Oracle accreditation is the planets the majority of well-respected worldwide accreditation. Therefore 1Z0-053 is extremely essential for those who are stressed to enter the actual IT company. But it is very difficult if you are busy functioning or perhaps studying to pass the actual Oracle Database 11g: Administration II check. Exambible Oracle 1Z0-053 examine instructions will help you saving a large amount of time,power and useful resource in the 1Z0-053 check. You can actually deal with this 1Z0-053 check effectively simply by our 1Z0-053 pdf file and check powerplant. We could maintain the merchandise in a timely manner and enable individuals to understand Oracle knowledge effortlessly. Also you can download the actual Oracle 1Z0-053 pdf file test version completely free.

2016 Jun 1Z0-053 free exam questions

Q281. You executed the following command in the Recovery Manager (RMAN):

RMAN> REPORT NEED BACKUP days 3;

What is the output of this command?

A. A list of files that require a backup within 3 days

B. A list of files requiring more than 3 days of archivelogs to apply

C. A list of files that RMAN recommends be backed up only once in every three days, based on low volatility

D. A list of files for which a backup as already been performed in the last three days and which is required to be backed up again based on the high number of transactions performed on them

Answer: B


Q282. What two statements are true regarding the recommendations received from the SQL Access Advisor? (Choose two.)

A. It cannot generate recommendations that support multiple workload queries.

B. It can recommend partitioning on tables provided that the workloads have some predicates and joins on the columns of the NUMBER or DATE type.

C. It can recommend partitioning only on tables that have at least 10,000 rows.

D. It can recommend only B-tree indexes and not bitmap or function-based indexes.

Answer: BC


Q283. Automatic data conversion will occur if which of the following happens? 

A. The client and server have different NLS_LANGUAGE settings.

B. The client and server character sets are not the same, and the database character set is not a strict superset of the client character set.

C. The client and server are in different time zones.

D. The client requests automatic data conversion.

E. The AUTO_CONVERT initialization parameter is set to TRUE.

Answer: B


Q284. You are using the flash recovery area (fast recovery area in 11g Release 2) to store backup related files in your database. After regular monitoring of space usage in the Mash recovery area. You realize that the flash recovery area is (jetting filled up very fast and it is running out of space. Your database flash recovery area is low on specie and you have no more room on disk.

Proactively, which two options could you use to make more space available in the flash recovery [Choose two]

A. Change the RMAN archived log deletion policy.

B. Use the RMAN CROSSCHECK command to reclaim the archived log space.

C. Change the RMAN retention policy to retain backups for a shorter period of time.

D. Use OS command to move files from the flash recovery area to some other location

Answer: BD


Q285. Which type of database file is spread across all disks in a disk group?

A. All types of files are spread across all disks in the disk group.

B. Datafiles

C. Redo log files

D. Archived redo log files

E. Control files

Answer: A


certifyforall.com

Latest 1z0-053 exam guide:

Q286. View the Exhibit exhibit1 to examine the series of SQL commands.


View the Exhibit exhibit2 to examine the plans available in the SQL plan baseline. The baseline in the first row of the Exhibit is created when OPTIMIZER_MODE was set to FIRST_ROWS.

Which statement is true if the SQL query in exhibit1 is executed again when the value of OPTIMIZER_MODE is set to FIRST_ROWS?

A. The optimizer uses a new plan because none of the plans in the exhibit2 are fixed plans.

B. The optimizer uses the plan in the second row of the exhibit2 because it is an accepted plan.

C. The optimizer uses the plan in the first row of the exhibit2 because it is the latest generated plan.

D. The optimizer uses the plan in the first row of the exhibit2 because OPTIMIZER_MODE was set to FIRST_ROW during its creation.

Answer: B


Q287. Which statement about the enabling of table compression in Oracle Database 11g is true?

A. Compression can be enabled at the table, tablespace, or partition level for direct loads only.

B. Compression can be enabled only at the table level for both direct loads and conventional DML.

C. Compression can be enabled at the table, tablespace, or partition level for conventional DML only.

D. Compression can be enabled at the table, tablespace, or partition level for both direct loads and conventional DML.

Answer: D


Q288. Which of the following is not a valid setting for the PROGRAM_TYPE parameter in a program object or the JOB_TYPE parameter in a job object?

A. PLSQL_BLOCK

B. JAVA_STORED_PROCEDURE

C. STORED_PROCEDURE

D. EXECUTABLE

E. None of the above are invalid settings.

Answer: B


Q289. Which command is used to open the database after an incomplete recovery?

A. alter database open

B. alter database open repairlog

C. alter database open resetlogs

D. alter database open resetlog

E. alter database resetlogs open

Answer: C


Q290. ENCRYPT_TS is an encrypted tablespace that contains tables with data. Which statement is true regarding the effect of queries and data manipulation language (DML) statements on the encrypted data in the tables?

A. The data is decrypted during SORT and JOIN operations.

B. The data remains encrypted when it is read into memory.

C. The data remains encrypted when it is stored in the redo logs.

D. The data remains encrypted in the UNDO tablespace provided that the UNDO tablespace was created with the encryption option enabled.

Answer: C