The actual 1Z0-063 software program regarding Ucertify can easily verify a testee whether or not to master the particular Oracle Database 12c: Advanced Administration knowledge strongly and also actual solutions. The actual Ucertify 1Z0-063 goods are consist of multiple pick. Applicant can choose different bundle goods for your 1Z0-063 pdf file or 1Z0-063 vce software program according to their own grasp with the 1Z0-063 circumstance.

2016 Jul 1Z0-063 practice question

Q101. Examine the steps to configure Oracle Secure Backup (OSB) for use with RMAN: 

1.Create media families for data files and archived redo log files. 

2.Configure database backup storage selectors or RMAN media management parameters. 

3.Create an OSB user preauthorized for RMAN operations. 

4.Configure RMAN Access to the OSB SBT. 

5.Disable Non-Uniform Memory Access (NUMA) awareness by setting the 

ob_ignore_numa parameter to 0. 

Identify the steps in the correct order. 

A. 1, 4, 3, 2, 5 

B. 1, 3, 4, 5, 2 

C. 4, 3, 1, 2, 5 

D. 4, 3, 5, 1, 2 

Answer: C 


Q102. Your database is running in archivelog mode. Examine the parameters for your database instance: 

LOG_ARCHIVE_DEST_l ='LOCATION=/disk1/arch MANDATORY' 

LOG_ARCHIVE_DEST_2 ='LOCATION=/disk2/arch' 

LOG_ARCHIVE_DEST_3 ='LOCATIO=/disk3/arch' 

LOG_ARCHIVE_DEST _4 ='LOCATIONs/disk4/arch' 

LOG_ARCHIVE _MIN_SUCCEED_DEST = 2 

While the database is open, you notice that the destination set by the log_archive_dest_1 parameter is not available. All redo log groups have been used. 

What happens at the next log switch? 

A. The database instance hangs and the redo logfiles are not overwritten. 

B. The archived redo log files are written to the fast recovery area until the mandatory destination is made available. 

C. The database instance is shutdown immediately. 

D. The destination set by the log_archive_dest parameter is ignored and the archived redo log files are created in the next two available locations to guarantee archive log success. 

Answer: D 


Q103. While performing database backupto tape via the media manager interface, you notice that tape streaming is not happening because RMAN is not sending data blocks fast enough to the tape drive. 

Which two actions would you take for tape streaming to happen during the backup? 

A. Configure backup optimization. 

B. Configure the channel to increase maxopenfiles. 

C. Configure a backup policy by using incremental backups. 

D. Configure the channel to increase capacity with the rate parameter. 

E. Configure the channel to adjust the tape buffer size byusing the 3LKSIZE option. 

F. Configure large_pool, if not done already. Alternatively, you can increase the size of 

G. LARGE_POOL. 

Answer: A,D 


Q104. Your multitenant container database (CDB) cdb1, which has no startup triggers and contains multiple pluggable databases (PDBs), is started up by using the command: 

SQL>STARTUP 

Which two statements are true about the successful execution of the command? 

A. All redo log files are opened. 

B. The root, the seed, and all the PDBs are opened in read-write mode. 

C. All the PDBs are opened in read-write mode. 

D. All the PDBs are in closed state. 

E. Only the root databaseis opened in read-write mode. 

Answer: A,E 


Q105. You create two Resource Manager plans, one for night time workloads, the other for day time. 

How would you make the plans switch automatically? 

A. Use job classes. 

B. Use scheduler windows. 

C. Use the mapping rule for the consumer groups. 

D. Set the switch_time plan directive for both plans. 

E. Use scheduler schedules. 

Answer: B 


certifyforall.com

Regenerate 1Z0-063 free exam:

Q106. Which three statements are true about a job chain? 

A. It can contain a nested chain of jobs. 

B. It can be used to implement dependency-based scheduling. 

C. It cannot invoke the same program or nested chain in multiple steps in the chain. 

D. It cannot have more than one dependency. 

E. It can be executed using event-based or time-based schedules. 

Answer: A,B,E 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/B28359_01/server.111/b28310/scheduse009.htm#AD 

MIN12459 


Q107. Which two statements are true regarding SecureFile lobs? 

A. The amount of undo retained is user controlled. 

B. They can be used only for nonpartitioned tables. 

C. Fragmentation is minimized by using variable-sized chunks. 

D. They support random reads and writes of encrypted LOB data. 

Answer: C,D 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E11882_01/appdev.112/e18294/adlob_smart.htm#AD LOB46113 


Q108. Examine the command and its output: 

SQL> DROP TABLE EMPLOYEE; 

SQL> SELECT object_name AS recycle_name, original_name, type FROM recyclebin; 

RECYCLE_NAMEORIGINAL_NAMETYPE 

binsgk31sj/3akk5hg3j21kl5j3d==$0EMPLOYEE TABLE 

You then successfully execute the command: 

SQL> FLASHBACK TABLE "BINSgk31sj/3akk5hg3j21kl5j3d==$0" TO BEFORE DROP; 

Which two statements are true? 

A. It flashes back the employee tableand all the constraints associated with the table. 

B. It automatically flashes back all the indexes on the employes table. 

C. It automatically flashes back any triggers defined on the table. 

D. It flashes back only the structure of the table and not the data. 

E. It flashes back the data from the recycle bin and the existing data in the original table is permanently lost. 

Answer: B,D 


Q109. On your Oracle 12c database, you invoke SQL*Loader to load data into the employees table in the hr schema by issuing the command: 

S>sqlldrhr/hr@pdb table=employees 

Which two statements are true about the command? 

A. It succeeds with default settings if the employees table exists in the hr schema. 

B. It fails because no SQL*Loader data file location is specified. 

C. It fails if the hr user does not have the create any directory privilege. 

D. It fails because no SQL*Loader control file location is specified. 

E. It succeeds and creates the employees table in the HR schema. 

Answer: B,D 


Q110. Which three statements are true about Oracle Restart? 

A. It can be configured to automatically attempt to restart various components after a hardware or software failure. 

B. While starting any components, it automatically attempts to start all dependencies first and in properorder. 

C. It can be configured to automatically restart a database in case of normal shutdown of the database instance. 

D. It can be used to only start Oracle components. 

E. It runs periodic check operations to monitor the health of Oracle components. 

Answer: A,B,E 

Reference:http://docs.oracle.com/cd/E18283_01/server.112/e17120/restart001.htm