It is impossible to pass Oracle 1Z0-434 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed Oracle 1Z0-434 practice questions. You will get a surprising result by our Updated Oracle SOA Suite 12c Essentials practice guides.

2016 Sep 1Z0-434 dumps

Q21. Which statement is true about how BPELProcess Manager handles the For Each activity? 

A. The counter variable of the For Each activity is global, so any change to it in the enclosed scope activity is retained and that change can impact the next iteration. 

B. The For Each activity executes a contained scope activity N times, where N is the final counter value minus the starting counter value. 

C. The For Each activity waits for the execution to finish for all the branches specified when the completion condition is specified and evaluated to true. 

D. The counter variable of a For Each activity is local to the enclosed scope activity, so a change to it outside the scope of the For Each, does not impact the next iteration. 

Answer: B 

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E15586_01/integration.1111/e10224/bp_parallel.htm 


Q22. Oracle Adapters are deployed to the Oracle SOA Suite server. 

Which three SOA Suite components can use Oracle Adapters? 

A. BPEL Process 

B. Mediator 

C. Proxy Service 

D. Human Workflow 

E. Business Rule 

Answer: A,D,E 


Q23. You pass some data from a process variable as a parameter into a human task. At a later time, the variable is then updated in a parallel stream of execution in the BPEL process while the human task is still executing before it is actioned by the assignee. 

What does the assignee see after opening the task in the workspace and looking at the parameter? 

A. The parameter contains the values of the process variable as it was when the task was created. 

B. The parameter contains the values of the process variable as it is at the current time (that is, when the user opened the human task in the workspace). 

C. The parameter is empty and the task must be restarted to pick up the new values of the process variable. 

D. It is not possible to determine what the assignee sees from the information provided. 

Answer: C 


Q24. Identify two reasons why Oracle Cloud Adapters make it easier to integrate a SOA Suite application with a cloud-based application. 

A. They shield the developer from needing in-depth expertise on the functionality of the cloud-based application. 

B. They help the developer master the intricacies of the cloud application’s data model and mechanisms for security and session management. 

C. They come with a configuration wizard that is accessible from Enterprise Manager. 

D. They free the developer up to focus on building the business logic for related business processes. 

Answer: A,C 

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E24628_01/install.121/e22624/install_agent.htm 


Q25. Which two are objectives that you can achieve by using business rules to direct human workflow? 

A. Load balance tasks among users based upon server utilization. 

B. Redirect the process flow as specified in the PBMN model. 

C. Escalate and reassign a task to the manager of the current assignee. 

D. Skip all subsequent routing and mark a task as complete. 

Answer: B,C 

Reference: http://www.oracle.com/ocom/groups/public/@otn/documents/webcontent/172298.pdf 


certifyforall.com

Up to the minute 1Z0-434 free download:

Q26. Which Oracle Event Processing (OEP) data cartridge should you use to track the GPS location of buses and generate alerts when a bus arrives at its predetermined bus stop positions? 

A. JDBC Data 

B. Oracle Spatial 

C. Hadoop Big Data 

D. NoSQLDB Big Data 

E. Java Data 

Answer: B 


Q27. Which statement is false about debugging SOA composites? 

A. You can run the debugger in Oracle Enterprise Manager Fusion Middleware Control. 

B. You can debug on local as well as on remote servers. 

C. Breakpoints are the intentional pausing locations in a SOA composite application that you set for debugging purposes. 

D. If the composite is not already deployed in the current JDeveloper session, then JDeveloper will redeploy it. 

Answer: C 

Reference: 

https://docs.oracle.com/middleware/1213/soasuite/develop-soa/soa-debugger-jdev.htm 


Q28. You have a situation where a collection of rules might provide a flexible way of externalizing logic in an application. 

Which two are accurate considerations to assess when you decide to use a decision table or if-then rules? 

A. The decision table’s spreadsheet metaphor is compact and familiar to end users. 

B. Decision tables can use globals whereas if-then rules cannot. 

C. The logic will likely require more rules if expressed as a decision table. 

D. Unlike with a decision table, an Expression Builder is provided for if-then rules to help you craft condition expressions. 

E. Built-in error prevention features for decision tables can help you build more complete and accurate rules. 

Answer: B,D 

Reference: 

https://docs.oracle.com/middleware/1213/bpm/rules-user/rules_start.htm 


Q29. In a BPEL model,what is the quickest way to implement a capability to skip rule execution if a particular condition holds? 

A. Model a switch activity to conditionally execute the business rule component. 

B. Use a skip condition on the business rule component. 

C. Include an XPath expression in an annotation on the business rule component. 

D. Use a correlation set on the business rule component. 

Answer: C 


Q30. To support invocation of a SOAP web service from BPEL, you import the WSDL of the web service into your SOA project. The local WSDL copy contains no partner link types.You create a partner link for the web service in the BPEL designer. 

How does JDeveloper ensure the request partner link types are provided? 

A. It automatically creates a wrapper WSDL to contain partner link types. 

B. It automatically injects the partner link types into the local WSDL copy. 

C. It prompts you to add the partner link types to the SOAP web service implementation. 

D. It prompts you to manually add the partner link types to the local WSDL copy. 

Answer: A 

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E19182-01/821-0539/ggbzh/index.html