Exam Code: 1Z0-430 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle WebCenter Portal 11.1.1.8 Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-430 Exam.

2016 Sep 1Z0-430 download

Q31. What component should you use to display recent blog posts in a Portal? 

A. Recent Documents 

B. Recent Posts 

C. Lists 

D. Blog Viewer 

Answer: B 

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E29542_01/doc.1111/e27603/servtool_blogs.htm 


Q32. Which three steps are needed for using custom task flows with business components in multiple portals? 

A. Create the task flow in each portal. 

B. Create the task flow once in JDeveloper. 

C. Deploy it once as a portal shared library to WebCenter Portal server. 

D. Import the task flow in each portal. 

E. Add the task flow to the desired resource catalogs. 

F. Download and update portal MDS (metadata data services) customizations for each portal. 

Answer: B,D,E 


Q33. As the moderator of a portal, you want to delegate all management to another user except the ability to manage membership. 

How do you accomplish this? 

A. Grant the user the “Manage All” permission on the portal. 

B. Grant the user the “Manage Configuration” permission on the portal. 

C. There can be only one moderator of a portal. 

D. This is not a supported feature in WebCenter Portal. 

Answer: C 

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E29542_01/webcenter.1111/e27738/wcadm_ps_security.htm 


Q34. You have a Portal with a page and a subpage. Examine these properties: 

Portal name: Demo 

A page in portal Demo: 

-ID: page0 

-External ID: 123 

-Name: Home 

A sub page of the parent page Home: 

-ID: page1 

-External ID: abc 

-Name: UX 

Which three are correct pretty URLs to display the subpage named UX? 

A. 

http://host:port/webcenter/portal/Demo/page/UX 

B. 

http://host:port/webcenter/portal/Demo/page0/page1 

C. 

http://host:port/webcenter/portal/page0/abc 

D. 

http://host:port/webcenter/portal/Demo/Home/UX 

E. 

http://host:port/webcenter/portal/page0/UX 

Answer: A,C,D 


Q35. Which two options correctly describe how you can add Oracle BPM task flows to a portal page? 

A. You can add BPM task flows to any page if the portal contains BPM task flows in its resource catalog. 

B. You can add BPM task flows to the pages of a Process Space that was created by extending the domain with the Process Spaces domain extension templates. 

C. You can add BPM task flows to any page that you have customized to include BPM attributes. 

D. You can add BPM task flows to any page in a portal, if the portal server is installed in a SOA domain. 

Answer: B,C 


certifyforall.com

Avant-garde 1Z0-430 book:

Q36. Which two methods can you use to create a two-level hierarchy in a portal navigation? 

A. Create subpages in the Portal Page Editor. 

B. Adjust the portal navigation manually by moving pages as desired. 

C. Use a Master-Detail relationship. 

D. Leverage the “level” attribute in the pageTemplate tag. 

Answer: A,C 


Q37. Which two key tasks can be performed in JDeveloper? 

A. Create Page Styles 

B. Deploy Assets to Portal Server 

C. Preview Portal on a mobile device 

D. Create Page Variants 

Answer: A,C 


Q38. Which three statements are true in the context of WebCenter Portal customizations? 

A. WebCenter Portal Administrator changes the logo of the WebCenter Portal. This is an application customization. 

B. A moderator of a specific portal grants rights to create, view, and delete discussions. This is a user customization. 

C. A user changes the attributes of the task flow, to minimize it by default. This is a user customization. 

D. An application specialist edits a portal to hide a task flow. This is an application customization. 

Answer: A,B,C 

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E29542_01/doc.1111/e27603/appx_datapres.htm#WCPAA12487 


Q39. WebCenter Portal supports any mail server with IMAP4 and SMTP protocol support. 

Which server distribution, however, has specific integration support within WebCenter Portal? 

A. IBM Lotus Notes 

B. MS Exchange 

C. UNIX Mail Server 

D. Google Mail Server 

E. Oracle Beehive 

Answer: E 


Q40. The Personalization engine within WebCenter Portal allows implementing features such as _______. 

A. having banners or other content areas that will change according to a user’s profile 

B. managing user profile information and updating profile picture 

C. uploading pictures and videos and displaying them on a user’s home page 

D. setting security information for a portal in order to decide which pages a user should have access to 

Answer: C