Cause all that matters here is passing the Oracle 1Z0-495 exam. Cause all that you need is a high score of 1Z0-495 Oracle Fusion HCM: Compensation 2014 Essentials exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection 1Z0-495 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Oct 1Z0-495 exam answers

Q11. Identify the three correct statements for an alternate approver hierarchy. 

A. By defining alternate approvers, you replace the standard approval hierarchy for a manager with a new set or sequence of approvers. 

B. The alternate approver must be a part of the regular plan hierarchy. 

C. You can create multiple approvers for the same manager. 

D. The highest Approval sequence is the final approver. 

Answer: A,C,D 


Q12. Identify the correct option regarding the Payroll element details in the compensation history setup. 

A. Any payroll element can be added and all other details are auto-populated including the history category. 

B. Any payroll element can be added and the input value of the element must be selected. All other details are auto-populated including the history category. 

C. Any payroll element can be added and all other details are auto-populated excluding the history category. 

D. Any payroll element can be added and the input value of the element must be selected. All other details are auto-populated excluding the history category. 

Answer: B 


Q13. As an implementation consultant, you are required to define a total compensation statement. To construct the total compensation statement, you must follow a set of activities in sequence. 

Select the correct sequence to construct a total compensation statement. 

A. Create compensation items >> attach the items to compensation categories >> arrange categories hierarchically in the statement definition >> specify the statement period and display options >> generate the statement. 

B. Create compensation items >> specify the statement period and display options >> arrange categories hierarchically in the statement definition >> attach items to compensation categories >> generate the statement. 

C. Create compensation items >> generate a statement >> specify the statement period and display options >> arrange categories hierarchically in the statement definition >> attach items to compensation categories. 

D. Create compensation items >> attach the items to compensation categories >> generate the statement >> specify the statement period and display options >> arrange categories hierarchically in the statement definition. 

Answer: D 


Q14. Your client’s organization isa multi-country organization with headquartersin the US.All employees arecoveredunder global compensationplan.However, the managers in eachcountrywants toadminister compensationin their country’srespective currency. Howwould you enable this feature? 

A. Set the preferred currency in the worksheet 

B. Enable currency switching 

C. Display the corporate currency 

D. Use fast formula to display the employee currency using conversion rates 

Answer: B 


Q15. A corporation implemented Oracle Fusion Compensation Management. A Salary Basis has been created and attached to the workers and a Compensation cycle has been run. The corporation now wants to use a different Grade rate for the salary basis. 

Which option is true? 

A. After the salary basis is associated with any worker, you cannot delete it or modify any characteristic. Therefore, a new Salary Basis must be created with a new Grade rate. 

B. A new Grade rate can be created and the Salary basis can be modified to include it. 

C. No new Grade rate can be created. 

D. The salary of an employee is based on the grade to which the employee is assigned. Therefore, nothing has to be changed at the salary basis level once it has been created. Employee data must be modified to reflect the new grade. 

Answer: A 


Up to the minute 1Z0-495 exam topics:

Q16. You can use predefined alerts to notify managers about issues on the worksheet that need their attention. 

Which four predefined alerts are available? 

A. Salary changed in HR 

B. Allocation outside target range 

C. Grade changed in HR 

D. Job changed in HR 

E. Worker was terminated 

F. Worker is on long-term leave 

Answer: B,C,E,F 


Q17. Which three dates are mandatory while creating plan cycles? 

A. Evaluation Period Start Date 

B. Worksheet Update Period Start Date 

C. Plan Access Start Date 

D. HR Data Extraction Date 

E. Default Due Date 

Answer: A,B,D 


Q18. A corporationis implementing Oracle Fusion Compensation Management. Different currencies are set at the Legislative Data Group level, the Organization payment level, the Bank accountlevel, and the payroll element level. 

The currency shown while configuring salary basis comes from whichlevel? 

A. From the input value of the payroll element 

B. From the Legislative Data Group level, because that is the highestlevelin the hierarchy 

C. From the organization payment level, because the compensation is finally paid through this 

D. From the Bank account level 

Answer: B 


Q19. An administrator of a corporation must generate the compensation statements for the workers to notify them about their compensation details. 

Identify the correct role that will give the administrator access to complete the process. 

A. Compensation Administrator 

B. Compensation Manager 

C. Line Manager 

D. HR Specialist 

Answer: D 


Q20. ABC Company’scompensationhas an itemizedstructure.The company wants to increase theCost of Living allowance of the employees livingin the New Jerseyareaby 3%to compensate for theincreased living costs.Whichfeature of Oracle FusionCompensationcan be used to achieve this? 

A. Budget Pools 

B. Plan Eligibility 

C. Salary Component 

D. Action and Action Reasons 

E. Plan Access 

Answer: C