Doing 1Z0-498 certification exams is often a challenge for people who are operating full occasion or studying for the graduate or publish graduate degree. There is a far more simple as well as effective strategy for the preparation involving Oracle 1Z0-498 tests at Ucertify. Simply by doing the Oracle 1Z0-498 practice materials, you are going to be effective at getting the high score which in turn maintains your passing your exam. Were proud of ourselves around the achievement involving 100% passing ratio in 1Z0-498 exam. Weve a conscientious team. The actual experts exert almost all their energies as a way to keep this Oracle Oracle study supplies up to date. Right now we have your latest as well as comprehensive version of Oracle 1Z0-498 exam questions as well as practice tests on the website. You will manage to go via your Oracle Oracle exam paper smoothly in the event you keep pace with the Oracle 1Z0-498 research guide. You may just commit a little funds and occasion taking your Oracle 1Z0-498 online simulation exam or even studying the 1Z0-498 practice supplies. It is a great utterly shortcut to be able to Oracle Oracle certification.

2016 Sep 1Z0-498 exam cost

Q1. Identify three setups that are required to be performed at a Project Unit level in Fusion PPM. 

A. Pi .Kit Numbering and FTIH 

B. Implementation Options 

C. Reporting Setup 

D. Contract Management Propertied 

E. BusinessUnitAssociation 

Answer: B,C,E 


Q2. WhichSecurity Role can be assigned to a userin FusionApplications? 

A. Dam Ron 

B. Job Role 

C. AbstractRole 

D. Duty Role 

Answer: D 

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E25178_01/fusionapps.1111/e16689/F323387AN1B35E.htm 


Q3. Select two true statements regarding OBIA. 

A. OBIA cant.ke input, from heterogenous data sources. 

B. OBIA is Fusion Applications-centric. 

C. OBIAis real time and does not depend on the ETL refresh frequency. 

D. OBIAis used for strategic reporting. 

Answer: A,C 


Q4. Select the appropriatephrase to accurately complete thesentence below. 

Spread Curvesin Fusion ProjectPortfolio Management allows you_____ 

A. distribute quantity, cost, and revenue amounts automatically acrossaccounting periods 

B. distribute quantity, cost, and revenue amounts automatically acrossweekly calendars 

C. distribute quantity, cost, and revenue amounts automatically acrossproject accounting periods 

D. distribute quantity, cost, and revenue amounts automatically acrossaccounting or project accounting periods 

Answer: D 


Q5. Select the correct option to fill in the blank below. 

If revenue is recognized before billing, the accounting entry that gets triggered would be _________. 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 

Explanation: This example describes the types of revenue accounting entries that are automatically created using the central accounting setup in Oracle Fusion Subledger Accounting. Revenue andinvoices are generated in Oracle Fusion Project Billing. For revenue, the credit is to the appropriate revenue account, and the debit is to the unbilled receivable account. For invoices, the credit is to the deferred revenue account, and the debit is to the appropriate receivables account. Revenue accounting is initiated in Oracle Fusion Project Billing, and invoice accounting is initiated in Oracle Fusion Accounts 

Receivable. Oracle Fusion Subledger Accounting sends the revenue and invoice 

accounting to Oracle Fusion General Ledger. 

Revenue and Invoice Accounting EntriesThe following table contains an example revenue 

accounting entry. 

Entry Distribution Account Debit Credit 

SLA1 RDL1 Unbilled Receivables 40 

SLA1 RDL1 Revenue 

40 


certifyforall.com

Replace 1Z0-498 test engine:

Q6. Select the phrase that best completes the sentence below. 

“Project Creation” is an example of__________. 

A. a job 

B. an abstract role 

C. a duty 

D. a privilege 

Answer: C 


Q7. Through which two aspects does Fusion PPM provide improved capability of Role Based Security? 

A. enforcement across entire technologystack 

B. single point of administration forboth applications and technology 

C. monitor key projects transaction processing and exception rates 

D. transparentand consistent data security 

E. non-centralized access and function-based entitlement management 

Answer: B,D 


Q8. Identify two transactions that are treated as Commitment transactions in Oracle Fusion Portfolio Management. 

A. received goods on a project that are not yet transferred or imported into Oracle Fusion PPM 

B. purchase order changed to a project 

C. projectrelated invoices that are accounted and interfaced into Oracle Fusion PPM 

D. invoices transferred to Fusion Assets 

Answer: B,C 


Q9. Identify three formation types available for defining the Invoice Format header. 

A. labor 

B. events 

C. non-labor 

D. cpmtract 

Answer: A,B,C 


Q10. At who is the Oracle Fusion Project Performance Reporting solution specifically targeted? 

A. Project managers 

B. Project executives 

C. Project accountants 

D. Project team members 

Answer: C 

Reference: 

http://www.oracle.com/partners/en/most-popular-resources/ppm-exam-study-guide-2015269.pdf