Exam Code: 1Z0-053 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Database 11g: Administration II
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-053 Exam.

2016 Sep 1z0-053 dumps free download:

Q311. You installed Oracle Database 11g and are performing a manual upgrade of the Oracle9i database. As a part of the upgrade process, you execute the following script:

SQL>@utlu111i.sql

Which statement about the execution of this script is true?

A. It must be executed from the Oracle Database 11g environment.

B. It must be executed only after the SYSAUX tablespace has been created.

C. It must be executed from the environment of the database that is being upgraded.

D. It must be executed only after AUTOEXTEND is set to ON for all existing tablespaces.

E. It must be executed from both the Oracle Database 11g and Oracle Database 9i environments.

Answer: C


Q312. Identify the activities performed as part of the Automatic SQL Tuning process in the maintenance window? (Choose all that apply.)

A. generating the SQL profile

B. testing and accepting the SQL profile

C. generating a list of candidate SQLs for tuning

D. adding tuned SQL plans into the SQL plan baseline

E. tuning each SQL statement in the order of importance

F. generating baselines that include candidate SQLs for tuning

Answer: ABCE


Q313. Which two operations are NOT performed by the DUPLICATE command in Recovery Manager (RMAN) while duplicating a running database? (Choose Two)

A. Creating the control file for the duplicate database

B. Restoring the target data files to the duplicate database

C. Performing complete recovery using all available backups

D. Generating a new, unique DBID for the duplicate database

E. Copying the online redo log files from the target database to the duplicate database

Answer: CE


Q314. Which of the following information will be gathered by the SQL Test Case Builder for the problems pertaining to SQL-related problems? (Choose all that apply.)

A. ADR diagnostic files

B. all the optimizer statistics

C. initialization parameter settings

D. PL/SQL functions, procedures, and packages

E. the table and index definitions and actual data

Answer: BCE


Q315. Examine the CREATE DISKGROUP command used to create a disk group:

SQL> CREATE DISKGROUP misc EXTERNAL REDUNDANCY

DISK 'ORCL: FRA3' NAME misc1, 'ORCL: FRA4' NAME misc2;

In which situation would you use this method of disk group creation?

A. When two-way disk mirroring is required for the allocation units

B. When three-way disk mirroring is required for the allocation units

C. When using hardware mirroring or RAID

D. When disk mirroring is required for the Automatic Storage Management (ASM) disks

Answer: C


certifyforall.com

Leading 1z0-053 book download:

Q316. You have three production databases, HRDB, FINDB, and ORGDB, that use the same ASM instance. At the end of the day, while all three production database instances are running, you execute the following command on the ASM instance :

SQL> shutdown immediate;

What is the result of executing this command?

A. The ASM instance is shut down, but the other instances are still running.

B. It results in an error because other database instances are connected to it.

C. All the instances, including the ASM instance, are shut down in the IMMEDIATE mode.

D. HRDB, FINDB, and ORGDB instances are shut down in the ABORT mode and the ASM instance is shut down in the IMMEDIATE mode.

Answer: B


Q317. View the following SQL statements:

Transaction T1

INSERT INTO hr.regions VALUES (5,'Pole');

COMMIT;

Transaction T2

UPDATE hr.regions SET region_name='Poles' WHERE region_id = 5;

COMMIT;

Transaction T3

UPDATE hr.regions SET region_name='North and South Poles' WHERE

region_id = 5;

You want to back out transaction T2. Which option would you use? 

A. It is possible, but transaction T3 also backs out.

B. It is possible with the NOCASCADE_FORCE option.

C. It is possible with the NONCONFLICT_ONLY option.

D. It is not possible because it has conflicts with transaction T3.

Answer: B


Q318. What methods of point-in-time recovery are available? (Choose all that apply.)

A. Change-based

B. Cancel-based

C. Time-based

D. Sequence number-based

E. Transaction number-based

Answer: ABCD


Q319. Examine the exhibit to view the parameters set in your parameter file. (Click the Exhibit(s) button.) You restart the instance.


To what value will the MEMORY_MAX_TARGET parameter be set by default?

A. 120M

B. 320M

C. 480M

D. 600M

Answer: D


Q320. Your database is running in ARCHIVELOG mode, and the database is open. You execute an RMAN backup and specify the KEEP clause.

Which components are backed up when this option is specified?

A. only the control file, the current SPFILE, and data files

B. only the current SPFILE and data files if autobackup is disabled

C. only the data files and the archived redo logs

D. the control file, current SPFILE file, data files, and archived redo logs

Answer: D