Exam Code: 1Z0-516 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-516 Exam.

2016 Jun 1Z0-516 Study Guide Questions:

Q231. Select two components that are required to create the accounting setup by using Accounting Setup Manager. (Choose two.) 

A. ledgers 

B. operating units 

C. data access sets 

D. definition access sets 

E. subledger accounting method 

Answer: AE


Q232. Oracle Payments is the central payment engine for Oracle E-Business Suite Release 12. Identify three modules that integrate with Oracle Payments. (Choose three.) 

A. Assets 

B. Payables 

C. Receivables 

D. Cash Management 

E. Order Management 

Answer: BCD


Q233. You set the GL: Journal Review Required profile option to Yes. What is the result? 

A. requires generated Autoallocation Journals to be reviewed before posting 

B. requires review of Recurring Journals before posting 

C. requires review of journals belonging to identified categories before posting 

D. requires all Journals to be reviewed before posting 

E. requires review of a journal entered in GL by the approver before posting 

Answer: A


certifyforall.com

Up to the immediate present 1Z0-516 dumps:

Q234. Identify two AR transaction types that correspond to the GL category sales nvoice. (Choose two.) 

A. Deposits 

B. Guarantee 

C. Adjustments 

D. Chargebacks 

E. On-account credit 

F. Miscellaneous transactions 

Answer: AB


Q235. ABC Corporation wants to convert from their existing legacy application to Oracle E-Business Suite Release 12. Identify three statements that are true for invoice conversion. (Choose three.) 

A. Merge all paid invoices for a supplier. 

B. Invoices related to employee expense cannot be converted. 

C. Establish a cutoff date after which invoices will be entered in Payables. 

D. Use Payables Open Interface to convert unpaid invoices and credit memos. 

E. Develop metrics that will be used to determine whether data conversion was successful. 

Answer: CDE


Q236. A global company has Oracle E-Business Suite Release 12 operations in the U.S., United Kingdom, and Sweden. The company now wants to add Denmark to Oracle E-Business Suite Release 12. Identify two components that are required to create a new Denmark responsibility. (Choose two.) 

A. Menu 

B. Exclusions 

C. Data Group 

D. Request Set 

E. Stage Function 

F. Individual concurrent requests 

Answer: AC


1Z0-516  torrent

Actual 1Z0-516 keys:

Q237. Embedded Dashboards are a feature of Oracle Fusion Business Intelligence Release 12. Select three additional features that Embedded Dashboards provide. (Choose three.) 

A. Multiple currencies 

B. Flexible time periods 

C. Use of workflow notifications 

D. Ability to export to Excel or PDF 

E. Ability to create/import transactions 

Answer: ABD


Q238. Identify what three considerations must be executed before creating a report by using the financial statement generator. (Choose three.) 

A. Download Web ADI. 

B. Create the database link. 

C. Determine the data to be reported. 

D. Define attributes for rows and columns. 

E. Decide which rows and columns will make up the report. 

Answer: CDE


Q239. Your client is using Oracle Trading Community Architecture (TCA) relationship manager to create and manage relationships among parties. However, your client is having difficulty understanding circular relationship types. Select two examples of circular relationships. (Choose two.) 

A. Company H is an affiliate of company G. 

B. Company A is the parent company of company B and company C. 

C. Company J is a subsidiary of company K and company L is a division of company K. 

D. Company M is a shareholder of company N and company N is a shareholder of company P. 

E. Company D is a competitor of company E, which is a competitor of company F, which in turn is a competitor of company D. 

Answer: AE


Q240. Which three are true about the Global Consolidation System? (Choose three.) 

A. consolidates data from legacy feeder system 

B. consolidation process creates consolidated journal entries in both parent and subsidiary sets of books 

C. performs multidimensional analysis of consolidated financial data using Oracle Financial Analyzer 

D. automatically generates journal entries to eliminate intercompany balances based on defined rules 

Answer: ACD