Exam Code: 1Z0-053 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Database 11g: Administration II
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-053 Exam.

2016 Jun 1Z0-053 Study Guide Questions:

Q371. You issue the following command:

RMAN>CONFIGURE BACKUP OPTIMIZATION ON;

What is the result of this command on your backups?

A. An incremental backup strategy will be used automatically.

B. Read-only datafiles will not be backed up as long as backups of those files already exist and those backups meet established retention criteria.

C. RMAN will configure itself for maximum performance at the cost of CPU.

D. RMAN will configure itself for minimal OS/CPU impact at the cost of time to back up the database.

E. RMAN will automatically compress backups.

Answer: B


Q372. Using the LIST command in Recovery Manager (RMAN), which two pieces of information from the RMAN repository can be listed? (Choose two.)

A. Stored scripts in the recovery catalog

B. Backups that can be deleted from disk

C. Backup sets and images copies that are obsolete

D. Backups that do not have the AVAILABLE status in the RMAN repository 

Answer: AD


Q373. Given the following steps, which would be the correct order to create a backup of an Oracle database in ARCHIVELOG mode with control-file autobackups enabled?

a. backup archivelog all;

b. backup database all;

c. backup controlfile;

d. backup archivelog, database, controlfile delete input;

e. backup database plus archivelog delete input

A. e

B. a, b, a, c

C. d

D. b, a, c

E. b, a, c, d, e

Answer: A


certifyforall.com

Update 1z0-053 latest exam:

Q374. Which statement is true regarding online redefinition for the migration of BasicFile LOBs to SecureFile LOBs?

A. It cannot be done in parallel.

B. It can be done at the table level or partition level.

C. It does not require additional storage because the operation is done online.

D. Local and global indexes are maintained automatically during the operation.

Answer: B


Q375. The Automatic Database Diagnostic Monitor (ADDM) analysis runs every 60 minutes on your database. Your database is facing a series of interrelated problems over a period of two hours. You need to ensure that the ADDM analysis is run over a time span of two hours in future. What would you do?

A. Create two custom ADDM tasks.

B. Modify the AWR snapshot time interval to two hours.

C. Create a new scheduler window for a time period of two hours.

D. Modify the Automatic Workload Repository (AWR) snapshot retention period to two hours.

Answer: B


Q376. View the Exhibit to examine the replay settings for replay parameters.

What is the implication for setting the values for replay parameters? (Choose all that apply.)


A. The COMMIT order in the captured workload is preserved during replay.

B. The value 100 in the THINK_TIME_SCALE parameter attempts to make the replay client shorten the think time between calls.

C. The value 100 in the CONNECT_TIME_SCALE parameter attempts to connect all sessions as captured.

D. The value 100 in the THINK_TIME_SCALE parameter attempts to match the captured user think time while replaying.

E. The value 100 in the CONNECT_TIME_SCALE parameter attempts to connect all sessions immediately as soon as the replay begins.

Answer: ACD


1Z0-053  free practice test

High quality 1z0-053 syllabus:

Q377. Which are the prerequisites for performing flashback transactions on your database? (Choose all that apply.)

A. Undo retention guarantee for the database must be configured.

B. Supplemental log must be enabled for the primary key.

C. Supplemental log must be enabled.

D. Execute permission on the DBMS_FLASHBACK package must be granted to the user.

Answer: BCD


Q378. Automatic PGA Memory Management eliminates the need to manually configure which of the following initialization parameters? (Choose all that apply.)

A. SORT_AREA_SIZE

B. HASH_AREA_SIZE

C. BITMAP_MERGE_AREA_SIZE

D. CREATE_BITMAP_AREA_SIZE

E. PGA_AGGREGATE_TARGET

Answer: ABCD


Q379. What does the SCN represent?

A. The system change number, which is a point in time relative to transactions within a given database.

B. A number that represents time. Thus, at 1300 hours, the SCN is the same on all databases.

C. The security change number, which represents the security code that is needed to access any database structure.

D. A conversion factor that converts internal database time to external clock time.

E. UTC time in the database, providing a standardized way of tracking time in Oracle.

Answer: A


Q380. Which three elements can a job chain process involve? (Choose three)

A. an event

B. a schedule

C. a program

D. another chain

E. a lightweight job

Answer: BDE