Examcollection 101-01 test education tools give an individual intensive education of all the major ideas together with competencies of test subjects. Examcollection 101-01 education tools get you to get ready the problems just like the Riverbed 101-01 test. What?¡¥s a lot more, our Certification I 101-01 practice Q&A derive from VUE assessing core functions in order to offer you all the things prior to actually have a persons 101-01 test. The particular Examcollection 101-01 apply test is regarded as the thorough, genuine, together with up-to-date apply check you will find available today. Examcollection 101-01 gives you the confidence throughout if you know youll cross this particular complicated test over the try.

2017 Mar 101-01 test engine

Q1. When deploying a Steelhead appliance in a physical in-path configuration, the cable between the Steelhead and the router should be:

A. Straight-through

B. Crossover

C. Token Ring

D. None of the above

Answer: B


Q2. Assuming the Steelhead appliance has a 250 GB datastore capacity, by enabling PFS on a supported Steelhead appliance which of the following would be true:

A. The datastore capacity will shrink due to the amount of space used by PFS

B. The datastore capacity will grow due to the amount of space added by PFS

C. The datastore capacity does not change

D. The datastore capacity will have to be reformatted

Answer: C


Q3. What are the benefits of Application Streamlining?

A. Applications run up to 100 times faster

B. Reduces application chattiness by 65-98%

C. Accelerates the most important applications, such asCIFS, MAPI, NFS, HTTP/S, LotusNotes, and MS-SQL

D. All of the above

E. None of the above

Answer: D


Q4. What do you configure to control optimization on a Steelhead appliance? (Select 2)

A. In-path rules

B. Optimization rules

C. Load balancing rules

D. Peering rules

E. TCP rules

F. Acceleration policies

Answer: AD


Q5. In an in-path deployment, when a Steelhead appliance fails to wire, the Steelhead appliance acts as a:

A. Straight-through cable

B. Crossover cable

C. Router

D. Firewall

E. None of the above

Answer: B


Updated 101-01 free exam questions:

Q6. An employee who has just installed Steelhead Mobile onto her workstation notices that she never gets any reduction. It always says 0%.

The status of the mobile client appears to Be:

Optimization State: Firewalled

Controller Status: Connected

The reason she is seeing 0% reduction statistics is:

A. Location Awareness is in effect

B. The physical branch Steelhead appliance in her office is behind a firewall

C. The office firewall is stripping the IP options field

D. Her workstation is blocking TCP port 7801

E. The data center is currently firewalling all optimized connections

Answer: D


Q7. Steelhead appliance models vary according to which of the following attributes?

1. Number of concurrent TCP connections that can be optimized

2. Amount of disk storage available for Scalable Data Referencing

3. Level of encryption supported

4. Maximum possible in-path interfaces

A. 1, 2, and 3

B. 1, 2, and 4

C. 2, 3, and 4

D. 1, 3, and 4

E. 1, 2, 3, and 4

Answer: B


Q8. What WAN traffic problems do Steelhead appliances overcome? (Select 3)

A. Number of connections per second

B. Data deduplication

C. Bandwidth

D. Latency

E. TCP window size

F. Optimization

Answer: CDE


Q9. What happens to "new" data that a Steelhead appliance has not seen before? (Select 2)

A. Drop the new data

B. Create a tunnel to optimize the data

C. Scalable Data Referencing creates and sends new reference pointers to the peer Steelhead appliance

D. Compress the data using Lempel-Ziv and sends it to the peer Steelhead appliance

E. Sends only the references for the data to the counterpart Steelhead appliance

Answer: CD


Q10. The Admission Control alarm is triggered when a Steelhead appliance encounters:

A. Bandwidth utilization exceeding the model capabilities

B. A number of optimized connections exceeding the model capabilities

C. A datastore that has just reached full capacity and cannot accept any more SDR data

D. A problem that it cannot control but is not sure what it is

Answer: B