Exam Code: 1Z0-516 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-516 Exam.

2016 Jun 1Z0-516 Study Guide Questions:

Q71. Identify four consolidation tools. (Choose four.) 

A. Interface Data Transformer 

B. Global Consolidation System 

C. Global Intercompany System 

D. Financial Statement Generator 

E. Applications Desktop Integrator 

Answer: ABDE


Q72. Transaction numbering is set up using _____. 

A. System options 

B. AutoAccounting 

C. Transaction types 

D. Transaction sources 

Answer: D


Q73. A Ledger is a financial reporting entity. What is new in Oracle E-Business Suite Release 12 that facilitates generation of accounting entries? 

A. Ledger 

B. Chart of Accounts 

C. Multi-Org Structure 

D. Accounting Convention 

E. Financial Accounting Calendar 

Answer: D


certifyforall.com

Down to date 1Z0-516 test:

Q74. Exhibit: 


A. G, F, E, A, B, D, C 

B. F, G, E, A, B, C, D 

C. G, F, E, A, B, C, D 

D. G, F, A, B, C, E, D 

E. C, F, E, A, B, D, G 

Answer: A


Q75. Select two ways in which you can complete an invoice. (Choose two.) 

A. Use the Complete button in the Transactions window. 

B. Run the concurrent program Complete Transactions. 

C. Select the complete check box in the Transactions window. 

D. Use the Complete button in the Transactions Summary window. 

E. Select the complete check box in the Transactions Summary window. 

F. Ask the technical developer to run a custom PL/SQL program to update all tables. 

Answer: AD


Q76. Select three statements that apply to Interface Data Transformer (IDT). (Choose three.) 

A. It ensures reapplication of the same rules each time you transfer. 

B. IDT provides greater flexibility by performing no validation on the imported data. 

C. User-defined conditions enable you to control when transformation rules must be applied. 

D. IDT provides automatic data conversion that converts disparate data formats into an Oracle format. 

E. It makes exporting of data from Oracle General Ledger into external feeder systems much easier and less time consuming. 

Answer: ACD


1Z0-516  rapidshare

Simulation 1Z0-516 preparation labs:

Q77. Which three statements are true about AutoInvoice? (Choose three.) 

A. It determines the General Ledger (GL) accounts by using AutoAccounting. 

B. It imports invoices that have only transaction types that are of the "imported" transaction class. 

C. It determines the GL accounts from the rows in the RA_INTERFACE_DISTRIBUTIONS_ALL table. 

D. It determines whether the invoices should have open or closed status on the basis of the line amounts. 

E. It uses the AutoInvoice clearing account if it cannot determine the Receivables account by using AutoAccounting. 

F. It uses the AutoInvoice clearing account if the price multiplied by quantity does not equal the total amount for a line. 

Answer: ACF


Q78. Your client wants the ability to report with Financial Statements Generator (FSG) and perform account inquiry at the summary (business unit) level of its Cost Center segment. A business unit is a group of cost centers and a business unit manager typically has several cost centers under his or her responsibility. Which option will meet the client's requirements? 

A. Define parent cost centers and a hierarchy of parent-child cost centers. Define Summary Accounts for the parent cost centers. Create FSG based on the parent cost center values or Summary Accounts. 

B. Define parent cost centers and a hierarchy of parent-child cost centers. Define Rollup Groups for the parent cost centers. Create FSG based on the Rollup Groups. 

C. Define parent cost centers and a hierarchy of parent-child cost centers. Define Rollup Groups for the parent cost centers, and Summary Accounts. Create FSG based on the parent cost center values or Summary Accounts. 

D. Define parent cost centers and a hierarchy of parent-child cost centers. Create Summary Accounts based on the parent cost centers. Create FSG based on the parent cost center values. 

E. Define parent cost centers and a hierarchy of parent-child cost centers. Define Rollup Groups for the parent cost centers. Create FSG based on the parent cost center values. 

Answer: C


Q79. Which three statements are true about Oracle Workflow and Oracle Alerts? (Choose three.) 

A. Alerts can perform only one action. 

B. Workflow can support complex conditional logic. 

C. Alerts can be configured for any frequency of occurrence. 

D. Workflows can wait for a user response during an activity. 

E. Alerts can perform multiple actions in a sequence that you specify. 

F. Alerts run only when a database record is either updated or created. 

Answer: BDE


Q80. Data Security is a layer of Access Control and builds on _____. 

A. Functional Security 

B. Registration Processes 

C. Delegated Administration 

D. Self Service and Approvals 

E. Role-Based Access Control 

Answer: A