The particular Oracle 1Z0-478 questions and answers tend to be up-to-date simply by the technicians instantly. Youre going to get the newest simulated examination questions which can be in step with the existing Oracle examination. A lot more significantly, the actual revise day lengthy to be able to 180 days, showing that you may have fifty percent the years time to study 1Z0-478 dumps.

2016 Jun 1Z0-478 testing engine

Q11. Identify two correct descriptions of Oracle Web Services Manager (OWSM). 

A. It enables you to externalize web services security from the applications you build. 

B. It manages policies in a distributed policy manager that serves as a single policy enforcement point. 

C. Use security and management events, captured by OWSM agents, are displayed using Oracle BAM. 

D. It supplies predefined security policies that enable declarative security and management definition. 

E. It uses Oracle Event Processing (OEP) to determine when security violations have occurred. 

Answer: BC 


Q12. View the Exhibit. 


The Exhibit shows a display from Enterprise manager Fusion Middleware Control where you can monitor and manage BPEL service engine properties. Where are all changes to this configuration stored? 

A. bpel_config.xml in MDS 

B. soa-infra-config.xml in $MW_HOME/soa/config on each physical host in cluster 

C. soa-infra-config.xml in the soa-infra-wls.ear file 

D. a temporary directory on each physical host in the cluster 

Answer: B 


Q13. You want to leverage the Event Delivery Network (EDN) in your composite application for publishing and subscription. 

Which two components do you use? 

A. Business rule 

B. Mediator 

C. BAM adapter 

D. Spring component 

E. BPEL process 

Answer: BE 


Q14. Which statement best describes deploying your SOA application to a cluster? 

A. Manually deploy the application to each managed server in the cluster. 

B. After deployment, restart each managed server in the cluster before the application is available for service. 

C. Use WebLogit Server Administration Console for deployment because you cannot deploy to a cluster from JDeveloper. 

D. Treat your cluster as a single deployment target and let the administration server automatically deploy the application to all managed servers in the cluster. 

Answer: D 


Q15. Over a period of time, you have deployed three versions (1.0, 1.1, and 1.2) of a SOA application X to a three-node SOA cluster. All versions of X subscribes to a business event named createCustomer and instantiate a new BPEL process Y on receiving the event. 

At runtime, how many SOA composite instances are generated when createCustomer business event is fired? 

A. 1 

B. 3 

C. 9 

D. 0 

Answer: A 


certifyforall.com

Down to date 1Z0-478 pdf exam:

Q16. What is default transactional behavior for a synchronous request/reply and a one-way synchronous BPEL process? 

A. Required 

B. RequireNew 

C. Mandatory 

D. NotSupported 

E. Supports 

Answer: B 


Q17. Suppose that you pass some data from a process variable as a parameter into a human task. The variable is then updated at a later time in a parallel stream of execution in the BPEL process while the human task still executing (that is, before is auctioned by the assignee) 

What does the assignee see after opening the task in the workspace and looking at the parameter? 

A. The parameter contains the values of the process variable as it was when the task was created. 

B. The parameter contains the values of the process variable as it is at the current time (that is, when the user opened the human task in the workspace). 

C. The parameter is empty, and the task must be restarted to pick up the new values of the processes variable. 

D. It is not possible to determine from the information. 

Answer: A 


Q18. You are implementing SOA asset lifecycle management in your organization. In the service definition phase, architects and business analysts identify requirements. 

What should you do with the requirements so they can be tracked through the lifecycle? 

A. Document them in BPEL models. 

B. Add them to the Enterprise Repository. 

C. Add them to the Service Registry. 

D. Use harvesting tools to produce web service implementations. 

E. Produce value chain and strategy map documentation. 

Answer: B 


Q19. Composite A has two versions deployed lo the SOA runtime. Version 2.0 is the default revision, and Version 1.0 is an earlier (but active) revision. Version 2.0 has 100 instances in the Running state also hits 50 instances that are waiting for a callback on a mid-process < receiver> within a BPEL component in the composite. You undeploy Version 2.0. 

Which statement describes what happens after undeployment completes? 

A. All running Instances and the callbacks are allowed to complete on Version 1.0, but all new requests are served by Version 1.0. 

B. All running Instances are allowed to complete, the callbacks fail after undeployment and all new requests ate served by Version 1.0. 

C. All running instances immediately go stale, including the instances that are awaiting callbacks on the mid process <receive>. 

D. All running instances immediately go stale, but the callbacks are processed by Version 1.0. 

Answer: C 


Q20. Which JDeveloper SOA project artifacts have references to the JNDI name of a resource adapter connection factory that is used in the project? 

A. .jca file 

B. .wsdl file 

C. .componentType file 

D. adf-config.xml file 

Answer: D