You will get instant gain access to to the Oracle 1Z0-053 exam Pdf files as well as test motor from the date regarding purchase. The actual updated Oracle 1Z0-053 practice materials will probably be also intended for downloading immediately. Youll be able to print your Oracle Oracle Pdf demos and preview as well as review these people at anytime as well as anywhere. Youll be able to trust upon our Oracle Oracle preparation resources because of your high passing ratio just before you. The majority of our clients have passed the 1Z0-053 genuine exam with assistance from the Oracle certification exam demos.

2016 Oct actualtest 1z0-053:

Q141. Which of the following RMAN structures can data from a datafile span?

A. RMAN backup-set pieces spanning backup sets

B. RMAN backup-set pieces within a given backup set

C. RMAN backups

D. RMAN channels

E. None of the above

Answer: B


Q142. What is the proper procedure to recover a lost tempfile? 

A. Restore the backup copy of the tempfile from the backup media.

B. Re-create the tempfile with the create tempfile command.

C. Copy an existing tempfile from another database.

D. Re-create the tempfile with the create tablespace command.

E. Re-create the tempfile with the alter tablespace command.

Answer: E


Q143. Which tasks are run automatically as part of the Automated Maintenance Task by default? (Choose all that apply.)

A. Segment Advisor

B. SQL Access Advisor

C. Optimizer statistics gathering

D. Automatic SQL Tuning Advisor

E. Automatic Database Diagnostics Monitor

Answer: ACD


Q144. You plan to control the sessions performing a huge number of I/O operations. Your requirement is to kill the session when it exceeds a specified number of I/Os. Which statement describes a solution to the above?

A. Set a threshold for the default system-defined moving window baseline.

B. Add directives to the Automatic Database Diagnostic Monitor (ADDM).

C. Modify the profile for the targeted users for which control needs to be imposed.

D. Implement the database resource manager to add the SWITCH_IO_REQS and SWITCH_GROUP directives.

Answer: D


Q145. Which two commands never trigger an implicit rebalancing within the disk group?. (Choose two.)

A. ALTER DISKGROUP misc MOUNT;

B. ALTER DISKGROUP misc DROP DISK misc2;

C. ALTER DISKGROUP misc CHECK ALL NOREPAIR;

D. ALTER DISKGROUP misc RESIZE ALL SIZE 1023m;

E. ALTER DISKGROUP dgroupA ADD DISK '/devices/A*'

Answer: AC


certifyforall.com

Renew 1z0-053 exam guide:

Q146. RMAN provides more granular catalog security through which feature?

A. Virtual private database

B. Virtual private catalog

C. RMAN virtual database

D. RMAN secure catalog

E. Oracle Database Vault

Answer: B


Q147. As the DBA, you run the following query on your ASM instance. What is the implication of the results of the query? (Choose two.)

SQL> select group_number, name, state from v$ASM_DISKGROUP;

GROUP_NUMBER NAME STATE

------------ ------------------------------ -----------

0 DGROUP1 DISMOUNTED

2 DGROUP2 MOUNTED

3 DGROUP3 MOUNTED

A. The DGROUP1 disk group was unmounted by another DBA.

B. A datafile has been lost, causing the ASM disk group DGROUP1 to go into the DISMOUNTED state

C. One of the redundant disks (DGROUP1) has been lost in a disk group.

D. This query has no meaning in an ASM instance.

E. A disk associated with a disk group was discovered after the ASM instance initially opened.

Answer: AE


Q148. Your archive-log destination directory runs out of space. What is the impact of this on the database?

A. None. The database will switch over to the stand-by archive-log destination directory.

B. A warning message will be written to the alert log of the database, but no adverse impacts to the database will be experienced.

C. The database will shut down, and will not restart until you correct the out-of-space situation.

D. The database will continue to try to write to the archive-log destination directory for one hour.

After one hour, the database will shut down normally.

E. Once Oracle has cycled through all online redo logs, it will stop processing any DML or DDL until the out-of-space condition is corrected.

Answer: E


Q149. You are performing incomplete recovery using RMAN. You execute the following RUN block:

RUN

{

SET UNTIL SCN 1107600;

RESTORE DATABASE;

RECOVER DATABASE;

}

Which statement is true about the result?

A. RMAN restores all datafiles from the most recent backup available since the failure and applies the redo logs necessary to recover the database to SCN 1107600

B. RMAN restores all datafiles needed to restore the database through SCN 1107599 and applies the redo logs necessary to recover the database through SCN 1107599.

C. RMAN restores all datafiles and control files from the most recent backup

D. The RUN block fails because you did not specify an UNTIL clause in your RECOVER DATABASE command

Answer: B


Q150. How would you grant the RVPC user access to specific RMAN database records in the RMAN virtual private catalog?

A. Issue the grant command from the SYS user (or equivalent) of the target database.

B. Issue the grant command from the SYS user (or equivalent) of the recovery-catalog database.

C. Issue the grant command from the recovery catalog-owning schema user account in the recovery catalog.

D. Issue the grant command from RMAN when connected to the recovery catalog-owning schema.

E. Issue the grant command from RMAN when connected to the target database.

Answer: D