Proper study guides for Most recent Oracle Oracle Database 11g: Administration II certified begins with Oracle 1Z0-053 preparation products which designed to deliver the Top Quality 1Z0-053 questions by making you pass the 1Z0-053 test at your first time. Try the free 1Z0-053 demo right now.

2016 Jul 1z0-053 vce download:

Q211. You are tuning RMAN to optimize performance. You want tape I/O to be asynchronous when you perform tape backups. Which action should you take?

A. Set the BACKUP_TAPE_IO_SLAVES parameter to FALSE.

B. Set the BACKUP_TAPE_IO_SLAVES parameter to TRUE.

C. Use compression when performing tape backups.

D. Configure multiple SBT channels.

Answer: B


Q212. You backed up the database at 8 a.m. today using an online backup. Accounting made a large change to the underlying data between 10 a.m. and noon. Which of the following actions would ensure that the changes could be recovered using the 8 a.m. backup?

A. Create a manual incremental online database backup.

B. Back up all the archived redo logs generated since the 8 a.m. backup.

C. Create a brand-new backup after all the changes have been applied.

D. There is no way to make the changes recoverable based on the 8 a.m. backup.

E. Perform an online backup of the tablespace(s) that contained changed data.

Answer: B


Q213. In order to perform Flashback Transaction Query operations, which of these steps are required? (Choose all that apply.)

A. Ensure that database is running with version 10.1 compatibility.

B. Enable Flashback Logging.

C. Enable Supplemental Logging.

D. Ensure that the database is running with version 10.0 compatibility.

E. Ensure that the database is in ARCHIVELOG mode

Answer: CD


Q214. Which method could be utilized to identify both DML operations and the SQL statements needed to undo those operations for a specific schema owner? (Choose all that apply.)

A. Query DBA_TRANSACTION_QUERY for TABLE_NAME, OPERATION, and UNDO_SQL.

Limit rows by START_SCN and TABLE_OWNER.

B. Query FLASHBACK_TRANSACTION_QUERY for TABLE_NAME, OPERATION, and UNDO_SQL. Limit rows by START_SCN and TABLE_OWNER.

C. Query FLASHBACK_TRANSACTION_QUERY for TABLE_NAME, OPERATION, and UNDO_SQL. Limit rows by START_TIMESTAMP and TABLE_OWNER.

D. Query DBA_TRANSACTION_QUERY for TABLE_NAME, OPERATION, and UNDO_SQL.

Limit rows by START_SCN and TABLE_OWNER.

Answer: BC


Q215. You have enabled resumable space allocation in your database by setting the RESUMABLE_TIMEOUT parameter set to a nonzero value.

Which three statements about resumable space allocation are true? (Choose three.)

A. Even with resumable space allocation enabled for your database, you can disable resumable space allocation for a single session.

B. A resumable statement is suspended only if an out of space error occurs.

C. When a resumable statement is suspended, the transaction that contains the statement is also suspended.

D. A resumable statement can only be suspended and resumed once during the execution of the statement.

E. You can query the V$SESSION_WAIT dynamic performance view to identify the statements that are suspended for a session.

Answer: ACE


certifyforall.com

Avant-garde 1z0-053 study guide pdf:

Q216. You executed the following PL/SQL block successfully:

VARIABLE tname VARCHAR2(20)

BEGIN

dbms_addm.insert_finding_directive (NULL, DIR_NAME=>'Detail CPU Usage', FINDING_NAME=>'CPU Usage',

MIN_ACTIVE_SESSIONS=>0, MIN_PERC_IMPACT=>90);

:tname := 'database ADDM task4'

dbms_addm.analyze_db(:tname, 150, 162);

END;

/

Then you executed the following command:

SQL> SELECT dbms_addm.get_report(:tname) FROM DUAL;

The above command produces Automatic Database Diagnostic Monitor (ADDM) analysis ____.

A. with the CPU Usage finding if it is less than 90

B. without the CPU Usage finding if it is less than 90

C. with the CPU Usage finding for snapshots below 90

D. with the CPU Usage finding for snapshots not between 150 and 162 

Answer: B


Q217. You want to migrate your database to ASM, so you've done a clean shutdown, made a closed backup of the entire database, noted the location of your control files and online redo log files, and changed your spfile to use OMF. The last step is to run an RMAN script to do the conversion. Using the following steps, what is the correct order in which the following RMAN commands should be executed?

1. STARTUP NOMOUNT

2. ALTER DATABASE OPEN RESETLOGS

3. SQL "ALTER DATABASE RENAME `logfile1 path' TO `+dgrp4 `" # plus all other logfiles

4. SWITCH DATABASE TO COPY

5. BACKUP AS COPY DATABASE FORMAT `+dgrp4'

6. ALTER DATABASE MOUNT

7. RESTORE CONTROLFILE FROM `controlfile_location'

A. 2, 5, 3, 1, 7, 6, 4

B. 1, 7, 6, 5, 4, 3, 2

C. 5, 1, 2, 7, 4, 6, 3

D. 7, 3, 1, 5, 6, 2, 4

Answer: B


Q218. What Oracle process runs when the database is in ARCHIVELOG mode but not when it is in NOARCHIVELOG mode?

A. MMON

B. LGWR

C. ARCH

D. ARWR

E. COPY

Answer: C


Q219. You notice that a job in a chain has not completed on a nonconstrained RAC database. Which of these are valid reasons why that might occur?

A. The job priority is 1 and the resource consumer group CPU emphasis allocation is a low percentage.

B. The job affinity is to a service and one node in that service is unavailable.

C. The job affinity is to an instance and that instance is unavailable.

D. There is no service affinity.

E. None of the above.

Answer: C


Q220. Which command do you use to create a recovery-catalog schema?

A. create recovery catalog

B. create catalog

C. build catalog

D. catalog create

E. mount catalog

Answer: B