Many That aspirants are eager to acquire the Oracle Oracle certification. It can be a threshold in direction of a well-paid work. If you keep a Oracle certification, you may hold the actual advantage over some other candidates in the work market. Nevertheless, passing the Oracle 1Z0-414 exam can be never the easy work without any help. Taking advantage of the actual Oracle Oracle exam questions and answers that reflect the true exam at Ucertify, you may be all set for the Oracle actual test. It can be a more quickly and less difficult approach in order to prepare to the Oracle 1Z0-414 exam by using the Ucertifys education course. We all guarantee the success in first attempt.

2016 Sep 1Z0-414 exams

Q41. Which two items represent the tradeoffs regarding capacity and performance when deduplication is enabled? 

A. Netbackup backups will use much less space if stored on a deduplicated share, and performance is not impacted because the workload is sequential. 

B. Netbackup backups will see little benefit in space utilization, but also little impact on performance due to the sequential writes. 

C. The effective capacity of disk space may be greatly enhanced with deduplication, and the performance impact will be greatly dependent on the amount of data to be written, the blocksize selected, and whether the DDT stays in ARC (memory) or not. 

D. Video streams, encrypted data, and precompressed data may see little or no capacity benefit with deduplication, and throughput performance will be degraded, perhaps even significantly. 

Answer: A,D 


Q42. What type of cabling scheme is used when cabling two or more disk shelves? 

A. Top Down/Bottom Up cabling scheme where the top and bottom disk shelves connect to the storage server 

B. Cable disk shelves which directly connect to the storage server until you run out of SAS ports 

C. Top Down/Bottom Up cabling scheme where the middle disk shelves connect to the storage server 

D. Top Down/Bottom Up cabling scheme where only the top disk shelves connect to the storage server 

E. Top Down/Bottom Up cabling scheme where only the bottom disk shelves connect to the storage server 

Answer: C 


Q43. Which configuration provides maximum availability and performance? 

A. Triple parity RAID 

B. Triple mirrored 

C. Triple striped 

D. Quad parity 

E. Quad parity with mirroring 

Answer: B 

Explanation: 

Data is triply mirrored, yielding a very highly reliable and high-performing system (for example, storage for a critical database). This configuration is intended for situations in which maximum performance and availability are required. Compared with a two-way mirror, a three-way mirror adds additional IOPS per stored block and higher level protection against failures. Note: A controller without expansion storage should not be configured with triple mirroring. 

https://docs.oracle.com/cd/E51475_01/html/E52872/goden.html 


Q44. Which three statements are correct about Cluster Configuration of ZFS Storage Appliances? 

A. To utilize resource of both nodes simultaneously, you need at least two storage pools: one that maps to node1 and another that maps to node2. 

B. Clusters can be configured in two ways: Active-Active or Active-Passive. 

C. Only one controller in a Cluster can be assigned resources. 

D. You can assign networking and storage pool to a controller in a cluster. 

E. In Cluster environment, both nodes can be owner of each storage pool. 

Answer: B,C,E 


Q45. Which option is true when allocating and verifying storage? 

A. For expandable systems, JBODs can be allocated as "quarter/1 "half/1 or "whole." 

B. In general, half JBODs are the preferred unit for managing storage, but quarter JBODs can be used where storage needs are small. 

C. The allocation of hot spares depends on the storage profile chosen (for example, striped). 

D. All devices must be connected and functioning before continuing past the verification step. 

Answer: B 

Explanation: 

Verification and Allocation The verificationphase allows you to verify that all storage is attached and functioning, and allocatesdisks within chassis. In a standalone system, this presents a list of all available storage and drive types, with the ability to change the number of disks to allocate to the new pool. By default, the maximum number of disks are allocated, but this number can be reduced in anticipation of creating multiple pools. In an expandable system, JBODs are displayed in a list along with the head node, and allocation can be controlled within each JBOD. For each JBOD, the system must import available disks, aprocess that can take a significant amount of time depending the number and configuration of JBODs. Disks within the system chassis can be allocated individually (as with cache devices), but JBODs must be allocated as either 'whole' or 'half'. In general, whole JBODs are the preferred unit for managing storage, but half JBODs can be used where storage needs are small, or where NSPF is needed in a smaller configuration. 

http://docs.oracle.com/cd/E22471_01/html/820-4167/configuration__storage.html 


certifyforall.com

Update 1Z0-414 exam price:

Q46. Identify two options that can be selected when customizing the Status Dashboard performance graphs. 

A. CPU - utilization 

B. NFSv4 - ops/sec 

C. Power - Avg. Consumption 

D. CPU - Average Wait I/O Time 

E. ZFS - ops/sec 

Answer: B,D 


Q47. Identify three common practices for implementing an Oracle Database. 

A. Aggregate online redo log files, control files, and production data files within a single share. 

B. Segregate different databases to different projects. 

C. Configure write-optimized SSD-based log devices. 

D. Fine-tune share settings for recordsize, compression, checksumming, and security based on the requirements for the database. 

E. Configure read-optimized SSD-based log devices. 

F. Create a dedicated project for all databases. 

Answer: A,B,D 

Explanation: . Segregate different databases to different projects 

. Store all databases files for a specific database in the same project 

. Segregate online redo log files and control files, production data files, temporary files, and recovery files to separate shares within the same project 35 Configuring Sun Storage 7000 Systems for Oracle Databases Sun Microsystems, Inc. 

. Segregate production data files to separate shares within the same project if the data files are subject to significantly different workloads or requirements 

. Fine-tune share settings for recordsize, compression, checksumming, and security based on the requirements for the share  

http://www.arrowecs.co.uk/dns_cms/uploadedfiles/dns/Storage_Solutions/SUN/Open_Stor age/Open%20Storage%20and%20Oracle%20Blueprint.pdf 


Q48. Which is the only mode in which the SRP service can operate? 

A. Link mode 

B. Initiator mode 

C. Peer mode 

D. Target mode 

E. HCA mode 

Answer: D 

Explanation: The SRP service may only operate in target mode. SRP targets have the 

following configurable properties. 

http://docs.oracle.com/cd/E27998_01/html/E48433/configuration__san__srp.html 


Q49. Which is a definite performance issue for clients of the ZFS storage appliance? 

A. high I/O latency 

B. low I/O latency 

C. high disk throughput 

D. low disk throughput 

E. high CPU percent utilization 

Answer: E 


Q50. How do you disable a specific version of NFS in ZFS storage appliance? 

A. Disable the NFSv4 delegation. 

B. Set another NFS version number (same version number) on both NFS minimum and maximum versions. 

C. Reduce the maximum number of concurrent NFS requests allowed. 

D. Enable iSNS discovery. 

Answer: A 

Explanation: 

Select this property to allow clients to cache files locally and make modifications without contacting the server. This option is enabled by default and typically results in better performance; but in rare circumstances it can cause problems. You should only disable thissetting after careful performance measurements of your particular workload and after validating that the setting has a measurable performance benefit. This option only affects NFSv4 mounts.