The actual Oracle experts have the possibility to get a professional within it industry want to get to the top regarding capability and achievement, so that they must take part in diverse Oracle qualification exams. Oracle 1Z0-516 known as Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials is actually stepping-stone to check the particular candidates understanding and ability in a relevant industry of labor. Ucertify Oracle 1Z0-516 on the internet practice checks can guarantee that you can to manage individuals highly trained and competent works. The 1Z0-516 practice exam contains the genuine answers and questions, ensuring you move the actual 1Z0-516 exam along with leading levels.

2016 Jun 1Z0-516 brain dumps

Q11. What are the possible posting options in Oracle General Ledger? 

A. Post Journal batches individually Post multiple batches Use AutoPost B. Post Journal batches individually Post multiple journals 

C. Post multiple batches Post batches that meet specific criteria by submitting a concurrent request 

D. Post Journal batches individually Post multiple batches Post batches that meet specific criteria by submitting a concurrent request and using Journal Approval 

Answer: A


Q12. Select four tasks that you can perform from the Self-Service home page of Oracle Workflow embedded in Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose four.) 

A. View "FYI Notifications." 

B. Purge Closed notifications. 

C. View "Notifications From Me." 

D. View participant responses for a completed workflow. 

E. Access status diagram of workflows that are in any status. 

F. Access status diagram of workflows that are with status "Processed" or "Errored." 

Answer: ACDE


Q13. An auditor has asked the payables manager to provide detail that supports the Oracle Payables Liability amount listed on the balance sheet. Which report would best meet the auditor's request? 

A. Accounts Payable Trial Balance 

B. Posted Invoice Register 

C. Payables Account Analysis Report 

D. Payable Accounting Entries Report 

E. Accrual Reconciliation Report 

Answer: A


Q14. Which two statements are true regarding partitioning of data by an application? (Choose two.) 

A. General Ledger is partitioned by Ledgers. 

B. Accounts Payable is partitioned by Ledgers. 

C. Fixed Assets are partitioned by Operating Unit. 

D. Accounts Receivable is partitioned by Operating Unit. 

E. Order Management is partitioned by Inventory Organization. 

Answer: AD


Q15. Identify two features of Flexfields in Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose two.) 

A. Flexfields consist of segments. 

B. Flexfields are configurable fields. 

C. Flexfields are used only in Oracle Financials suite of products. 

D. Flexfields are available for all forms in Oracle E-Business Suite Release 12. 

Answer: AB


certifyforall.com

Improve 1Z0-516 exams:

Q16. Identify three components in a Daily Business Intelligence report. (Choose three.) 

A. Menu 

B. Folder 

C. Region 

D. Parameter 

E. Key Performance Indicator 

Answer: CDE


Q17. Identify three statements that are true for E-Business Tax. (Choose three.) 

A. E-Business Tax transactions are strictly controlled and cannot be changed. 

B. E-Business Tax provides seeded tax registration types for local organizations. 

C. E-Business Tax provides a single point solution for managing your transaction-based tax requirements. 

D. E-Business Tax provides a common model for setting up tax data for tax determination and tax calculation. 

E. E-Business Tax uniformly delivers tax services to all E-Business Suite business flows through one application interface. 

Answer: CDE


Q18. Identify a correct statement about profile classes. 

A. Credit checking is managed in Receivables and Credit Management. 

B. Late charge type includes adjustment, debit memo, and interest invoice. 

C. Profile classes can be assigned to party, customer account, and account site levels. 

D. Profile classes can be assigned at the site level if the site has active bill-to and ship-to address purposes. 

E. Profile classes include credit check, credit collector, payment term, statement cycle, and statement-to address. 

Answer: B


Q19. There are five major business functions that occur sequentially during the natural flow of the Payables processes. Consider this list of five steps: 

1. Invoice Payment 

2. Invoice Validation 

3. Invoice and Payment Accounting 

4. Supplier Entry 

5. Invoice Import/Entry 

What is the order in which these steps must be performed? 

A. 1, 2, 3, 4, 5 

B. 4, 5, 2, 1, 3 

C. 5, 3, 1, 2, 4 

D. 3, 1, 4, 2, 5 

E. 4, 2, 5, 1, 3 

Answer: B


Q20. Which event reverses an accrual for an item set to accrue on receipt? 

A. paying an invoice 

B. delivering goods to a final destination 

C. running the Receipt Accruals - Period-end process 

D. matching an invoice in Payables to a purchase order 

Answer: D