (Choose four.) 

A. confirm payment batches 

B. close the Payables period 

C. close the General Ledger period 

D. process period-end receipt accruals 

E. review the Uninvoiced Receipts Report 

F. process the remaining Inventory transactions 

Answer: CDEF


Q343. Which report would provide information about the processing type (parallel or sequential) that may be defined for reports? 

A. Report Detail Listing 

B. Content Set Summary Listing 

C. Row Set Summary Listing 

Answer: B


Q344. Scott is implementing Oracle General Ledger for ABC Corporation. He needs help as he creates the accounting setup. Which two are true for the creation of the accounting setup? (Choose two.) 

A. Assigning legal entities to accounting setups is compulsory. 

B. After the subledger accounting method is assigned, it cannot be changed. 

C. Before completing the accounting setup, secondary ledgers and currency can be deleted. 

D. A calendar cannot be assigned if it contains gaps between periods or it does not have a full fiscal year defined. 

Answer: CD


Q345. Identify the three applications that create invoices into Oracle Receivables. (Choose three.) 

A. Oracle Loans 

B. Oracle Projects 

C. Oracle Shipping 

D. Oracle Cash Management 

E. Oracle Lease Management 

Answer: ABE


certifyforall.com

Leading 1Z0-516 test question:

Q346. Identify two events that take place when an invoice is matched to a purchase order. (Choose two.) 

A. Tolerances are enforced. 

B. The quantity billed is updated. 

C. The quantity received is updated. 

D. The purchase order accounting information is copied to the invoice. 

Answer: BD


Q347. Identify two true statements about using column sets in an FSG report. (Choose two.) 

A. Formats can be set for each column. 

B. Accounts cannot be assigned to a column set. 

C. Calculations can be performed by using columns. 

D. The seeded column sets provided must be used. 

Answer: AC


Q348. Newco Inc. has decided on a chart of accounts structure that consists of four segments: 

company, cost center, account, and subaccount. It has only one company value and wants to restrict (limit the appearance of) the lists of account values and subaccount values for some cost centers. Which is the design option that would meet Newco Inc.'s requirement? 

A. Define a value set with independent validation and non-hierarchical security for each of the three segments: cost center, account, and subaccount. Enable security for all three segments and define security rules to restrict lists accordingly. 

B. Define a value set with independent validation for each of the three segments: cost center, account, and subaccount. Deselect dynamic inserts for the accounting flexfield structure and define all possible code combinations that are desirable for the specified cost centers. 

C. Define a value set for the cost center with independent validation and non-hierarchical security. Define a value set for the account with dependent validation, which depends on the cost center. Define a value set for the subaccount with dependent validation, which depends on the account. Enable security for the cost center segment and define security rules to restrict lists accordingly. 

Answer: A


Q349. Identify two implementation considerations that impact Payables during the closing process. (Choose two.) 

A. Determine how often you will run the Transfer Journal Entries to GL process. 

B. Determine the number of clearing accounts to use for Projects, Assets, and Cash Management. 

C. Choose the detail option to transfer details to General Ledger during the Create Accounting process. 

D. Review the scheduling of the Create Accounting process to ensure that this is processed before processing pay runs. 

E. Review the scheduling of the Mass Additions Create process to ensure that this is processed before the Create Accounting process. 

Answer: AB


Q350. Identify three statements that are true about bank and supplier payment. (Choose three.) 

A. Primary bank account can be only at the supplier site. 

B. Credit and debit memos are examples of payment documents. 

C. Supplier's payment requires a bank account with at least one payment document. 

D. Use the Banking Details page to create bank accounts for making payments to suppliers. 

E. If bank accounts for a supplier site are entered, Payables defaults the supplier's active bank accounts. 

Answer: CDE