We have been the best inside adding probably the most helpful 1Z0-063 tools for your customers that may undoubtedly make they will flourish in the real Oracle 1Z0-063 test. An ideal Oracle guide has a splendid and finest preparatory substance that prepares you fully and provides the confidence of the achievement which isnt a little point. Merely download the particular Ucertify 1Z0-063 Oracle Database 12c: Advanced Administration totally free demo characteristics to determine the features and amount of Ucertify products. Youll be motivated from your 1Z0-063 study guide pdf defiantly. Should you deed any 100% sucess, utilizing Ucertify 1Z0-063 for the Oracle Database 12c: Advanced Administration qualified preparation is the better option.

2016 Jul 1Z0-063 actual test

Q71. Examine the RMAN command: 

RMAN> SET ENCRYPTION IDENTIFIEDBY <password> ON FOR ALL TABLESPACES; RMAN> BACKUP DATABASE PLUS ARCHIVELOG; 

Which type of encryption is used for the backup performed by using this command? 

A. password-mode encryption 

B. dual-mode encryption 

C. transparent encryption 

D. default encryption 

Answer: A 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/B28359_01/backup.111/b28270/rcmbckad.htm#CEGE JABH(to make password –encrypted backups) 


Q72. Examine the command to create a pluggable database (PDB): 

SQL> CREATE PLUGGABLE DATABASE pdb2 FROM pdb1 

FILE_NAME-_CONVERT = ('/disk1/oracle/pdb1/', '/disk2/oracle/pdb2/’) PATH_PREFIX= '/disk2/oracle/pdb2' 

Which two statements are true? 

A. The pluggable database pdb2 is created by cloning pdb1 and is in mount state. 

B. Details about the metadata describing pdb2 are stored in an XML file in the '/disk2/oracle/pdb2/' directory. 

C. The tablespace specifications of pdb2 are the same as pdb1. 

D. All database objects belonging to common users in PD3I are cloned in PD32. 

E. pdb2 is created with its own private undo and temp tablespaces. 

Answer: A,C 

Reference:http://oracle-info.com/2013/07/27/12c-database-create-pdbs-plug-unplug/(see the table, 4throw) 


Q73. Yourdatabase is running in archivelog mode and a nightly backup of the database, along with an autobackup of the control file, is taken by using RMAN. Because of a media failure, the SPFILE and the control files are lost. 

Examine the steps to restore the SPFILE and the control file to mount the database: 

1. Set D3ID of the target database in RMAN. 

2.Start the database instance by using the startup force nomount command in RMAN. 

3.Restore the control files from the backup. 

4.Mount the database. 

5.Restore theSPFILE from the autobackup. 

6.Create a PFILE from the recovered SPFILE. 

7.Restart the instance in nomount state. 

Identify the required steps in the correct order. 

A. 1, 2, 5, 3, 6, 4 

B. 1, 2, 3, 5, 6, 4 

C. 2, 1, 5, 7, 3, 4 

D. 2, 1, 5, 6, 7, 4, 3 

Answer: C 

104. You want to move your existing recovery catalog to another database. 

Examine the steps: 

1)Export the catalog data by using the Data Pump Export utility in the source database. 

2) Create a recovery catalog user and grant the necessary privileges in the target 

database. 

3) Create a recovery catalog by using the create catalog command. 

4)Import the catalog data into the new recovery catalog by using the Data Pump Import 

utility in the target database. 

5)Import the source recovery catalog schema by using the import catalog command. 

6)Connect to the destination database. 

7) Connect as catalog to the destination recovery catalog schema. 

Identify the option with the correct sequence for moving the recovery catalog. 

A. 1, 6, 4 

B. 2, 3, 7, 5 

C. 1, 2, 6, 4 

D. 1, 2, 3, 6, 5 

Answer: C 


Q74. The CATDB12C database contains an Oracle Database 12c catalog schema owned by the rci2c user. 

The CATD3H database contains an Oracle Database Ug catalog schema owned by the rch user. 

A database with dbid=H2324I is registered in the catdbII catalog. Both the recovery catalog databases are open. 

In the CATD3i2c database, you execute the commands: 

: r-ar. 

