We have been the most effective within adding one of the most helpful 1Z0-144 tools for your clients that may definitely help to make these people succeed in the real Oracle 1Z0-144 test. A perfect Oracle guidebook features a wonderful and finest preparatory materials that conditions an individual completely and provides the assurance of the success which isnt just a little thing. Just obtain the actual Pass4sure 1Z0-144 Oracle Database 11g: Program with PL/SQL totally free trial characteristics to determine the features and level of Pass4sure goods. Youll be influenced from the 1Z0-144 study guidebook pdf defiantly. If you title any 100% sucess, making use of Pass4sure 1Z0-144 for your Oracle Database 11g: Program with PL/SQL certified planning is the best choice.

2016 Jun oracle 1z0-144 dumps:

Q21. View the Exhibit and examine the structure of the SALGRADE table. 


Examine the following code: 


What is the outcome? 

A. It is created successfully. 

B. It gives an error because the return clause condition is invalid. 

C. It gives an error because the usage of the host variables is invalid. 

D. It gives an error because the data type of the return clause is invalid. 

Answer: B 


Q22. Which two guidelines are recommended by Oracle to reduce invalidation of dependent objects? (Choose two.) 

A. Reference tables indirectly by using views. 

B. Reference tables directly avoid using views. 

C. When adding new items to a package, add them to the end of the package. 

D. When adding new items to a package, add them to the beginning of the package. 

Answer: A,C 


Q23. View Exhibit1 and examine the structure of the employees table. 


View Exhibit2 and examine the code. 


What is the outcome when the code is executed? 

A. Both blocks compile and execute successfully when called. 

B. Both blocks compile successfully but the CALC_SAL procedure gives an error on execution. 

C. The CALC_SAL procedure gives an error on compilation because the amt variable should be declared in the RAISE_SALARY procedure. 

D. The CALC_SAL procedure gives an error on compilation because the RAISE_SALARY procedure cannot call the stand-alone increase function. 

Answer: A 


Q24. Examine the following code: 


The above code generates an error on execution. 

What must you do to ensure that the code executes successfully? 

A. Use the TO_DATE function in line 2. 

B. Use the TO_DATE function in line 7. 

C. Use the TO_NUMBER function in line 6. 

D. Use both the TO_DATE function in line 2 and the TO_NUMBER function in line 6. 

Answer: A 


Q25. Examine the following partial code: 


Which statement is correct about the unnamed block of code at the end of a package body? 

A. It generates an error because all the blocks of code in a package body must be named. 

B. It generates an error because V_TAXRATE is a public variable that is already initialized in the package specification. 

C. It acts as a package initialization block that executes once, when the package is first invoked within the user session. 

D. It acts as a package initialization block that executes each time a package subprogram is invoked within the user session and refreshes the initialized variable value. 

Answer: C 


certifyforall.com

Replace 1z0-144 exam guide:

Q26. View the Exhibit and examine the package code created by SCOTT. The execute privilege on this package is granted to green. 


Examine the following sequence of commands issued by SCOTT: 


What is the outcome? 

A. SCOTT’S session displays 5, and then 0, greets session displays 0. 

B. SCOTT’S session displays 5, and then 0; green's session displays 5. 

C. SCOTT’S session displays 5, and then 5 again, green's session displays 0. 

D. SCOTT’S session displays 5, and then 5 again; green's session displays 5. 

Answer: B 


Q27. Which two statements are true about statement-level and row-level triggers? (Choose two.) 

A. A row trigger fires once even if no rows are affected. 

B. A statement trigger fires once even if no rows are affected. 

C. Row triggers are useful if the trigger action depends on the data of rows that are affected or on data that is provided by the triggering event itself. 

D. Statement triggers are useful if the trigger action depends on the data of rows that are affected or on data that is provided by the triggering event itself. 

Answer: B,C 


Q28. Which two tasks should be created as functions instead of as procedures? (Choose two.) 

A. Reference host or bind variables in a PL7SQL block of code 

B. Tasks that compute and return multiple values to the calling environment 

C. Tasks that compute a value that must be returned to the calling environment 

D. Tasks performed in SQL that increase data independence by processing complex data analysis within the Oracle server, rather than by retrieving the data into an application 

Answer: A,C 

Explanation: Explanation/Reference: 

Functions are used to return a value. Functions must return only a single value. 

Procedure are used to perform an action. 

Both functions and procedures are using to do a special task or action. In functions it is 

must to return a single value, where as in procedures it’s not compulsory 


Q29. Which two statements are true about the PL/SQL initialization parameters? (Choose two.) 

A. To use native code compilation, PLSQL_OPTIMIZE_I.EVEL should be set to a value less than or equal to l. 

B. The default value of 2 for PLSQL_OPTIMI2E_LEVEL allows the compiler to rearrange code for better performance. 

C. Setting PLSQL_CODE_TYPE to native provides the greatest performance gains only for computation-intensive procedural operations. 

D. Changing the value of the PLSQL_CODE_TYPE parameter affects all the PL/SQL library units that have already been compiled 

Answer: B,C 


Q30. View the Exhibit and examine the code and its outcome on execution: 


What would be the effect on the two procedures if the value of debug is set to false? (Choose two.) 

A. MY_PROC2 is not recompiled. 

B. MY_PROC1 is recompiled but remains unchanged. 

C. MY_PROC2 is recompiled but remains unchanged. 

D. MY_PROC1 is recompiled without the debugging code. 

Answer: A,D