Exam Code: 1Z0-516 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-516 Exam.

2016 Jun 1Z0-516 Study Guide Questions:

Q21. ABC.com runs the Program-Create Journals, after which the Create Journal Entries Execution Report is automatically created. Identify three components that the report Create Journal Entries Execution Report reports on. (Choose three.) 

A. Purchasing Encumbrance Entries 

B. Payables Encumbrance Entries 

C. Budget Journals 

D. Journal Posting Report 

Answer: ABC


Q22. To enter manual tax lines on invoices, enable manual tax options in E-Business Tax. Select three setup options for manual tax lines. (Choose three.) 

A. Regime 

B. Event Class 

C. Regime, Tax 

D. Configuration Owner 

E. Tax - Controls and Defaults 

F. Regime, Tax, Tax Jurisdiction 

Answer: BDE


Q23. Identify the correct sequence of Oracle E-Business Suite Release 12 Security Layers from bottom to top. 

A. Function Security, Data Security, and Role-Based Access Control 

B. Role-Based Access Control, Data Security, and Function Security 

C. Data Security, Function Security, and Role-Based Access Control 

D. Function Security, Role-Based Access Control, and Data Security 

Answer: A


certifyforall.com

Improved 1z0-047 pdf free download:

Q24. There are three invoice correction methods: underinvoicing, overinvoicing, and invalid transactions. Which option lists all the correct underinvoicing choices? 

A. Void, delete 

B. Void, delete, re-create invoice 

C. Update invoice, create a debit memo, perform an adjustment 

D. Update invoice, create a credit memo, create an on-account credit memo, perform an adjustment, refund 

Answer: C


Q25. Identify the two tasks that you can achieve by using sequential numbering. (Choose two.) 

A. Enable sequential invoice numbers. 

B. Enable gapless sequence numbers. 

C. Sequentially number GL and subledger journal entries. 

D. If you use journal- or subledger-level reporting currencies and when sequences are defined for the source ledger (such as the primary or secondary ledger), the sequence number generated for the source ledger is automatically assigned to the reporting currency journal. 

Answer: BC


Q26. Identify the sequence of steps to determine the Descriptive Flexfield name on a form in Oracle E-Business Suite Release 12 with Diagnostics enabled. 

1) Select Help > Diagnostics > Examine. 

2) The username of the DFF appears in the Value field. 

3) Select the DFF name from the list of values in the "Field" field. 

4) Select the "$DESCRIPTIVE_FLEXFIELD$" value for the Block name. 

A. 1, 2, 3, 4 

B. 1, 4, 3, 2 

C. 1, 3, 4, 2 

D. 4, 3, 1, 2 

Answer: B


1Z0-516  exam guide

Real oracle 1z0-047 dumps:

Q27. Which five options are available when scheduling a Periodic concurrent request in Oracle E-Business Suite Release 12? (Choose five.) 

A. Day(s) 

B. Year(s) 

C. Hour(s) 

D. Week(s) 

E. Month(s) 

F. Minute(s) 

G. Second(s) 

Answer: ACDEF


Q28. You are in the Tax Lines Summary window and you update the calculated tax amount of one of the taxable distributions. You must also adjust _____. 

A. the number of invoice lines 

B. the total header invoice amount 

C. the amount of another distribution 

D. the self assessed taxes in the Tax Details window 

Answer: C


Q29. You are working on an implementation of Oracle Daily Business Intelligence Release 12 at ABC Corp. Your client has three requirements: 

1. Ability to export to Excel or PDF daily intelligence data 

2. Ability to delegate roles to subordinates 

3. Ability to summarize data using flexible time periods 

Select the Daily Business Intelligence product that you would recommend to your client. 

A. Oracle Fusion Intelligence 

B. Oracle Financials Intelligence 

C. Oracle Purchasing Intelligence 

D. Oracle Interaction Center Intelligence 

E. Oracle Human Resources Intelligence 

Answer: A


Q30. To manually enter tax details for an item, freight, miscellaneous, or prepayment lines, you must complete seven fields. Name three. (Choose three.) 

A. industry 

B. tax amount 

C. tax regime 

D. commodity 

E. supplier site 

Answer: BCE