Our Oracle 1Z0-475 exam products contain study guide, Pdf files and examination engine. The study guide are presented chapter by chapter. Should you have zero idea to be able to prepare for your Oracle 1Z0-475 exam, you can discover all the essential information in the 1Z0-475 study guide. Both the Pdf files and examination engine software are generally free downloadable after purchasing. And the Pdf files are also printable as well as essential for the Oracle Oracle exam preparation. The examination engine can easily create a genuine Oracle 1Z0-475 environment.

2016 Sep 1Z0-475 download

Q31. You have been tasked with designing a “get account” SOA Service. The source data for the service resides in a legacy system that is only accessible via MQ-Series request and response queues. The service consumers have requested a synchronous interface. What integration pattern should the SOA Service employ and why? 

A. The SOA Service should implement an asynchronous "get account" method because that matches the legacy system access provided. 

B. The SOA Service should implement a synchronous "get account" method because that Is what the service consumers have requested. A new synchronous Interface to the legacy system should be created. 

C. The SOA Service should implement two synchronous methods. The first method is a "send account request" and the second method is a "get account response." This meets the synchronous interface request of the service consumers while matching the existing interface to the legacy system. 

D. The SOA Service should implement a synchronous "get account" method because that is what the service consumers have requested. The SOA Service should use the synchronous-to-asynchronous bridging pattern and use the existing interface to the legacy system. 

E. The SOA Service should implement a synchronous "get account" method because that is what the service consumers have requested. The SOA Service should use the store-and-forward pattern and use the existing interface to the legacy system. 

Answer: B 


Q32. Which of the following statements describes how the layers in the service-oriented integration architecture interact? 

A. Upper layers in the architecture use capabilities provided by any of the lower layers in the architecture. 

B. A layer in the architecture uses capabilities provided by the adjacent layers, that Is, the layer-above and the layer below. 

C. A layer in the architecture uses capabilities provided by the adjacent lower layer in the architecture. 

D. A layer in the architecture uses capabilities provided by the adjacent upper layer in the architecture. 

E. The layers in the architecture expose functionality to the User Interaction Systems, but do not interact. 

Answer: A 

Explanation: 

Upper layersin the architecture leverage the capabilities provided by the lower layers. Generally,upper layers call lower layers in the architecture and the reverse (i.e. lower levelscalling upperlayers) is prohibited. There may be some special cases that are exceptionsto this rule. Upper layers are allowed to call capabilities provided byany lower layer and, therefore, may skip any intermediate layers. 

Reference:http://www.oracle.com/technetwork/topics/entarch/oracle-ra-integration-r3-0-176700.pdf 


Q33. Which statement completes the following sentence about SOA requirements? SOA requirements differ from traditional project requirements because SOA requirements... 

A. Are realized by shared Services which are not owned by any single application, consist of their own lifecycle, and are managed independently. 

B. May be implemented by existing applications, applications that are being developed, or proposed applications that have not yet been delivered. 

C. Once handed to a project by the business, can be purely managed by that project. 

D. Are focused on defining the integration points between applications, 

E. Should only be managed by a SOA centre of excellence. 

Answer: A 

Explanation: 

In order to achieve effective SOA, applications simply cannot be developedindependently of one another. Further, SOA applications utilize shared Services whichare not owned by any single application, consist of their own lifecycle and aremanaged independently. In order to be effective in managing requirements within anSOA, applications have to be aware of the requirements of existing applications,in-flight applications, as well as proposed applications. 


Q34. Choose the correct words in order to complete the blanks in the following statement. 

Traditional requirements gathering has been__________-focused whereas SOA requirements are 

_________-focused 

A. data, service 

B. project, enterprise 

C. single-use, multi-use 

D. technology, business 

Answer: C 


Q35. You work in a highly regulated industry. Regulatory and security requirements are changing constantly. But your current enterprise application development platform Is burdensome when updating solutions to cater for these regulatory and security requirements. How can SOA be best utilized in addressing your challenge? 

A. A set of regulatory and security Services can be developed that addresses all of the requirements. These regulatory and security Services can then be consumed by Business Activity Services. This allows updated regulatory and security functionality to be automatically applied to all Business Activity Services. 

B. Each solution codes its own regulatory and security functionality. This functionality can then be service-enabled so that other solutions can consume it. This allows for reuse of regulatory and security functionality. 

