Want to know Examcollection 1Z0-052 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Oracle Database 11g: Administration I certification experience? Study Real Oracle 1Z0-052 answers to Update 1Z0-052 questions at Examcollection. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-052 (Oracle Database 11g: Administration I) test on your first attempt.

2016 Jul 1z0-052 dumps 2014:

Q81. To make audit information more productive, the DBA executes the following command before starting an audit operations:

SQL>ALTER SYSTEM SET AUDIT_TRAIL=DB,EXTENDED SCOPE=SPFILE;

Which statement is true regarding the audit record generated when auditing starts after restarting the database?

A. It contains only the plan for the SQL statement executed by the user

B. It contains the SQL text executed by the user and the bind variables used with it

C. It contains the plan and statistics associated with the SQL statement executed by the user D.

It contains the plan for the SQL statement executed by the user and the bind variables used with it

Answer: B


Q82. You are managing an Oracle Database 11g database running in ARCHIVELOG mode. The Flash Recovery Area is specified as the destination for the archived redo log files. You notice this warning in the alert log file:

ORA19815: WARNING: db_recovery_file_dest_size of 3221225472 bytes is 100.00% used, and has 0 remaining bytes available.

What would you do to reclaim the used space in the Flash Recovery Area? (Choose two.)

A. Back up the Flash Recovery Area.

B. Decrease the retention time for the database backup and flashback log files.

C. Manually delete all the archived log files from the Flash Recovery Area by using operating system (OS) commands.

D. Manually delete all the expired backup sets from the Flash Recovery Area by using operating system (OS) commands.

Answer: AB


Q83. Which two statements are true about alerts? (Choose two.)

A. Clearing an alert sends the alert to the alert history

B. Response actions cannot be specified with server-generated alerts

C. The nonthreshold alerts appear in the DBA_OUTSTANDING_ALERTS view

D. Server-generated alerts notify the problems that cannot be resolved automatically and require administrators to be notified

Answer: AD


Q84. Your database instance is currently configured to support 1,500 connections. The Web application that uses the database allows a large number of users to work with the database simultaneously.

Some users of the Web application do not interact with the server all the time. You want to increase the scalability by configuring the database instance to handle more connections. As a DBA, which configuration would you set to support more than 1,500 connections at a time?

A. You would configure more listeners for the database.

B. You would configure the database in shared server mode to use the connection pooling feature.

C. You would increase the value of the PGA_AGGREGATE_TARGET initialization parameter that assigns more session memory to users.

D. You would decrease the value of the PRIVATE_SGA resource limit in the profiles used by the users to accommodate more session information.

Answer: B


Q85. You are managing an Oracle Database 11g database. You want to ensure the recovery of the database to the point of failure. Which configuration will you do to accomplish the task?

A. Multiplex all database files.

B. Configure the Flash Recovery Area.

C. Configure the database instance for ARCHIVELOG mode.

D. Configure the FAST_START_MTTR_TARGET initialization parameter.

Answer: C


certifyforall.com

Improve 1z0-052 exam:

Q86. Given below is a list of scenarios:

1. A user terminates his session abnormally.

2. The connection between the server and the client application terminates because of a network failure.

3. A schema is accidentally dropped.

4. The tablespace is accidentally dropped from the database.

5. The hard disk gets corrupted and the data files in the disk are lost.

6. The database instance abnormally shuts down because of power failure.

Which scenarios require DBA intervention to perform recovery?

A. 1, 3, and 6

B. 4, 5, and 6

C. 3, 4, and 5

D. 1, 2, and 6

Answer: C


Q87. View the Exhibit and examine the output.


Which two statements are true regarding the LISTENER2 listener? (Choose two.)

A. The ORCL instance is registered dynamically with the listener.

B. The ORCL instance is registered statically in the listener.ora file.

C. The number of current client connections handled by the service handler is two.

D. The total number of client connections handled so far by the service handler is two.

Answer: BD


Q88. You are managing an Oracle Database 11g database. You configured the database to run in ARCHIVELOG mode.

Which two statements are true in this scenario? (Choose two.)

A. You must shut down the database instance to perform the backups.

B. You must configure the Flash Recovery Area (FRA) for the database.

C. You can perform complete database backups without closing the database.

D. All the previous closed database backups including control files become invalid afteryou configure the database to ARCHIVELOG mode.

Answer: CD


Q89. Note the following points describing various utilities in Oracle Database 11g:

Which point describes the Oracle Data Pump utility?

1. It enables the transfer of data from one database to another

2. It provides a complete solution for the backup, restoration and recovery needs of the entire database

3. It enables the loading of data from an external file into tables of an Oracle Database

4. It provides a tape backup management for the Oracle ecosystem

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

E. 1 and 3

F. 1, 2, 3 and 4

Answer: A


Q90. Your database instance is started using the server parameter file (SPFILE). You executed a

command to change the value of the LOG_BUFFER initialization parameter:

ALTER SYSTEM SET LOG_BUFFER=32M SCOPE=BOTH;

What would be the outcome of this command?

A. The command succeeds only if Automatic Memory Management is not enabled.

B. The command succeeds, but you need to restart the database for changes to take effect.

C. The command returns an error because the size of the redo log buffer cannot be changed dynamically.

D. The parameter value is changed and it comes into effect as soon as space becomes available in the System Global Area (SGA).

Answer: C