Guarantee in order to Oracle Oracle exam, Actualtests.com gives you what exactly you need to pass Oracle Oracle exam which is a Oracle certification. Our own practice tests which contain newest actual questions with actual answers are usually incomparable in good quality and 100% assure to make you pass the Oracle Oracle exam. Otherwise, we gives you a full refund of ones purchasing price. We are the only vendor who offers 2 versions without cost any other costs, printable Pdf and test engine.

2016 Sep 1Z0-063 vce

Q41. As part of a manual upgrade process, after installing the software for Oracle Database 12c and preparing the new Oracle home, you shut down the existing single-instance database. 

Which step should you perform next to start the upgrade of the database? 

A. Start up the database instance by using the new location of the server parameter file and run the catuppst.sqi script to generate informational messages and log files duringthe upgrade. 

B. Start up the database instance by using the new location of the server parameter file and run the cact1.pl script from the new Oracle home to use parallel upgrade options that reduce down time. 

C. Start up the database instance by using theSTARTUP UPGRADE command and gather fixed object statistics to minimize the time needed for recompilation. 

D. Start up the database instance by using the STARTUP UPGRADE command, which opens the existing database, and then performs additional upgrade operations. 

Answer: C 


Q42. Which two statements are true about unified auditing? 

A. A unified audit trail captures audit information from unified audit policies and audit settings. 

B. Unified auditing is enabled by executing make-fins_rdbms.mk uniaud_onioracle ORACLE_HOME=SORACLE_HOME. 

C. Audit records are created for all users except sys. 

D. Audit records are created only for the DML and DDL operations performed on database objects. 

E. Unified auditing is enabled by setting the audit_trail parameter to db, extended. 

F. A unified audit trail resides in a read-only table in the audsys schema in the system tablespace. 

Answer: A,F 


Q43. Which three statements are true about Consolidated Database Replay? 

A. The workload capture and replay systems must have the same operating system (OS). 

B. Multiple workload captures from multiple databases can be replayed simultaneously on all pluggable databases (PDBs) in a multitenant container database (CDB). 

C. A subset of the captured workload can be replayed. 

D. The number of captured workloads must be the same as the number of PDBs in a multitenant CDB. 

E. Multiple replay schedules can be defined for a consolidated replay and during replay initialization, you can select from any of the existing replay schedules. 

Answer: B,C,E 


Q44. Your multitenant container database (CDB) cdb1 that is running in archivelog mode contains two pluggable databases (PDBs), pdb2_1 and pdb2_2. RMAN is connected to the target database pdb2_1. 

Examine the command executed to back up pdb2_1: 

RMAN> BACKUP DATABASE PLUS ARCHIVELOG; 

Which statement is true about the execution of this command? 

A. It fails because archive log files cannot be backed up using a connection to a PDB. 

B. It succeeds but only the data files belonging to the pdb2_i pluggable database are backed up. 

C. It succeeds andall data files belonging to PD32_i are backed up along with the archive log files. 

D. It fails because the pluggable clause is missing. 

Answer: C 


Q45. In a database supporting an OLTP workload, tables are frequently updated on both key and non-keycolumns. 

Reports are also generated by joining multiple tables. 

Which table organization or type would provide the best performance for this hybrid workload? 

A. heap table with a primary key index 

B. external table 

C. hash clustered table 

D. global temporary table 

E. index clustered table 

Answer: E 


certifyforall.com

Down to date 1Z0-063 test questions:

Q46. Examine these Data Pump commands to export and import objects from and to the same database. 

The dba has not yet created users hr1 and oe1. 

$expdp system/manager schemas = hr.oe directory = EXP_DIR dumpfile = export.dat include = table 

$ impdpsysten/manager schemas = hr1,oe1 directory = EXP_DIR dumpfile = export.dat remap_schena=hr:hrl, oe:oe1 

What will happen when running these commands? 

A. expdp will fail because no path has been defined for the dumpfile. 

B. expdp will succeed but impdp will fail because the users do not exist. 

C. inpdp will create two users called hr1 and oe1 and import all objects to the new schemas. 

D. impdp will create two users called hr1 and oe1 and import only the tables owned by hr and oe schemas to ht1 and oe1 schemas, respectively. 