C. Utilize a policy-driven service infrastructure to decouple regulatory compliance checks and security policies from the Service implementation. This allows for a more centralized and dynamic change control. 

D. Regulatory and security functionality are implemented as a set of database stored procedures. As Services are consumed, the service bus executes the relevant stored procedures and applies them to the service payload. This allows for a centralized control environment while utilizing a mature technology to apply regulatory and security functionality. 

Answer: C 


certifyforall.com

Improve 1Z0-475 test engine:

Q36. Oracle Enterprise Repository (OER) provides several key capabilities of SOA Infrastructure. Select two capabilities provided by Oracle Enterprise Repository. 

A. Policy enforcement - enforce policies through gateways (self-contained modules) and agents (interceptors) 

B. Dependency analysis - the ability to navigate taxonomies and asset relationships to facilitate Impact analysis based on Inter-dependency 

C. Service discovery - facilitates Service discovery by providing a means to locate potential Serviceseither through taxonomy navigation, or direct search 

D. Performance management - measures and monitors the availability and performance of Services for historical trending, troubleshooting, and root cause analysis purposes 

Answer: B,D 

Reference:http://www.oracle.com/technetwork/topics/entarch/oracle-ra-soa-infrastructure-r3-2-1561710.pdf(page 42) 


Q37. When undertaking the Service re-use validation process, which three of the following aspects of the Service should be taken into consideration? 

A. Service capacity 

B. Non-functional qualities 

C. Security policies 

D. Servicedesign 

E. Service ownership 

Answer: A,C,D 

Reference:http://www.oracle.com/technetwork/topics/entarch/oracle-pg-soa-ident-svc-r3-2-1561704.pdf(p.45) 


Q38. An IT organization already has a mixture of products that they are using for their application integrations. They want to map their products onto the service-oriented integration architecture. What guidance do you give them for accomplishing this task? 

A. The capabilities in a product are identified and then the product is mapped to the architecture based on those capabilities. A product can map to more than one layer of the architecture. 

B. The capabilities in a product are identified and then the product mapped to the architecture based on those capabilities. The product is mapped to the layer of the architecture where the most capabilities lie. 

C. A product is compared to the Oracle products that are already mapped onto the architecture. The product is mapped onto the architecture as a replacement for the most similar Grade product, 

D. A product is compared to the Oracle products that are already mapped onto the architecture. If the product provides all the capabilities of an Oracle product, the product replaces that Oracle product. 

E. Products are not directly mapped onto the architecture; only the capabilities provided by the products are mapped onto the architecture. 

Answer: A 

Reference:http://www.oracle.com/technetwork/topics/entarch/oracle-ra-soa-infrastructure-r3-2-1561710.pdf(page 40) 


Q39. One of the goals of your newly formed SOA Initiative is to address current integration brittleness and inflexibility. Which option best supports your goal? 

A. Make sure the Service contract details how the Service was implemented so that the Service consumer can take advantage of the underlying technology platform. 

B. Utilize XML because it is flexible and Service consumers can transform the Service payload easily. 

C. Decouple Service consumers from Service providers by encapsulating and abstracting the source systems behind a Service interface 

D. Utilize REST Services because they are more flexible because they are not restrained by WS* standards. 

Answer: C 

Explanation: 

Service-oriented integration done correctly avoids thebrittleness of a point-to-pointintegration architecture. In service-oriented integration the consumer is decoupledfrom the source system via the SOA Service that encapsulates and abstracts the sourcesystems behind a service interface. Consumers of the SOA Service should need nodetails about the underlying source system. They should base the service usage solelyon the contract provided by the SOA Service. 

Reference:http://www.oracle.com/technetwork/topics/entarch/oracle-ra-integration-r3-0-176700.pdf(page 18) 


Q40. The service lifecycle is shown in the exhibit. Some stages of the lifecycle are missing their labels What are the missing stages? 

A. Justified, Not Justified, Assigned, Defined, Implemented, Retired 

B. Justified, Not Justified, Defined, Assigned, Implemented, Retired 

C. Approved, Rejected, Defined, Assigned, Implemented, Retired 

D. Justified, Not Justified, Assigned, Defined, Implemented, Deprecated 

E. Approved, Rejected, Assigned, Defined, Implemented, Deprecated 

F. \Users\USERSEN3\Desktop\Untitled.jpg 

Answer: C