Downloadable of 1Z0-516 actual test materials and forum for Oracle certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-516 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials exam Today!

2016 Jun 1Z0-516 Study Guide Questions:

Q331. ABC.com wants to define a consolidation process for its enterprise. 

It has two sets of books: set of books A and Set of Books B. 

Both sets of books will be defined in Oracle General Ledger. 

Set of books A will have three companies with the same chart of accounts as set of books B. 

Set of books A will have USD as its currency. 

Set of books B will have four companies with the same chart of accounts and different calendar as set of books A. 

Set of books B will have GPD as its currency. 

Which consolidation method would you recommend? 

A. Interface Data Transformer 

B. Global Consolidation System 

C. Financial Statement Generator 

D. Global Intercompany System 

E. Applications Desktop Integrator 

Answer: B


Q332. Which statement is true about paying invoices? 

A. An invoice can be paid without being validated. 

B. An invoice can be paid only after the invoice accounting entries are created. 

C. An invoice must be validated before you can create invoice accounting entries. 

D. Invoice accounting entries and payment accounting entries can be transferred at different times to General Ledger only if they are in different calendar periods. 

E. Both invoice accounting entries and payment accounting entries must be transferred to General Ledger at the same time if they are in the same calendar period. 

Answer: C


Q333. Your client has requested that you set up gapless numbering for its invoices. In your testing, you realized that the numbers for deleted invoices were missing from the sequence. How would you prevent that problem? 

A. Reuse deleted invoice numbers. 

B. Do not allow deletion of invoices. 

C. Create a custom report listing deleted invoice numbers. 

D. Select Show Deleted Invoice Numbers in your system options. 

Answer: B


certifyforall.com

Far out 1Z0-516 practice:

Q334. Select three invoice types that can be entered ONLY in the Invoice Workbench, and CANNOT be entered via the Invoice Gateway. (Choose three.) 

A. debit memos 

B. credit memos 

C. prepayments 

D. PO default invoice 

E. PO standard invoice 

Answer: ACD


Q335. Identify the four end-user features of Oracle Application Object Library that provide uniformity of function across the Oracle E-Business Suite Release 12 Applications. (Choose four.) 

A. Custom menus 

B. Standard User Interface 

C. Applications Online Help 

D. Shared Flexfield value sets 

E. shared Graphical User Interface 

F. Standard Report Submission (SRS) 

Answer: BCDF


Q336. The GL accountant has defined the budget and wants the assistant accountants to enter and update the budget. The GL accountant wants this budget to be the default. What would be your response? 

A. If the client wants to do this, the budget status must be open. 

B. If the client wants to do this, the budget status must be current. 

C. The Oracle General Ledger budget functionality cannot satisfy this requirement. 

D. If the client wants to do this, customization of Oracle Workflow is the only option. 

Answer: B


1Z0-516  actual test

Refined 1Z0-516 :

Q337. What are the possible posting options in Oracle General Ledger? 

A. Post multiple batches Post batches that meet specific criteria by submitting a concurrent request 

B. Post Journal batches individually Post multiple journals 

C. Post Journal batches individually Post multiple batches Post batches that meet specific criteria by submitting a concurrent request and using Journal Approval 

D. Post Journal batches individually Post multiple batches Use AutoPost 

Answer: D


Q338. Identify the minimum prerequisites that should be met for deleting an Oracle Alert. 

A. Alert has no history and no enabled action sets. 

B. Alert has no history and no outstanding responses. 

C. Alert has no enabled action sets and no outstanding responses. 

D. Alert has no history, no enabled action sets, and no outstanding responses. 

Answer: D


Q339. Choose the correct sequence of events taking place in the data access set setup process. 

1. Define a legal entity. 

2. Define ledger sets. 

3. Define data access sets. 

4. Define a secondary ledger. 

5. Define a primary ledger. 

6. Assign a data access set to responsibilities. 

7. Define operating units. 

A. 1, 7, 5, 4, 2, 3, 6 

B. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 

C. 1, 7, 4, 5, 3, 2, 6 

D. 1, 7, 3, 2, 5, 4, 6 

Answer: A


Q340. With Oracle Cash Management, you can reconcile payments created in Payables to your bank statements. When you reconcile payments using Oracle Cash Management, Cash Management updates the status of payments. Select the new status. 

A. issued 

B. updated 

C. negotiable 

D. reconciled 

Answer: D