Printable of 1Z0-053 practice question materials and guidance for Oracle certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-053 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: Administration II exam Today!

2016 Jun 1Z0-053 Study Guide Questions:

Q111. Case-insensitive sorts are always accent insensitive by default.

A. True

B. False

Answer: B


Q112. Which backup option defines a user-defined name for a backup?

A. FORMAT

B. NAME

C. TAG

D. FORMAT U%

Answer: C


Q113. Flashback Database relies on which technologies to recover to a point in time? 

A. Flashback Data Archive

B. Flashback logs in the flash recovery area

C. FlashbUndo tablespace

D. RMAN command line

E. None of the above

Answer: B


certifyforall.com

Regenerate 1z0-053 dumps free download:

Q114. Your production database is running in archivelog mode and you are using recovery manager (RMAN) with recovery catalog to perform the database backup at regular intervals. When you attempt to restart the database instance after a regular maintenance task on Sunday, the database fails to open displaying the message that the data file belonging to the users tablespace are corrupted.

The steps to recover the damaged data files are follows:

1. Mount the database

2. Open the database

3. Recover the data file

4. Restore the data file

5. Make the data file offline

6. Make the data file online

Which option identifies the correct sequence that you must use to recover the data files?

A. 2, 4, 3

B. 1, 4, 3, 2

C. 2, 5, 4, 3, 6

D. 5, 2, 4, 3, 6

E. 1, 5, 4, 3, 6, 2

Answer: E


Q115. Which three statements correctly describe the features of the I/O calibration process? (Choose three.)

A. Only one I/O calibration process can run at a time.

B. It automates the resource allocation for the Automated Maintenance Tasks.

C. It improves the performance of the performance-critical sessions while running.

D. It can be used to estimate the maximum number of I/Os and maximum latency time for the system.

E. The latency time is computed only when the TIMED_STATISTICS initialization parameter is set to TRUE.

Answer: ADE


Q116. The _______ writes the Flashback Database logs in the flash recovery area.

A. FLSH

B. FLDB

C. RVWR

D. RVRW

E. FBDA

Answer: C


1Z0-053  practice question

Breathing 1z0-053 vce download:

Q117. You want to enable resumable space allocation at the instance level.

Which two actions would enable resumable space allocation at the instance level? (Choose two.)

A. issuing the ALTER SYSTEM ENABLE RESUMABLE; statement

B. issuing the ALTER SESSION ENABLE RESUMABLE; statement

C. modifying the RESUMABLE_TIMEOUT initialization parameter to a nonzero value

D. issuing the ALTER SYSTEM SET RESUMABLE_TIMEOUT=<nonzero value>; statement

Answer: CD


Q118. Why should you back up a duplicated tablespace after a TSPITR is complete?

A. The tablespace cannot be duplicated or restored to any point in time after the duplication.

B. The tablespace cannot be duplicated or restored to the point in time before the duplication.

C. The entire database cannot be restored after a TSPITR, so a backup is required.

D. You cannot bring the tablespace online until it's been backed up.

E. There is no requirement to do so, as RMAN will back up the tablespace after the TSPITR.

Answer: B


Q119. While tuning a SQL statement, the SQL Tuning Advisor finds an existing SQL profile for the statement that has stale statistics available. What would the optimizer do in this situation?

A. It updates the existing SQL profiles with current statistics.

B. It makes the statistics information available to GATHER_STATS_JOB.

C. It initiates the statistics collection process by running GATHER_STATS_JOB.

D. It logs a warning message in the alert log so that the DBA can perform statistics collection manually.

Answer: B


Q120. What is the purpose of the catalog command?

A. To review RMAN control file and recovery catalog metadata and ensure that it's correct

B. To delete RMAN backup-related metadata from the recovery catalog

C. To create metadata in the control file and the recovery catalog related to backup set pieces

D. To create a report that lists database backups

E. To rebuild the recovery catalog

Answer: C