Act now and download your Oracle 1Z0-429 test today! Do not waste time for the worthless Oracle 1Z0-429 tutorials. Download Abreast of the times Oracle Oracle FS1 Series Systems Implementation Essentials exam with real questions and answers and begin to learn Oracle 1Z0-429 with a classic professional.

2016 Nov 1Z0-429 exam fees

Q21. Which is the fastest way to recover a file or a complete file system? 

A. Use SnapFS to copy data back to the source FS. 

B. Use Volume Copy to mount the target and copy data back. 

C. Use MaxRep to copy back data from DR site. 

D. Use CloneLUN, mount LUN, and copy data back. 

E. Use NDMP to restore the data back from tape. 

Answer:

Reference: 

http://www.oracle.com/technetwork/server-storage/san-storage/documentation/zfs-fs-protection-using-maxrep-1902400.pdf 


Q22. Thestorageadministrator is creating a user account for a new user. This new user will not be allowed to perform system-wide operations. Identify the correct role forthe new user. 

A. Primary Administrator 

B. Administrator3 

C. Administrator1 

D. Administrator2 

Answer:


Q23. The storage administrator is ready to perform a system update. Which action should he complete before updating the FS1 system? 

A. open an SR 

B. disconnect the Pilot management ports 

C. SSH into the Pilot 

D. FTP the software to the Pilot 

Answer:

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E57980_10/E52540_02/E52540_02.pdf 


Q24. What are the main Controller options forthe FS1? 

A. Highperformance and high capacity version 

B. HPC and OLTP version 

C. Performance and Base version 

D. IB and FC host interconnect version 

E. OLTP and DSS version 

Answer:

Reference: 

http://www.oracle.com/us/products/oracle-fs1-2-ds-2301395.pdf 


Q25. From where can you download the FS1 SNMP (Simple Network Management Protocol) MIB (Management Information Base)? 

A. from the Oracle FS System Manager, from the System tab, under Global Settings from SNMP via Actions 

B. from the Support > Utilities branch in the FS System Manager 

C. from the Configure > SNMP branch in the FS System Manager 

D. from the Monitor > System Alerts branch in the FS System Manager 

Answer:


Updated 1Z0-429 exam cram:

Q26. What step should be performed to receive email notifications from the FS1 system? 

A. Configure email notifications routed via an email server. 

B. Configure SNMP on host. 

C. Enable Call-Home feature. 

D. Create Primary Administrator. 

Answer:

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E57980_10/E52540_02/E52540_02.pdf 


Q27. Which two methods can be used to initiate Guided Maintenance? 

A. PDSCLI 

B. FSCLI 

C. Customer Support center 

D. FS System Manager 

Answer: A,C 


Q28. What is the maximum number of Drive Enclosures (DEs) in one FS1-2 system with performance controller? 

A. 5 

B. 20 

C. 30 

D. 60 

Answer:


Q29. Whatis the benefit of creating host groups? 

A. easily managing the mapping of a LUN to a logical collection of SAN hosts 

B. easily managing the grouping of logical volumes 

C. easily managing the FS1 Path Manager for a logical collection of SAN hosts 

D. easily managing the grouping of a LUN to a logical collection of SAN hosts 

Answer:

Reference: 

http://www.oracle.com/us/products/oracle-fs1-2-ds-sw-2301398.pdf 


Q30. Which four statements are true about MaxRep? 

A. The replication license in MaxRep is separate for asynchronousand synchronous. 

B. MaxRep supports Application consistent Data Recovery (Windows, Oracle DB). Additional charges apply. 

C. MaxRep can replicate data only across FC link. 

D. vSnap is mainly used for test, integrity checking, and single file recovery. It is not for use in heavy I/O. 

E. MaxRep Rollback is an irreversible process. 

Answer: A,C,D,E