Exam Code: 1Z0-053 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Database 11g: Administration II
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-053 Exam.

2016 Jun 1Z0-053 Study Guide Questions:

Q171. When you're performing a tablespace point-in-time recovery, which tablespaces will always be restored to the auxiliary instance? (Choose all that apply.)

A. The SYSTEM tablespace.

B. The UNDO tablespace.

C. All tablespaces with tables.

D. All tablespaces with indexes.

E. No tablespaces are automatically restored.

Answer: AB


Q172. Which of the following Oracle features is enabled by setting a nonzero value for the MEMORY_TARGET initialization parameter?

A. Automatic PGA Memory Management

B. Automatic SGA Memory Management

C. Automatic Shared Memory Management

D. Automatic Memory Management

E. Manual SGA Memory Management

F. None of the above

Answer: D


Q173. You are managing an Oracle Database 11g database with the ASM storage. The database is having big file tablespaces. You want files to open faster and less memory to be used in the shared pool to manage the extent maps. What configuration would you effect to achieve your objective? (Choose all that apply.)

A. Set the ASM compatibility attribute for the ASM disk group to 11.1.0.

B. Set the RDBMS compatibility attribute for the ASM disk group to 11.1.0.

C. Set the COMPATIBLE initialization parameter for the ASM instance to 11.1.0.

D. Set the COMPATIBLE initialization parameter for the database instance to 11.1.0.

Answer: AD


certifyforall.com

Replace free 1z0-053 vce:

Q174. You are managing an Oracle Database 11g instance with ASM storage. The ASM instance is down. To know the details of the disks in the DATA disk group , you issued the following ASMCMD command:

ASMCMD> lsdsk -I -d DATA

Which statement is true regarding the outcome of this command?

A. The command succeeds but it retrieves only the disk names.

B. The command produces an error because the ASM instance is down.

C. The command succeeds but it shows only the status of the ASM instance.

D. The command succeeds and retrieves information by scanning the disk headers based on an ASM_DISKSTRING value.

Answer: D


Q175. You want to perform an RMAN backup of database as a copy. Which two factors will you consider while performing the backup operation? (Choose two).

A. The backup as copy can only be taken to disk

B. The backup as copy can only be taken to tape

C. Backup can be performed only when the instance is shutdown

D. Backup will constitute all used and unused blocks in the database

Answer: AD


Q176. View the Exhibit.

As shown in the diagram, in-memory statistics are transferred to the disk at regular intervals.

Which background process performs this activity?


A. CKPT

B. SMON

C. MMON

D. DBWR

Answer: C


1Z0-053  training

Precise dumps 1z0-053:

Q177. Tape streaming is not happening while performing RMAN tape backup. On investigation, you find that it is not because of the incremental backup or the empty file backup and that RMAN is sending data blocks to the tape drive fast enough.

What could be a solution to make tape streaming happen during the backup?

A. Configure backup optimization

B. Configure the channel to increase MAXOPENFILES

C. Configure the channel to increase the capacity with the RATE parameter 

D. Configure the channel to adjust the tape buffer size with the BLKSIZE option

Answer: C


Q178. You are peer reviewing a fellow DBA's backup plan for his NOARCHIVELOG mode database, as shown here:

1. Put the tablespaces in backup mode.

2. Back up the datafiles for all tablespaces.

3. Take the tablespaces out of backup mode.

4. Back up all archived redo logs.

Your colleague asks for you to comment on his plan. Which response would be correct?

A. The plan will work as is.

B. The plan needs to be modified to allow for an archive-log switch after step 3.

C. The plan needs to be modified so that a backup of the archived redo logs occurs before step 1.

D. The plan needs to be adjusted to shut down the database after step 1 and to restart the database after step 2.

E. The plan cannot work as presented.

Answer: B


Q179. You run the SQL Tuning Advisor (STA) to tune a SQL statement that is part of a fixed SQL plan baseline. The STA generates a SQL profile for the SQL statement, which recommends that you accept the profile. Which statement is true when you accept the suggested SQL profile?

A. The tuned plan is not added to the SQL plan baseline.

B. The tuned plan is added to the fixed SQL plan baseline as a fixed plan.

C. The tuned plan is added to the fixed SQL plan baseline as a nonfixed plan.

D. The tuned plan is added to a new nonfixed SQL plan baseline as a nonfixed plan.

Answer: C


Q180. The OPTIMIZER_USE_PLAN_BASELINES parameter is set to TRUE. The optimizer generates a plan for a SQL statement but does not find a matching plan in the SQL plan baseline. Which two operations are performed by the optimizer in this scenario? (Choose two.)

A. The optimizer adds the new plan to the plan history.

B. The optimizer selects the new plan for the execution of the SQL statement.

C. The optimizer adds the new plan to the SQL plan baseline as an accepted plan.

D. The optimizer adds the new plan to the SQL plan baseline but not in the ENABLED state.

E. The optimizer costs each of the accepted plans in the SQL plan baseline and picks the one with the lowest cost.

Answer: AE