It is impossible to pass Oracle 1Z0-429 exam without any help in the short term. Come to Examcollection soon and find the most advanced, correct and guaranteed Oracle 1Z0-429 practice questions. You will get a surprising result by our Most up-to-date Oracle FS1 Series Systems Implementation Essentials practice guides.

2021 Aug 1Z0-429 answers

Q41. How long is the containment time for Warm Start Error? 

A. less than 1 second 

B. less than 5 seconds 

C. less than 1 minute 

D. less than 5 minutes 

Answer: B 


Q42. Which three options are needed to determine how many MaxRep Engines are required? 

A. Supports Data Change Rate. 

B. Supports Replication mode. 

C. Supports High Availability requirement. 

D. Supports the host connectivity. 

Answer: A,C,D 


Q43. Which three options are the purpose of the FS Portal accessed on the Pilot via a browser? 

A. configuring and managing the FS1 system 

B. downloading documentation and user manuals 

C. quick viewing of system status 

D. viewing multiple FS1 systems 

E. downloading tools and utilities such as thefscliand management software 

Answer: B,C,D 


Q44. Which statement is true about Performance and Capacity SSDs being intermixed on the same Drive Enclosure? 

A. You need to assign different types of disks to different disk groups, SSDs within a disk group must be of the same type. 

B. You cannot mix SSD types within a Drive Enclosure. All SSDs within a DE must be the same type. 

C. SSDs require different carriers than those that they are shipped with. When adding different types of SSD in a DE, you must exchange the drive carrier with the extra drive carrier that is included in the kit. 

D. You can assign different types of disks to different disk groups. SSDs within a disk group can be of adifferenttype. 

Answer: B 


Q45. What three statements are true about Storage Domains? 

A. They help to isolate data at the Disk Enclosure level to meet security or regulatory compliance. 

B. They help to optimize performance by isolating different data types that may conflict each other. 

C. They are ideal for use with multitenancy environments to ensure physical isolation. 

D. They are licensed by a number of domains. 

E. Multiple tier cannot be mixedwithin a Storage Domain. 

Answer: B,C,E 


certifyforall.com

Refresh 1Z0-429 download:

Q46. Identify where the storage administrator can view a default trending chart of LUN statistics such as IOPS, Throughput (Per Second), and I/O Latency (ms). 

A. the LUN Statistics and Trending Overview page 

B. the Reporting Schedules page 

C. the General Reports page 

D. the Event Notifications page 

Answer: B 


Q47. Which login ID is used by the support team to help troubleshoot the FS1 system? 

A. administrator 

B. monitor 

C. oracle 

D. primary administrator 

Answer: B 


Q48. Which two statements are true about new Auto-tiering in FS1? 

A. Auto-tiering can be used as a mechanism to a change RAID level without service disruption. 

B. There is a policy to set up the data movement, such as Pin, Learn & Hold, Continuous. 

C. It works only with SSD and DRAM. 

D. SSD tier in Auto-Tiering is used only for caching, not to store the data. 

Answer: B,D 

Reference: http://www.oracle.com/us/products/oracle-fs1-2-ds-sw-2301398.pdf 


Q49. Which new feature in FS1 can be used for end-to-end data integrity checking? 

A. Twotypes of Solid State Disks (SSD) offering (SLC (Single-level Cell) and MLC (Multi-level Cell)) 

B. T10 Protection Information (T10PI) 

C. Auto-tiering on SAN 

D. Storage Virtualization 

E. High Performance controller version 

Answer: D 


Q50. Which two are basic guidelines for adding Drive Enclosures (DEs) to an FS1 System? 

A. DEs are added by using the maximum number of available strings to keep strings balanced. 

B. Each Controller should have only four SAS cards installed. 

C. When multiple DE strings and DE types are specified in a system, the DEs within each string should include a mix of the different DE types in order to improve I/O performance. 

D. Cable connections are made using FC cables. 

Answer: B,C