Approved of 1Z0-053 practice test materials and vce for Oracle certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-053 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: Administration II exam Today!

2016 Jun 1Z0-053 Study Guide Questions:

Q91. Examine the parameter setting in your database:


Which statement is correct about the database?

A. Automatic memory management is disabled because PGA_AGGREGATE_TARGET and SGA_TARGET are not set

B. The instance is started but the database will not be opened until PGA_AGGREGATE_TARGET and SGA_TARGET are set

C. The database is opened but users cannot perform transactions until PGA_AGGREGATE_TARGET and SGA_TARGET are set

D. Automatic memory management is enabled and, as per policy, 60% of the memory for System Global Area (SGA) and 40% of the memory for Program Global Area (PGA) will be distributed at startup

Answer: D


Q92. NLS parameters can be set using the five methods listed. Put the methods in order from highest to lowest according to Oracle's order of precedence:

a. Default setting

b. Client environment variable

c. Explicit ALTER SESSION statement

d. Inside SQL function

e. Server initialization parameter

A. b, d, e, a, c

B. e, a, b, c, d

C. d, c, b, e, a

D. a, b, d, c, e

E. d, c, b, a, e

Answer: C


Q93. The user SYS creates a job by using the following command:


Which two statements are true about the job that was created by the preceding command? (Choose two.)

A. The job is enabled by default after creation

B. The job is automatically dropped after the end date

C. The job executes with the privileges of the user SYS

D. The globalization environment that exists at the time of the job creation prevails at the job runs

Answer: BC


certifyforall.com

Update ocp 1z0-053:

Q94. View the Exhibit to examine the output produced by the following query at three different times since the database instance started and has undergone workloads of different capacities:

SQL> SELECT substr(component, 0, 10) COMP, current_size CS, 

user_specified_size US

FROM v$memory_dynamic_components

WHERE current_size!=0;

What do you infer from this?


A. All sessions are connected to the database instance in dedicated mode, and no RMAN or parallel query operations have been performed.

B. The database instance is running with manual shared memory management.

C. The database instance is running with manual PGA management.

D. The database instance has the MEMORY_TARGET value set to a nonzero value.

Answer: D


Q95. You issued the following commands to configure setting in RMAN;

RMAN> CONFIGURE DEVICE TYPE sbt PARALLELISM 1;

RMAN> CONFIGURE DEFAULT DEVICE TYPE TO sbt;

RMAN> CONFIGURE DATAFILE BACKUP COPIES FOR DEVICE TYPE sbt TO 2;

RMAN> CONFIGURE ARCHIVELOG BACKUP COPIES FOR DEVICE TYPE sbt TO 2;

RMAN> CONFIGURE DATAFILE BACKUP COPIES FOR DEVICE TYPE DISK TO 2;

Then you issued the following command to take the backup:

RMAN> BACKUP DATABASE PLUS ARCHIVELOG;

Which statement is true about the execution of the above command?

A. The backup will terminate because the FORMAT clause was not configured for the channel

B. It backs up two copies of data files to tape and disk, and two copies of archived log file on tape

C. It backs up the data files and archived log files to disk, making two copies of each data file and archived log file

D. It backs up the data files and archived log files to tape, making two copies of each data file and archived log file

Answer: D


Q96. You plan to have a larger moving window size for the default system-defined moving window baseline because you want to use the adaptive threshold. Which statement factors in this consideration while increasing the size of the moving window?

A. The collection level for the AWR should be set to BASIC.

B. The moving window size must be less than Undo Retention.

C. The moving window size should be greater than the Automatic Workload Repository (AWR) retention period.

D. The moving window size should be equal to or less than the Automatic Workload Repository (AWR) retention period.

Answer: D


1Z0-053  practice test

Guaranteed 1z0-053 valid dump:

Q97. You are using Recovery Manager (RMAN) to perform backups. In which three situations would you perform a compressed backup? (Choose three.)

A. You are backing up to tape and your tape device performs its own compression.

B. You are making image copies, and you have not enabled tablespace compression.

C. You are using disk-based backups and disk space in your Flash Recovery Area, or other disk- based backup destinations are limited.

D. You are performing your backups to some device over a network where reduced network bandwidth is more important than CPU usage.

E. You are using some archival backup media, such as CD or DVD, where reducing backup sizes saves media costs and archival storage.

Answer: CDE


Q98. You are working on a CATDB database that contains an Oracle Database version 11.1 catalog schema owned by the user RCO11. The INST1 database contains an Oracle Database version 10.1 catalog schema owned by the user RCAT10.

You want the RMAN to import metadata for database IDs 1423241 and 1423242, registered in RCAT10, into the recovery catalog owned by RCO11. You executed the following commands:

RMAN> CONNECT CATALOG rco11/password@catdb

RMAN> IMPORT CATALOG rcat10/oracle@inst1 NO UNREGISTER;

Which two statements are true regarding the tasks accomplished with these commands? (Choose two.)

A. They import all metadata from the RCAT10 catalog.

B. They unregister the database from the RCAT10 catalog.

C. They do not register the databases registered in the RCAT10 catalog.

D. They register all databases registered in the RCAT10 catalog.

Answer: AD


Q99. In your production database, users report that they are unable to generate reports on an important table because it does not contain any data. While investigating the reason, you realize that another user executed the TRUNCATE TABLE command, which accidentally caused the data to be lost. Now you want to recover the lost data of the table without affecting objects in other schemas.

Which method must you use to recover the lost data?

A. Complete Recovery with online redo log

B. Complete Recovery with archived redo log

C. Tablespace Point-in-Time Recovery (TSPITR)

D. Incomplete Recovery with system change number (SCN)

Answer: C


Q100. Why would you execute the report obsolete command?

A. To list all backups that were no longer available for restore operations

B. To list all backups that had aged beyond the RMAN retention criteria

C. To list all backup set pieces listed in control-file or recovery-catalog metadata that are not on the backup media

D. To list all datafiles that are no longer part of the database and thus do not need to be backed up

E. To list all archived redo logs that are no longer needed for any database recovery

Answer: B