Exambible offers probably the most competitive Oracle 1Z0-028 exam training materials for the candidates. Most of them have got passed the particular real test in the first attempt some of them got a good over 95% level. As the end result, they got the top-flight job from the competitive IT area. If you want to become one of these, please join in our education team and you will succeed soon. The high passing ratio is the better proof for each of our hard work. You can eradicate your worries. We all guarantee the achievement for the first attempt. And you can examine the quality of each of our Oracle Oracle exam and then create your selection whether or not to purchase.

2016 Oct 1Z0-028 latest exam

Q31. You are asked to propose Cloud computing solution for your company that will potentially lower costs and improve productivity of your IT department. 

Which two features of the Cloud computing model would help achieve these aims? 

A. Consolidation 

B. Abstraction 

C. Self Service 

D. Service Level Agreements 

Answer: A,D 


Q32. You have an OVM Manager called ovmmgr01.example.com that owns server pools PoolOne and PoolTwo. 

You have another OVM Manager called ovmmgr02.example.com that owns server pools PoolThree, PoolFour, and PoolFive. 

Which three combinations of server pools can be used to create an infrastructure as a Service (IaaS) zone? 

A. PoolOne and PoolThree 

B. PoolTwo 

C. PoolFour and PoolFive 

D. PoolThree, PoolFive, and PoolTwo 

E. PoolOne, PoolTwo, PoolThree, and PoolFour 

F. PoolOne and PoolTwo 

Answer: C,E,F 


Q33. Which two statements are true about the Private Cloud Deployment Model? 

A. It can be hosted and operated by an organization for exclusive use by self-service users in the same organization. 

B. It can be hosted by a third-party company for exclusive use by self-service users in an organization, but must be operated by the same organization to which the self-service users belong. 

C. It can be operated by a third-party company for exclusive use by self-service users in an organization, but must be hosted by the same organization to which the self-service users belong. 

D. It can be hosted and operated by a third-party company for private use by self-service users in an organization. 

E. It can be hosted and operated by an organization for exclusive use by self-service users in the same group of organizations. 

Answer: A,C 


Q34. Which four types of resources can be made available by the Cloud Provider for self-service provisioning of Infrastructure as a Service? 

A. LUNs 

B. File systems 

C. CPUs 

D. Power distribution units 

E. Memory 

F. Baseboard Management Controllers 

G. Network switches 

Answer: B,C,E,F 


Q35. Enterprise Manager Cloud 12c installed on em12.example.com and OVM Manager is installed on six managed hosts, ovmmgr01.example.com through ovmmgr06.example.com. 

The virtualization plug-in is not deployed on any of the managed agents in this topology. 

Which option represents the management agent(s) that would be best for registering the OVM Managers running on ovmmgr01 through 06? 

A. The central agent on em12 

B. The agent on ovmmgr01 

C. The agent on ovmmgr02 

D. The agent on ovmmgr01 for ovmmgr01, ovmmgr03, and ovmmgr05; the agent on ovmmgr02 for ovmmgr02, ovmmgr04, and ovmmgr06 

E. The agent on ovmmgr01 for ovmmgr01 and ovmmgr02; the agent on ovmmgr03 for ovmmgr03 and ovmmgr04; and the agent ovmmgr05 for ovmmgr05 and ovmmgr06 

F. The agents on ovmmgr01 through ovmmgr06 for the corresponding OVM Manager 

Answer: C 


certifyforall.com

Far out 1Z0-028 test questions:

Q36. Where are updates stored by Enterprise Manager Cloud Control 12c to support the Self Update feature? 

A. In the Oracle Management Repository (OMR) database 

B. In the Oracle Agent configuration directory 

C. In the Oracle Management Server (OMS) configuration directory 

D. In the Software Library 

Answer: C 


Q37. Which two Cloud service types as defined by the National Institute of Standards and Technology (NIST) may be used for self-service provisioning of an Oracle WebLogic Environment? 

A. Platform as a Service 

B. Infrastructure as a Service 

C. Software as a Service 

D. Middleware as a Service 

E. Application Server as a Service 

Answer: A,E 

Reference:http://www.oracle.com/us/industries/public-sector/cloud-solutions-public-sector-wp-323002.pdf(p.10) 


Q38. You plan to use Enterprise Manager Cloud Control 12c for self-service provisioning of databases and virtual machines. 

Which three phases of the Cloud management life cycle are optional? 

A. Metering 

B. Consolidation planning 

C. Setup 

D. Chargeback 

E. Build 

F. Deploy 

Answer: A,C,D 


Q39. Which three types of users can create artifacts in the Software Library in Enterprise Manager Cloud Control 12c? 

A. Enterprise Manager administrators 

B. Enterprise Manager users who are granted the public role 

C. Database as a Service (DBaaS) self-service administrators 

D. Enterprise Manager users who are granted the EM_CBA_ADMIN role 

E. Middleware as a Service (MWaaS) self-service administrators 

Answer: A,C,E 


Q40. Which two are true about Enterprise Manager Cloud Control 12c pools in Platform as a Service (PaaS) Zones? 

A. The pools in PaaS zones may be collections of one or more Oracle Database Homes of the same platform and version. 

B. The pools in PaaS zones may be collections of one or more Oracle Middleware Homes of different platforms, as long as they are of the same template. 

C. The pools in PaaS zones may be collections of one or more Oracle Database Homes of different platforms, as long as they are of the same version. 

D. The pools in PaaS zones may be collections of one or more Oracle Middleware Homes of the same platform and version. 

E. The pools in PaaS zones may be collections of one or more Oracle Database Homes of different versions, as long as they are on the same platform. 

F. The pools in PaaS zones may be collections of one or more Oracle Middleware Homes of the same platforms, as long as they are of different templates. 

Answer: B,D 

Reference:http://databrain.myqnapcloud.com/Documentation/Oracle%20Documentation%2 0Library%20-%20CloudControl%2012c%20Release%203/doc.121/e28814/cloud_paas_setup.htm