Testking mature Oracle lecturers as well as experts can say yes to that Testking Oracle 1Z0-516 test questions and answers are almost appropriate. The particular pass fee regarding Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials had been almost 95 %. Over s, we could demonstrate the 1Z0-516 research materials produced valuable reference for Oracle applicants. Our own 1Z0-516 pdf worth the examinees sparing without trying to study. You can bet the boot you will have a positive end result through the Testking Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials practice checks.

2016 Jun 1Z0-516 sample question

Q81. Which three functions can the Create Accounting Program perform? (Choose three.) 

A. Creating accrual entries 

B. Running the journal import 

C. Validating distribution lines 

D. Creating accounting entries E. Transferring data to the interface table 

Answer: BDE


Q82. What would the result be? 

A. 1, 3, 4 

B. 2, 3, 4 

C. 3, 4, 5 

D. 5, 1, 2 

E. 5, 3, 2, 

Answer: A


Q83. Identify two tasks of the Application tier in Oracle E-Business Suite Release 12 Applications architecture. (Choose two.) 

A. Process business logic 

B. Store business logic in the database 

C. Retrieve business logic from the database 

D. Manage communication between desktop/client tier and database tier 

Answer: AD


Q84. Scott, a consultant with a leading consulting firm, is implementing Oracle General Ledger at a client site and is setting up FSG reports to be used by different users. 

One of the customer requirements is that all users with modify access must not be able to modify privileges on FSG reports. Identify the correct option to meet customer requirements. 

A. Enable the security on definition by selecting the enable security check box. 

B. Remove the security on definition by deselecting the enable security check box. 

C. Exclude the assign access function for those definitions from the user's responsibility. 

D. Define security rules and specify what actions can be performed by each user or a group of users. 

E. Set up profile options against each user and specify what actions can be performed by each user or a group of users. 

Answer: C


Q85. Identify two features related to parameters in a Daily Business Intelligence report. (Choose two.) 

A. Parameters are based on responsibilities. 

B. Each page in a report contains common parameters. 

C. Parameters can be defined for individual regions of a report. 

D. Multiple primary dimension parameters can be associated with a page in a report. 

E. The primary dimension parameter is different for each page in a Daily Business Intelligence report. 

Answer: BE


certifyforall.com

Rebirth 1Z0-516 practice test:

Q86. All receipts that fail validation during AutoLockbox processing remain in the _____ table. 

A. AR_PAYMENT_SCHEDULE 

B. AR_PAYMENTS_INTERFACE_ALL 

C. AR_INTERIM_CASH_RECEIPTS_ALL 

D. AR_INTERIM_CASH_RCPT_LINES_ALL 

Answer: B


Q87. Identify three steps to be performed after defining a flexfield structure, but before entering values. (Choose three.) 

A. Select the "Freeze Flexfield Definition" check box. 

B. Click the Compile button to build the flexfield structure. 

C. Save your changes before freezing the flexfield definition. 

D. Submit a concurrent request to build the flexfield structure. 

E. Do not save your changes before freezing the flexfield definition. 

Answer: ABC


Q88. Your manager has asked you to create a period close process that maximizes the efficiency of your two staff members and minimizes the number of closing days. Identify two sets of subledgers that can be closed concurrently. (Choose two.) 

A. Projects and Payables 

B. Order Management and Projects 

C. Payables and Receivables 

D. Inventory and Receivables 

E. Payables and Assets 

Answer: BC


Q89. Ten analysts are assigned the same Receivables responsibility and are given their own logins. 

The requirement is to restrict three of the analysts from creating chargebacks or adjustments. 

What would be your advice to ensure compliance with this internal control? 

A. Use forms personalization to restrict function access. 

B. Set the "AR: Cash - Allow Actions" system profile to no at the responsibility level. 

C. Set the "AR: Cash - Allow Actions" system profile to no at the user level for the three analysts. 

D. Set the "AR: Cash - Allow Actions" system profile to yes at the user level for the three analysts. 

E. Set the "AR: Cash - Allow Actions" system profile to yes at the application level for the three analysts. 

Answer: C


Q90. Daily Business Intelligence reporting is available across all major product areas. Identify the Daily Business Intelligence tool that would provide manufacturing costs for an item over time by various cost elements. 

A. Product Intelligence 

B. Financials Intelligence 

C. Purchasing Intelligence 

D. Commodity Intelligence 

E. Manufacturing Intelligence 

Answer: A