Act now and download your Oracle 1Z0-055 test today! Do not waste time for the worthless Oracle 1Z0-055 tutorials. Download Far out Oracle Oracle Database 11g: New Features for 9i OCPs exam with real questions and answers and begin to learn Oracle 1Z0-055 with a classic professional.

2016 Jul 1Z0-055 free draindumps

Q101. Which client requests to the database can be captured as a part of the workload capture? (Choose all that apply.) 

A. flashback query 

B. distributed transactions 

C. logging in and logging out of sessions 

D. all DDL statements having bind variables 

E. direct path load of data from external files 

Answer: C,D 


Q102. The ADMIN_EMP table has columns EMPNO, ENAME, DEPTNO, and SAL. It has a materialized view EMP_MV with a materialized log and an ENAME_IDX index on the ENAME column. 

You need to perform an online table redefinition on the ADMIN_EMP table to move it from the TBS1 tablespace to the TBS2 tablespace in the same schema. 

What action is required for the dependent objects when you perform online redefinition on the table? 

A. The materialized view should have a fast refresh performed after the online table redefinition is completed. 

B. The materialized view should have a complete refresh performed after the online table redefinition is completed. 

C. The materialized view, materialized log, and the index should be dropped and re-created after the online table redefinition is complete. 

D. The materialized view and materialized log should be dropped and all constraints disabled and re-created after the online table redefinition is complete. 

Answer: B 


Q103. Identify the two direct sources from where SQL plans can be loaded into the SQL plan baselines. (Choose two.) 

A. Cursor cache 

B. Stored outline 

C. SQL Tuning Set 

D. Automatic Workload Repository (AWR) snapshots 

Answer: A,C 


Q104. What two statements are true regarding the recommendations received from the SQL Access Advisor? (Choose two.) 

A. It can recommend partitioning only on tables that have at least 10,000 rows. 

B. It cannot generate recommendations that support multiple workload queries. 

C. It can recommend only B-tree indexes and not bitmap or function-based indexes. 

D. It can recommend partitioning on tables provided that the workloads have some predicates and joins on the columns of the NUMBER or DATE type. 

Answer: A,D 


Q105. View the following SQL statements: 

Transaction T1 

INSERT INTO hr.regions VALUES (5,'Pole'); 

COMMIT; 

Transaction T2 

UPDATE hr.regions SET region_name='Poles' WHERE region_id = 5; 

COMMIT; 

Transaction T3 

UPDATE hr.regions SET region_name='North and South Poles' WHERE 

region_id = 5; 

You want to back out transaction T2. Which option would you use? 

A. It is possible, but transaction T3 also backs out. 

B. It is possible with the NOCASCADE_FORCE option. 

C. It is possible with the NONCONFLICT_ONLY option. 

D. It is not possible because it has conflicts with transaction T3. 

Answer: B 


certifyforall.com

Down to date 1Z0-055 exam fees:

Q106. Which dependent object will get invalidated even if it is not affected by the table redefinition? 

A. views 

B. triggers 

C. packages 

D. synonyms 

Answer: B 


Q107. The Oracle Database 11g database is running in the ARCHIVELOG mode. The archived redo log files are stored on three locations. The Flash Recovery Area is one of the locations. The details are given below: 

LOG_ARCHIVE_DEST_1 = 'LOCATION = /disk1/archive' 

LOG_ARCHIVE_DEST_2 = 'SERVICE = stdb1' 

DB_RECOVERY_FILE_DEST = '/u01/oradata' 

Examine the following RMAN command issued to set the deletion policy for archived log files: 

RMAN> CONFIGURE ARCHIVELOG DELETION POLICY 

TO BACKED UP 2 TIMES TO sbt; 

Which statement is true regarding what this command accomplishes? 

A. All archived redo log files backed up at least twice to tape are deleted. 

B. All archived redo log files backed up at least once to tape are eligible for deletion. 

C. All archived redo log files backed up at least twice to tape are deleted from the flash recovery area. 

D. All archived redo log files in local archiving destinations and the flash recovery area backed up at least twice to tape are eligible for deletion. 

Answer: D 


Q108. You are managing Oracle Database 11g with an ASM storage with high redundancy. The following command was issued to drop the disks from the dga disk group after five hours: 

ALTER DISKGROUP dga OFFLINE DISKS IN FAILGROUP f2 DROP AFTER 5H; 

Which statement is true in this scenario? 

A. It starts the ASM fast mirror resync. 

B. It drops all disk paths from the dga disk group. 

C. All the disks in the dga disk group would be OFFLINE and the DISK_REPAIR_TIME disk attribute would be set to 5 hours. 

D. All the disks in the dga disk group in failure group f2 would be OFFLINE and the DISK_REPAIR_TIME disk attribute would be set to 5 hours. 

Answer: D 


Q109. While performing the backup of the flash recovery area, you notice that one of the archived redo log files is missing. You have multiple destinations for archived redo log files. What implications does it have on the backup of the flash recovery area? 

A. The backup succeeds but it would be without the missing archived log. 

B. The backup fails because one of the archived redo log files is missing. 

C. The backup succeeds because it fails over to one of the alternative archived redo log destinations. 

D. During backup, you are prompted for the alternative destination for the missing archived redo log file. 

Answer: C 


Q110. Which statement is true regarding virtual private catalogs? 

A. The virtual private catalog owner cannot create and modify the stored scripts. 

B. A virtual private catalog owner can create a local stored script, and have read/write access to a global stored script. 

C. The set of views and synonyms that make up the virtual private catalog is stored in the schema of the RMAN recovery catalog owner. 

D. To perform most of the RMAN operations, the virtual catalog owner must have the SYSDBA or SYSOPER privilege on the target database. 

Answer: D