Youre never going to have any The idea recognition devoid of time and diligence.The demands from the abilities along with skills are usually several, the using measures are the same.Undertake the arrange to have Oracle analyze? When that?¡¥s the situation, don?¡¥t panic. Heres a measures to provide you with ready for your big event. Primary, pick a recognition. Of these who definitely are unclear which in turn recognition to take, lots of strategies and concepts might be grasped on the net. Second step, approximation the knowledge. In such a action, help to make an overview of the knowledge and then seek out examining stuffs in which Oracle recognition necessitates. A few candidates discovered that the skills details are really plentiful which they merely explore searching out the key points. Are you presently uninterested simply by knowing training books all on your own? Why not have a look at certain The idea recognition discussion boards to discover the other blogs are going to do? You could determine the investigation schedule in this manner. The best way to keep fresh would be to go on it recognition training groups.Perform assessments will let you organize the Oracle 1Z0-516 quiz. Do some searching online training exams that will help everyone analyse your understanding along with openness for your actual quiz.As a final point, browse the vendor?¡¥s web page. They will provide quiz instructions and use problems absolutely free to take. After you have finished has a tendency to several action, its possible youll e book the quiz today.

2016 Aug 1Z0-516 download

Q91. Choose the maximum number of secondary ledgers that can be assigned to a primary ledger. 

A. unlimited 

B. two per primary ledger 

C. one per primary ledger 

D. one per primary ledger with a reporting currency 

Answer: A


Q92. How do you know funds are available in the budgetary control summary account template? 

A. when the result is less than one, regardless of the balance type 

B. when the result is greater than one, regardless of the balance type 

C. when the debit balance type has a positive amount, and the credit balance type has a negative balance 

D. when the debit balance type has a negative amount, and the credit balance type has a positive amount 

Answer: C


Q93. Identify two types of inquiries that are possible on ledger sets. (Choose two.) 

A. variance inquiry 

B. summary template and summary account inquiries 

C. a budget balance inquiry to view the budgeted figures 

D. an account inquiry on ledger sets to view actual accounts balances across multiple ledgers that are assigned to a ledger set 

E. an account inquiry on ledger sets to view encumbrance account balances across multiple ledgers that are assigned to a ledger set 

Answer: DE


Q94. Identify two correct statements related to Key Performance Indicators and the KPI region in Daily Business Intelligence. (Choose two.) 

A. Can be of table format only 

B. Can be configured for each dashboard 

C. Organizes data into reporting hierarchies 

D. Is a strategic business factor that is used for reporting 

E. Contains a unique set of graphical information on a dashboard 

Answer: BD


Q95. Identify three statements that are true for setting up withholding tax for a supplier and supplier site. (Choose three.) 

A. Withholding tax is an account distribution process. 

B. The withholding tax option can be overwritten at the invoice level. 

C. If a supplier does not allow withholding tax, you cannot allow withholding tax for any of the supplier's sites. 

D. Payables defaults the withholding tax group from the supplier site to the invoice and then to invoice distribution. 

E. The Payables setup option, allow withholding tax, can make suppliers and supplier sites subject to withholding tax. 

Answer: CDE


certifyforall.com

Abreast of the times 1Z0-516 free download:

Q96. When you validate an invoice in Payables, E-Business Tax automatically performs four tasks. (Choose four.) 

A. creates distributions 

B. recalculates tax lines 

C. allocates tax amounts 

D. places tax-related holds on the invoice 

E. updates imported invoices into Payables 

Answer: ABCD


Q97. Which three are part of the Global Consolidation System functionality ? (Choose three.) 

A. View the multilevel structure of your consolidation in a graphical format. 

B. Create consolidated journal entries in both parent and subsidiary set of books as part of the consolidation process. 

C. Define mapping rules to determine how subsidiary account balances roll up into the parent. 

D. View the status and monitor subsidiary account balances for any changes that occur after the subsidiary data has been transferred. 

E. Use the IDT to transfer data from Oracle Global Consolidations to external financial feeder systems. 

Answer: ACD


Q98. Select four options that can be set at the supplier site level. (Choose four.) 

A. surveys 

B. tax details 

C. accounting 

D. bank details 

E. business classification 

Answer: ABCD


Q99. Identify three entities that can become a party in Oracle Trading Community Architecture (TCA). 

(Choose three.) 

A. An individual customer 

B. A personal relationship 

C. A business organization 

D. A business contact email 

E. A business mailing address 

F. A business contact telephone 

Answer: ABC


Q100. Identify two correct statements about the transaction flexfields for the Receivables AutoInvoice interface tables. (Choose two.) 

A. Link-to transaction flexfields are used to associate a specific tax line with a specific transaction line. 

B. Reference transaction flexfields are used to associate a specific tax line with a specific transaction line. 

C. Link-to transaction flexfields are used to apply a credit memo to an invoice or associate an invoice with a specific commitment. 

D. Reference transaction flexfields are used to apply a credit memo to an invoice or associate an invoice with a specific commitment. 

Answer: AD