In case you are applying for the complex position, the Oracle are invariably just a little force additionally on the line of candidates whore possibly not professional. Nevertheless, loads of business employers involves Oracle 1Z0-413 to try to get employment, just do employment seek out and you will see a several position placements that has to be intended for uses that you can not be able to make application for right now. Solely because they call for that level of cla connected with qualifications that will actually end up being no trouble that you can realize!

2016 Aug 1Z0-413 dumps

Q21. In the Oracle FLEXCUBE Universal Banking application setup, which two are the domain-level parameters that must be set for a domain in the application server? (Choose two.) 

A. Support Global Transaction 

B. JSP Compiler Backwards Compatible 

C. Archived Real Path Enabled 

D. Managed Server Interchangeability 

Answer: B,C 


Q22. Which column value in the SMTB_PARAMETERS table identifies the Release type of a particular installation of Oracle FLEXCUBE? (Choose the best answer.) 

A. release_type 

B. RELEASE_NAME 

C. RELJYPE 

D. PARAM_RELEASE 

Answer: A 


Q23. Which two statements are true about connections in Oracle FLEXCUBE architecture? (Choose two.) 

A. A dedicated connection is available with the Oracle database server for Oracle FLEXCUBE application users until the users log out. 

B. The connection from front end to back end is stateless and good for one request-response session. 

C. Connection pooling is available and JDBC calls to the database are made by using a free connection from the connection pool. 

D. The connection from front end to back end uses Stateful Session Beans, which maintains state both within and between transactions. Each Stateful Session Bean is therefore associated with a specific client. 

Answer: B,C 


Q24. Which table name contains the release type details of an Oracle FLEXCUBE deployment? (Choose the best answer) 

A. cstb_release 

B. cstb_param 

C. SMTB_PARAMETERS 

D. SMTB_RELEASE 

Answer: C 


Q25. Which version of Oracle Database is compatible with Oracle FLEXCUBE Universal Banking 12.0.0.0.0? (Choose the best answer.) 

A. Oracle lOg 

B. Oracle 11gR2 11.3.0.0.0 

C. Oracle 11g11.1.0.0.0 

D. Oracle 11 gR2 11.2.0.2.0 

Answer: D 


certifyforall.com

Updated 1Z0-413 practice exam:

Q26. Which protocol is used to communicate with an external system in Oracle FLEXCUBE EJB-based synchronous deployment pattern? (Choose the best answer.) 

A. UDP 

B. TCP/IP 

C. RMl/HOP 

D. SOAP 

Answer: C 


Q27. The repository metadata must pass a consistency check before a user can make the repository available for queries. Which three types of messages does the consistency checker return? (Choose three) 

A. Error 

B. Warning 

C. Override 

D. Best Practices 

E. Ignore F Abort 

Answer: A,B,D 


Q28. What details should be captured in the parameterization sheet during implementation? (Choose the best answer.) 

A. data related to Oracle FLEXCUBE Maintenance and Products that a bank will use 

B. data related to the Legacy System Maintenance and Products that will be migrated to Oracle FLEXCUBE 

C. all transactional data that will be migrated to Oracle FLEXCUBE 

D. data related to Oracle FLEXCUBE Maintenance and Products that a bank will use, as well as all transactional data that will be migrated to Oracle FLEXCUBE 

Answer: A 


Q29. You want to set up the Media Control System that is an external source of messages. Which are two delivery types that can be set up? (Choose two.) 

A. Folder 

B. Queue 

C. Scheduler 

D. Manual 

Answer: A,B 


Q30. A bank's security policy requires that all new passwords should be of a minimum length of 12 characters with at least three alphanumeric characters. Which Oracle FLEXCUBE Maintenance screen is used for implementing this policy? (Choose the best answer) 

A. User Maintenance screen 

B. SMS Bank Parameters screen 

C. Role Profile Maintenance screen 

D. Branch Parameter screen 

E. SMS Preferences screen 

Answer: B