This so-called This accreditation was initially the major makers for the purpose of marketing his or her merchandise, augmenting a multitude of technological team members that can offer a few utilizing experienced technological help. This sort of 1Z0-515 qualification will be attained by simply test. Typically, its through the ordinary 1Z0-515 test. Related support 1Z0-515 accreditation includes lots of areas inside it community. However, in the event anybody who currently have picked up established track record vouchers, they can acquire wages as a result.

2021 Dec 1Z0-515 actual exam

Q41. What are three advantages provided by proper partitioning in a data warehouse?

A. Partition pruning will occur

B. Faster sorting

C. Efficient parallel joins

D. Efficient data loading

E. Reduced disk usage

Answer: ACD


Q42. A Full Rack Oracle Exadata Database Machine can contain 100 TB of disk space with high performance. How much user data should you conservatively estimate this configuration can hold?

A. 100 TB

B. 75 TB

C. 50 TB

D. 28 TB

E. 20 TB

Answer: A


Q43. Why does partitioning help parallelism with RAC?

A. The ability to do partition-wise joins reduces interconnect traffic.

B. Partitioning allows you to split data storage across nodes.

C. Partitioning reduces storage requirements.

D. RAC will spawn additional parallel servers to meet the needs of requesting applications.

Answer: A


Q44. Knowledge Modules are:

A. Reusable code templates for Oracle Data Integrator

B. Prebuilt applications for Oracle Business Intelligence

C. Options for Oracle Enterprise Manager

D. Algorithms for data mining

Answer: A


Abreast of the times 1Z0-515 practice exam:

Q45. Your BI tool (for example, Oracle Business Intelligence Enterprise Edition Cognos) will be used to query an Oracle database that includes the Oracle BI tool generate in submitting queries that might include data stored in cubes?

A. SQL

B. PIVSQL

C. Proprietary API code

D. SQL for relational and proprietary API code for OLAP

Answer: A


Q46. Your BI tool (for example, Oracle Business Intelligence Enterprise Edition Plus, Business Objects and Cognos) will be used to query an Oracle database that includes the Oracle OLAP Option What does tool generate in submitting queries that might include data stored in relational tables and OLAP cubes?

A. SQL

B. PL/SQL

C. Proprietary API code

D. SQL for relational and proprietary API code for OLAP

Answer: B


Q47. You can use Oracle Data Mining unstructured data.

A. TRUE

B. FALSE

Answer: A


Q48. You think that result set caching might provide some benefits for your current data warehouse scenario. You perform some analysis on the composition of the queries used in the scenario. Identify the result of the analysis that would indicate the most potential for improvement with result set caching.

A. The scenario consists mainly of queries that are used infrequently.

B. The scenario consists mainly of queries that work on data which changes frequently.

C. The scenario consists mainly of queries with long run times and small result sets.

D. All data warehouse scenarios will benefit from result set caching.

Answer: C


Q49. How can you implement near real time data integration with Oracle Data Integrator?

A. By accessing Change Data Capture records from logs

B. By using Exchange Partition

C. By mining Oracle UNDO segments

D. By reading operating system logs

Answer: A