Act now and download your Oracle 1Z0-498 test today! Do not waste time for the worthless Oracle 1Z0-498 tutorials. Download Replace Oracle Oracle Fusion Project Portfolio Management 11g Implementation Essentials exam with real questions and answers and begin to learn Oracle 1Z0-498 with a classic professional.

2016 Nov 1Z0-498 exam cram

Q11. Choose the correct statement related to the project start and end dates. 

A. If the task dates roll up the task hierarchy automatically, then the project dates can be edited. 

B. If the task dates roll up the task hierarchy automatically, then the project dates cannot be edited. 

C. In an auto roll up of task dates, the project start date does not coincide with the earliest task. 

D. In an auto roll up of task dates, the project start date does not coincide with the latest task finish date. 

Answer:

Reference: 

http://docs.oracle.com/cloud/latest/projectcs_gs/OAPJF/F1121935AN10052.htm 


Q12. Identify two predefined transaction sources that Fusion PPM uses to import the transactions generated within projects. 

A. Interproject Supplier Invoices 

B. ProjectsIntercompany supplier invoices 

C. Project Allocations 

D. Capitalized Interest 

Answer: A,D 


Q13. Select the appropriate phrase to fill in the blanks below. 

Non-exclusive relationships between multiple projects and tasks with contracts and contract lines is a capability delivered by using_________ 

A. Project Contract-based billing 

B. Project Contract-based costing 

C. Project Contract Collection Center 

D. Contract Team Connect 

Answer:


Q14. Identify thetrue statement regarding an expenditure item. 

A. An expenditure item can be adjusted on both billable and capitalizeable attributes of a transaction. 

B. An expenditureitem can be adjusted only on the capitalizable attributes of a transaction. 

C. An expenditure item con be adjusted only on the billableattributes of atransaction. 

D. An expenditure Item cannotbe adjusted on any attributes of transcation. 

Answer:

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E29597_01/fusionapps.1111/e36898/F825915AN6F9D4.htm 

http://docs.oracle.com/cd/E37017_01/doc.1115/e22600/F392078AN13651.htm 

Can I adjust an expenditure item to be both billable and capitalizable? 

Yes. The billable and capitalizable attributes of a transaction are not mutually exclusive. A project can be both billable and capitalizable. The expenditure items are not restricted to being one or the other. Therefore, you can adjust the expenditure items for both the attributes. 


Q15. Identify the mandatory setup step under Project Invoicing options when you use Fusion Project Billing with Fusion receivables? 

A. Specify unit of measure for invoicelines sent to Fusion receivables 

B. Specify Billing cycles 

C. Specify Override reasons 

D. Define Project Billing DescriptiveFlex Fields 

Answer:


Most recent 1Z0-498 free question:

Q16. Identify two restrictions that are applied by Oracle Fusion PPM, when exporting a new project from Microsoft Project. 

A. You must selecta source project of template 

B. The primary planning resource breakdown structure associated with the projector template must allow changes at the project level. 

C. The source projector template must allowfor third-party scheduling. 

D. A baseline for the projectplan must beset. 

E. You must generate a budget version and-create a baseline, 

Answer: A,E 


Q17. By using Project Integration Gateway, a person can use Global Data model to provide the capability to set up the integration for a business unit and a project unit combination. Based on this information, identify two true statements regarding this integration model. 

A. Business unit providesFinancial periods and currency 

B. Projectunitprovides financial periodsand currency 

C. Project unitprovides resources. 

D. Business unit provide planning resource breakdown structure. 

Answer: A,D 

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E25054_01/fusionapps.1111/e20384/F552290AN6C6FC.htm 


Q18. Your client is implementing Fusion Applications for his or her organization and intends to transform the complete costing process through the use of Fusion PPM. One of the concerns the client has is that the user community is required to pick expenditure types from a long list, which are hot specific to their departmental expenses. Identify there levels of filtering that will help you address this concern in Fusion PPM. 

A. filterexpenditure types bused on the Project Unit that owns the project 

B. filterexpenditure types based on the set assigned to the Organization Hierarchy 

C. filter expenditure typesbased onthe set assigned to the project unit 

D. filter expenditure types based on the set assigned to the expenditure types 

Answer:


Q19. Identify two reference data objects for which the default set assignments canbe done for a project unit set determinant. 

A. Project Definition 

B. Project Transaction Types 

C. Project Rates 

D. Project Accounting Definition 

Answer: B,D 

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E29597_01/fusionapps.1111/e36898/F825915AN6F9D4.htm 


Q20. Select two correct statements pertaining to project classifications on a template. 

A. There can be a maximum of 20classifications that are allowed for entry using Quick Entry. 

B. When a project is created from a template, the project classifications cannot be deleted or added 

C. A project classification is a mandatory field on a project template 

D. When a project is created from a template, the project classifications can be deleted or added 

Answer: A,B