Exam Code: 1Z0-102 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Weblogic Server 11g: System Administration I
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-102 Exam.

2016 Jun 1Z0-102 Study Guide Questions:

Q11. An EJB application is targeted to a cluster. Remote EJB clients can therefore take advantage of WebLogic Server's load balancing and failover capabilities.

However, a proxy server exists between the clients and the cluster, which performs IP address translation. Which cluster attribute should you modify to ensure that load balancing and failover work correctly?

A. Multicast Address

B. Persistent Store

C. Cluster Address

D. Migration Basis

E. Replication Channel

Answer: B


Q12. What is the maximum number of targets (standard or migrate) that you can configure for a JMS server?

A. 0

B. 1

C. 2

D. No limit

Answer: D


Q13. Identify three attributes of a WebLogic cluster.

A. Listen Address

B. Cluster Address

C. Cluster Factory

D. Messaging Mode

E. Servers

F. Targets

Answer: BDE


certifyforall.com

Down to date 1Z0-102 question:

Q14. When using the Install Application Assistant in the administrator console, what are the two options that may select for "Choose Targeting Style"?

A. Choosing "Install this deployment as a resource" will allow you to deploy any type of resource archive.

B. Choosing "Install this deployment as a library" will allow you to deploy any archive, which can be referenced by other applications.

C. Choosing "Install this deployment as expanded format" allow expanded directories to be utilized.

D. Choosing "Install this deployment as an application" will allow you to deploy any archive or extended directory.

E. Choosing "Install this deployment as a stand-alone library" will allow you to deploy a library, which can be used only by nonclustered servers.

Answer: BD


Q15. View the exhibit.


You are logged in to the WebLogic Server administration console and you are editing the fields shown in exhibit. Which type of WebLogic Server resource are you currently editing?

A. JMS Server

B. Persistent Store

C. JDBC Data Source

D. Diagnostics Module

E. JMS Connection Factory

Answer: E


Q16. Which four tasks can be accomplished in the administration console only after the configuration is locked?

A. deploying an application

B. changing console preferences

C. creating a new JMS Server

D. monitoring the health of a server

E. enabling the Administrator Port

F. creating a new Managed Server

G. adding a new user to the default authentication provider

Answer: ACEF


1Z0-102  exam answers

Simulation 1Z0-102 resource:

Q17. Which two statements are true about java EE shared libraries?

A. A shared library cannot bedeployed to a cluster.

B. An application that is targeted to server1 can use a shared library that is targeted to server 2.

C. Multiple versions of the same shared library can be deployed and be active at the same time

D. A shared library is referenced through an application's deployment descriptor.

Answer: CD


Q18. Each domain has a directory called servers that contains subdirectories for each server in the domain. Your domain has a managed server named managed1. When will the managed1 directory be created?

A. When the managed1 server is defined in the configuration Wizard

B. When the domain is created

C. When the administration server comes up for the first time

D. When the managed1 server1 comes for the first time

Answer: A


Q19. Which three statements are true about the default behavior of WebLogic Server proxy plug-ins?

A. The proxy will pin a client to a specific server if a session cookie is created.

B. The proxy fails over to another server if a connection or request times out.

C. The proxy distributes requests to cluster members based on their CPU usage.

D. The proxy dynamically learns the latest locations of cluster members.

E. The proxy always uses SSL, regardless of the client's protocol.

F. The proxy replicates session data to its backup proxy.

Answer: ABD


Q20. You received a signed certificate from a Certificate Authority and you wish to use the keytool command-line utility to store it in your keystore. Which command of keytool would you us

A. ­genkeypair

B. ­importcert

C. ­gensockey

D. ­importkeystore

E. ­ storepasswd

Answer: B