RKAN> CONNECT CATALOG rci2c/passI2c@catdbi2c 

RKAN> IMPORT CATALOG rcii/pwdcatUQcatdfoil DBI2=142324i; 

What is the outcome of the import? 

A. It fails because the target database and recovery catalog database are of different versions. 

B. It succeeds and all global scripts in the rci: catalog that have the same name as existing global scripts in the RCI2C catalog are automatically renamed. 

C. It succeeds but the database is not automatically registered in the rc:2c catalog. 

D. It fails because RMAN is not connected to the target database with r3:T=:42324:. 

Answer: B 


Q75. You are administering a database that supports a data warehousing workload and is running in noarchivelog mode. You use RMAN to perform a level 0 backup on Sundays and level 1 incremental backups on allthe other days of the week. 

One of the data files is corrupted and the current online redo log file is lost because of a media failure. 

Which action must you take for recovery? 

A. Restore the data file, recover it by using the recover datafilenoredo command, and use the resetlogs option to open the database. 

B. Restore the control file and all the data files, recover them by using the recover database noredo command, and use the resetlogs option to open the database. 

C. Restore all the data files, recoverthem by using the recover database command, and open the database. 

D. Restore all the data files, recover them by using the recover database noredo command, and use the resetlogs option to open the database. 

Answer: B 


certifyforall.com

Leading 1Z0-063 exam cost:

Q76. Identify three benefits of unified auditing. 

A. It helps to reduce disk space used to store an audit trail in a database. 

B. It guarantees zero-loss auditing. 

C. It reduces overhead on a database caused by auditing,by having a single audit trail. 

D. An audit trail cannot be modified because it is read-only. 

E. It automatically audits Recovery Manager (RMAN) events. 

Answer: C,D,E 


Q77. Which three tasks can be automatically performed by the Automatic Data Optimization feature of Information Lifecycle Management (ILM)? 

A. tracking the most recent read time for a table segment in a user tablespace 

B. tracking the most recent write time for a table segment in a user tablespace 

C. tracking insert time by row for table rows 

D. tracking the most recent write time for each block in a table segment 

E. tracking the most recent read time for a table segment in the sysauxtablespace 

F. tracking the most recent write time for a table segment in the sysauxtablespace 

Answer: A,B,D 


Q78. A user issues a query on thesales table and receives the following error: 

ERROR at line 1: 

ORA-01565: error in identifying file '/u0l/app/oracle/oradata/ORCL/temp01.dbf' 

ORA-27037: unable to obtain file status 

Which two actions would you take to recover the temporary tablespace? 

A. Drop the tenpOi.dbf file, and then re-create the temp file. 

B. Add a new temp file to the temporary tablespace and drop the tempOi.dbf file. 

C. Shut down the database instance, start up the database instance in mount state, create a new temporary tablespace, and then open the database. 

D. Take the temporary tablespace offline, recover the missing temp file, and then bring the temporary tablespace online. 

E. Create a new temporary tablespace and assign it as the default to the user. 

Answer: D,E 


Q79. You set the following parameters in the parameter file and restart the database instance: 

NEMORY_MAX_TARGET=0 

MEMORY__TARGET=500M 

PGA_AGGREGATE_TARGET=90M 

SGA_TARGET=270M 

Which two statements are true? 

A. The memory_max_target parameter is automatically set to 500 MB. 

B. The pga_aggregate_target and sga_target parameters are automatically set to zero. 

C. The value of the memory_max_target parameter remains zero for the database instance. 

D. The lower limits of the pga_aggregate_target and sga_target parameters are set to 90 MB and 270 MB respectively. 

E. The instance does not start up because Automatic Memory Management (AMM) is enabled but pga_aggregate_target and sga_target parameters are set to nonzero values. 

Answer: C,E 


Q80. Which two are prerequisites for creating a backup-based duplicate database? 

A. connecting to the target database and a recovery catalog to execute the duplicate command 

B. creating a password file for an auxiliary instance 

C. connecting to an auxiliary instance 

D. matching the database identifier (DBID) of the source database and the duplicate database 

E. creating an SPFILE for the target database 

Answer: A,B 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E11882_01/backup.112/e10643/rcmsynta020.htm#CH DEDFFH