Want to know Ucertify 1Z0-414 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Oracle ZFS Storage ZS3 Implementation Essentials certification experience? Study Certified Oracle 1Z0-414 answers to Down to date 1Z0-414 questions at Ucertify. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-414 (Oracle ZFS Storage ZS3 Implementation Essentials) test on your first attempt.

2017 Jan 1Z0-414 vce

Q31. Which two actions are appropriate when a rolling upgrade procedure fails with an unexpected error? 

A. Factory reset both the controllers. 

B. Perform a series of takeovers and fallbacks until the cluster is operating normally. 

C. Contact the storage administrator support provider. 

D. Use the operating system shell to manually restart the upgrade. 

E. Retry the failed upgrade using the CLI or BUI in the event of a transient error. 

F. Conduct an initial reset on both controllers. 

Answer: B,E 


Q32. A storage administrator needs to configure a storage pool for an application that requires high performance but must also have high availability. 

Which data profile should be selected? 

A. Striped 

B. Mirrored 

C. Double-parity RAID 

D. Triple-parity RAID 

E. Single-parity RAID 

Answer:


Q33. A storage administrator has identified that the storage system has plenty of storage space available. Which storage profile should be used when both high performance and high reliability are required? 

A. Striped 

B. Mirrored 

C. Double-parity RAID 

D. Single-parity RAID, narrow stripes 

Answer:

Explanation: striping.and redundancy to provide.both high performance and high reliability 

https://www.ece.cmu.edu/~ganger/papers/diskarrays94.pdf 


Q34. Which tool must you use to identify single or multiple devices at 100% utilization, minimum and maximum device utilization, and device utilization balance, all over time (performance analysis)? 

A. A line graph showing the average 

B. A line graph with average and maximum breakdowns 

C. A heat map showing quantized distribution 

D. A bar graph showing maximum latency 

E. A pie chart showing percentage utilization 

Answer:

Explanation: Explanation;Quantized Heat Map: to identify single or multiple devices at 100% utilization, minimum and maximum device utilization, and device utilization balance, all over time (performance analysis) 

http://dtrace.org/blogs/brendan/2011/12/18/visualizing-device-utilization/ 


Q35. Which three are good reasons to have multiple pools configured? 

A. There is a need to have different RAID levels. 

B. There are multiple workload types sharing the same ZFS Storage Appliance. 

C. It allows SSDs to be shared across pools. 

D. There is a need to separate different storage environments from each other (that is, production, development). 

E. There is a need to have multiple pools of the same Raid level. 

Answer: B,D,E 


Avant-garde 1Z0-414 actual exam:

Q36. Identify two items for file-sharing deployments. 

A. Data replication 

B. NFS 

C. SAMBA 

D. iSCSI 

Answer: B,D 


Q37. A storage administrator created a user with the default role of basic. Identify two actions that the new user can perform. 

A. Delete LUNs. 

B. Delete Users. 

C. Delete Storage Pool. 

D. Create new LUNs. 

E. Create Storage Pool. 

F. Add New Users. 

Answer: D,E 


Q38. Which two properties are available when creating alerts based on statistics from Analytics? 

A. Threshold 

B. Baseline: distance from 

C. Reset: limit 

D. Timing: for at least 

Answer: A,D 

Explanation: These are alerts based on the statistics from.Analytics in.Oracle ZFS Storage Appliance Analytics Guide.. The following are properties when creating threshold alerts: Table.9-2.Threshold Alert Properties Property Description 

Threshold The threshold statistic is from.Analytics in.Oracle ZFS Storage Appliance Analytics Guide., and is self descriptive (e.g., "Protocol: NFSv4 operations per second") exceeds/falls below defines how the threshold value is compared to the current statistic Timing: for at least Duration which the current statistic value must exceed/fall below the threshold only between/only during These properties may be set so that the threshold is only sent during certain times of day -such as business hours Repost alert every ... this condition persists. If enabled, this will re-execute the alert action (such as sending email) every set interval while the threshold breech exists 

Also post alert when this condition clears for at least... 

Send a followup alert if the threshold breech clears for at least the set interval 

The "Add Threshold Alert" dialog has been organized so that it can be read as though it is 

a paragraph describing the alert. The default reads: 

http://docs.oracle.com/cd/E51475_01/html/E52872/godjf.html 


Q39. Which three functions does the Oracle Intelligent Storage Protocol (OISP) perform? 

A. Assess the IO requirements of the Oracle Database data 

B. Communicate Oracle Database metadata information about its IO patterns with ZFS Storage Appliances 

C. Dynamically tune critical IO parameters to maximize query performance 

D. Assess the IO requirements of Oracle Database tablespaces 

Answer: A,B,D 


Q40. For which three hardware components does the Fault Management Architecture provide real-time diagnosis? 

A. CPUs 

B. SAS Interconnect Cables 

C. PSU 

D. MotherBoard 

E. PCIe Cards 

F. BackPlane 

Answer: A,C,E