Proper study guides for Renovate Oracle Oracle FS1 Series Systems Implementation Essentials certified begins with Oracle 1Z0-429 preparation products which designed to deliver the Virtual 1Z0-429 questions by making you pass the 1Z0-429 test at your first time. Try the free 1Z0-429 demo right now.

2016 Dec 1Z0-429 brain dumps

Q1. From which three sources can the system information be collected and placed into the system log bundle? 

A. hardware components information 

B. event logs 

C. client logs 

D. Storage Manager 

E. SAN Switch 

Answer: A,C,D 


Q2. Identify which two SNMP ports for queries and traps. 

A. port 160 for queries 

B. port 161 for queries 

C. port 162 for queries 

D. port 160 for traps 

E. port 161 for traps 

F. port 162 for traps 

Answer: C,E 


Q3. Identify the FS1 feature that migrates data between storage tiers based on workload. 

A. Quality of Service (QoS) 

B. System Locality Information Table (SLIT) 

C. QoS Plus (Auto-Tiering) 

D. Port Masking 

Answer:

Reference: 

http://www.oracle.com/us/products/oracle-fs1-2-ds-2301395.pdf 


Q4. Select the three options that identify the information requiredduring the installation of the FS1 VSS plug-in. 

A. User Name 

B. Password 

C. System Serial Number 

D. VSS Provider Name 

E. Port Number 

Answer: A,B,E 


Q5. How does the Oracle FS System Manager indicate that an alert has occurred? 

A. by displaying an exclamation-point (!)icon in the dynamic status bar 

B. by changing the system status icon to an exclamation-point (!) icon in the dynamic status bar 

C. by displaying a star (*) in the dynamic status bar 

D. by changing the hardware status icon to red in the dynamic status bar 

E. by displaying a question mark (?) in the dynamic status bar 

Answer:


Regenerate 1Z0-429 exam guide:

Q6. Where in the Oracle FS System Manager can a storage administrator locate the number of users currently logged in? 

A. Dynamic Status Bar 

B. Menu Bar 

C. Content Pane 

D. Navigation Pane 

Answer:

Reference: 

https://docs.oracle.com/cd/E29307_01/E27466_01/E27466_01.pdf 


Q7. Identify three available roles for a new user account created by the Primary Administrator. 

A. FS1 Support 

B. Monitor 

C. Guest 

D. Administrator1 

E. Administrator2 

Answer: B,C,D 


Q8. Identify where in the FS System Manager the Storage Administrator can check the number of frames dropped from first-in or first-out buffer thathaveoccurred on the channel associated with a particular Fibre Channel (FC) port. 

A. SAN > Statistics and Trending > Controller Protocols > Actions > View Details > RND Errors 

B. SAN > Statistics and Trending > Controller Protocols > Actions > View Details > Underrun Errors 

C. SAN > Statistics and Trending > Controller Protocols > Actions > View Details > DMA (Direct Memory Access) Errors 

D. SAN > Statistics and Trending > Controller Protocols > Actions > View Details >System Errors 

Answer:

Reference: 

https://docs.oracle.com/cd/E29307_01/E27588_01/E27588_01.pdf 


Q9. Which option describes an event notification? 

A. a simple mail transfer protocol (SMTP) email message that notifiesrecipientsof specified system events 

B. a simple mail transfer protocol (SMTP) email message that notifiesrecipientsof default system 

C. a call-home email message that notifiesrecipientsof specified system events 

D. a call-home email message that notifiesrecipientsof default system events 

Answer:


Q10. In which three ways can storage administrators check for events related to the FS1? 

A. Email Alerts 

B. SNMP 

C. Event Viewer 

D. Viewing the Event Logs 

E. Viewing var/log/syslog on the Pilot 

F. Viewing var/log/dmesg on the Pilot 

Answer: A,D,F