Pass4sure pry apart 1Z0-053 test is certainly written by the fantastic professionals who will be expert throughout scientific studies. Oracle 1Z0-053 Answers plus described inside an quick manner so that you could have an understanding of these folks accurately. Oracle 1Z0-053 puts plus past exams assist you to all set for any authentic test thoughts. Each individual useful resource provided by Pass4sure has become hand-made by way of all of us connected with doing The idea Specialists. You can be positive that the Pass4sure Get 1Z0-053, 1Z0-053 R plus a, 1Z0-053, plus 1Z0-053 mental faculties puts are classified as the highest quality, plus personalized in making the training experience the most suitable option you could make throughout preparing for your current Recognition.

2017 Feb transcender 1z0-053:

Q241. What command would you use to set a persistent setting in RMAN so that backups are all written to a tape device?

A. CONFIGURE DEFAULT DEVICE TYPE TO TAPE MEDIA

B. CONFIGURE DEFAULT DEVICE TYPE TO TAPE

C. CONFIGURE DEFAULT DEVICE TYPE TO SBT

D. CONFIGURE DEFAULT DEVICE TYPE TO SBT_TAPE

Answer: C


Q242. You create two resource plans, one for data warehouse loading jobs at night and the other for application jobs at day time. You want the resource plans to activate automatically so that the resource allocation is optimum as desired by the activity.

How would you achieve this?

A. Implement job classes

B. Implement Scheduler windows

C. Implement the mapping rule for the consumer groups

D. Set the SWITCH_TIME resource plan directive for both the resource plans

Answer: B


Q243. What elements of globalization can be explicitly defined using the NLS_LANG environment variable? (Choose all that apply.)

A. NLS_LANGUAGE

B. NLS_SORT

C. NLS_CALENDAR

D. NLS_CHARACTERSET

E. NLS_TERRITORY

Answer: ADE


Q244. You want to put a specific tablespace called MY_DATA in hot backup mode so you can back it up.

What command would you use?

A. alter tablespace MY_DATA begin backup;

B. alter tablespace MY_DATA start backup;

C. alter tablespace MY_DATA backup begin;

D. alter MY_DATA begin backup;

E. You cannot back up individual tablespaces.

Answer: A


Q245. While performing the backup of the flash recovery area, you notice that one of the archived redo log files is missing. You have multiple destinations for archived redo log files. What implications does it have on the backup of the flash recovery area?

A. The backup fails because one of the archived redo log files is missing.

B. The backup succeeds but it would be without the missing archived log.

C. During backup, you are prompted for the alternative destination for the missing archived redo log file.

D. The backup succeeds because it fails over to one of the alternative archived redo log destinations.

Answer: D


Most recent 1z0-053 free download:

Q246. Observe the following PL/SQL block:

BEGIN

dbms_spm.configure('SPACE_BUDGET_PERCENT', 30);

END;

Which statement is correct regarding the above PL/SQL block?

A. It automatically purges the SQL management objects when SMB occupies more than 30% of the SYSAUX tablespace.

B. It reserves 30% of the space in the SYSAUX tablespace for SQL Management Base (SMB).

C. It reserves 30% of the space in the SYSTEM tablespace for SMB.

D. It generates a weekly warning in the alert log file when SMB occupies more than 30% of the SYSAUX tablespace.

Answer: D


Q247. Which of the following are true concerning block media recovery? (Choose all that apply.)

A. Any gap in archive logs ends the recovery.

B. If a gap in archive logs is encountered, RMAN will search forward for newer versions of the blocks that are not corrupt.

C. Uncorrupted blocks from the flashback logs may be used to speed recovery.

D. The database can be in NOARCHIVELOG mode.

E. None of the above.

Answer: BC


Q248. You have lost datafiles 1 and 3 from your database, and the database has crashed. In what order should you perform the following steps to recover your database?

1. Take the datafiles that were lost offline.

2. startup mount the database

3. Issue the alter database open command.

4. Restore the datafiles that were lost

5. Recover the datafiles with the recover datafile command.

6. Bring the datafiles back online.

7. Recover the database with the recover database command.

A. 2, 1, 3, 4, 5, 6

B. 2, 4, 5, 3

C. 4, 7, 3

D. 2, 4, 7, 3

E. 2, 7, 3

Answer: B


Q249. Which of the following statements is true regarding the VERSIONS BETWEEN clause?

A. The VERSIONS BETWEEN clause may be used in DML statements.

B. The VERSIONS BETWEEN clause may be used in DDL statements.

C. The VERSIONS BETWEEN clause may not be used to query past DDL changes to tables.

D. The VERSIONS BETWEEN clause may not be used to query past DML statements to tables.

Answer: C


Q250. Examine the following scenario:

- Database is running in ARCHIVELOG mode.

- Complete consistent backup is taken every Sunday.

- On Tuesday the instance terminates abnormally because the disk on which control files are located gets corrupted

- The disk having active online redo log files is also corrupted.

- The hardware is repaired and the paths for online redo log files and control files are still valid. Which option would you use to perform the recovery of database till the point of failure?

A. Restore the latest whole backup, perform complete recovery, and open the database normally

B. Restore the latest whole backup, perform incomplete recovery, and open the database with the RESETLOGS option.

C. Restore the latest backups control file, perform complete recovery, and open the database with the RESETLOGS option.

D. Restore the latest backup control file, perform incomplete recovery using backup control file, and open the database with the RESETLOG option.

Answer: D