Answer: B 

110. RMAN is connected to the target database prod1 and an auxiliary instance in nomount state. Examine the command to create a duplicate database: 

RMAN> DUPLICATE TARGET DATABASE TO dup1 

FROM ACTIVE DATABASE 

NOFILENAMECHECK 

PASSWORD FILE 

SPFILE; 

Which two statements are true about the execution of the duplicate command? 

A. All archive redo log files are automatically copied to the duplicate database. 

B. The duplicate database has the same directory structure as the source database. 

C. The duplicate database is created by using the backups created during the execution of 

D. the duplicate command. 

E. The password file and SPFILE for theduplicate database dup1 are created in their respective default locations. 

F. The duplicate database is created without using RMAN backups and prod: is allowed to remain open during duplication. 

Answer: A,F 


Q47. Which two statements are true about service creation for pluggable databases (PDBs)? 

A. When a PDB is created, a service is automatically started in the instance with the same name as the PDB. 

B. The defaultservice that is automatically created by a database at the time of PDB creation can be dropped, provided a new additional service is created. 

C. A database managed by Oracle Restart can have additional services created or existing services modified by usingthe srvctl utility for each PDB. 

D. Only a common user can create additional services for a PDB. 

E. When a PDB is created, a service with the same name as the PDB is created in the PDB. 

Answer: C,D 


Q48. When is the UNDO_RETENTION parameter value ignored by a transaction? 

A. when the data file of the undo tablespace is autoextensible 

B. when there are multiple undotablespaces available in a database 

C. when the undo tablespace is of a fixed size and retention guarantee is not enabled 

D. when Flashback Database is enabled 

Answer: C 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/B19306_01/server.102/b14231/undo.htm(undo retention, see the bullets) 


Q49. Which three statements are true about the startup and shutdown of multitenant container databases (CDBs) and pluggable databases (PDBs)? 

A. A PDB opened in restricted mode allows only local users to connect. 

B. When a CDB is open in restricted mode, PDBs must also be opened in restricted mode. 

C. When a CDB is in mount state, PDBs are automatically placed in mount state. 

D. All PDBs must be shut down before shutting down a CDB instance. 

E. When a CDB instance is started, PDBs can be placed in open state by using database triggers or by executing the alter pluggable databasecommand. 

Answer: B,C,E 


Q50. Examine the commands executed to monitor database operations: $> conn sys/oracle@prod as sysdba 

SQL> VAR eid NUMBER 

SQL>EXEC :eid := DBMS_SQL_MONITOR.BEGlN_OPERATION('batch_job’,FORCED_TRACKING=>'Y'); 

Which two statements are true? 

A. Database operations will be monitored only when they consume a significant amount of resource. 

B. Database operations for all sessions will be monitored. 

C. Database operations will be monitored only if the STATISTICS_LEVEL parameter is set to TYPICAL and CONTROL_MANAGEMENT_PACK_ACCESS is set DIAGNISTIC + TUNING. 

D. Only DML and DDL statements will be monitored for the session. 

E. All subsequent statements in the session will be treated as one database operation and will be monitored. 

Answer: C,E 

Explanation: C: Setting the CONTROL_MANAGEMENT_PACK_ACCESS initialization parameter to DIAGNOSTIC+TUNING (default) enables monitoring of database operations. Real-Time SQL Monitoring is a feature of the Oracle Database Tuning Pack. 

Note: 

* The DBMS_SQL_MONITOR package provides information about Real-time SQL 

Monitoring and Real-time Database Operation Monitoring. 

*(not B) BEGIN_OPERATION Function starts a composite database operation in the 

current session. 

/ (E) FORCE_TRACKING - forces the composite database operation to be tracked when the operation starts. You can also use the string variable 'Y'. 

/ (not A) NO_FORCE_TRACKING - the operation will be tracked only when it has consumed at least 5 seconds of CPU or I/O time. You can also use the string variable 'N'.