Certified of P2090-045 free practice test materials and keys for IBM certification for client, Real Success Guaranteed with Updated P2090-045 pdf dumps vce Materials. 100% PASS IBM InfoSphere Information Server for Data Integration Fundamentals Technical Mastery Test v1 (P2090-045) exam Today!

2021 May P2090-045 Study Guide Questions:

Q11. In a Job Sequence, what is the purpose for the use of Checkpoints? 

A. Monitor performance and failure for each stage 

B. Automatically restart a job 

C. Record the log information for each trigger 

D. Restart a job from the latest Checkpoint in case of job failures 

Answer: D 


Q12. Under which scenario may a user benefit from using InfoSphere Discovery? 

A. Automate data relationship discovery 

B. Prototype a data model for the first time 

C. Automate transformation rule discovery 

D. Automate business object identification 

E. All of the above 

Answer: E 


Q13. Which of the following statements is an INVALID description of the Sort Stage Option Create Key Change Column? 

A. Adds a column which holds a value of 0 or 1 

B. 1 indicates the key value has changed 

C. 0 indicates the key value has not changed 

D. Adds a column which holds a value of true/false 

Answer: D 


certifyforall.com

Rebirth P2090-045 free practice questions:

Q14. Which of the following statements about partitioning algorithms is correct? 

A. MODULUS and HASH ensure balanced data volumes in all the partitions 

B. For the Lookup reference stage, DataStage always uses the MODULUS method 

C. SAME partitioning method is the fastest algorithm because it does not require additional processing 

D. The grouping methods available in the Aggregator stage are MODULUS and HASH 

Answer: C 


Q15. Which of the following statements about the Lookup Stage is correct? 

A. It is a Real-Time Stage 

B. It combines data horizontally 

C. It can have only one input link defined 

D. The default partition method for Lookup is Hash 

Answer: B 


Q16. With DataStage Designer you CANNOT __________. 

A. Design jobs that extract, integrate, and transform the data for data warehouse 

B. Create and reuse Table Definitions 

C. Compile and execute the DataStage jobs 

D. Configure the deployment model 

Answer: D 


P2090-045  free practice test

Vivid P2090-045 paper:

Q17. Where can Job Parameters be used for DataStage parallel job development? 

A. In directory and file names 

B. In constraints and file names 

C. In constraints and derivations 

D. All of the above 

Answer: D 


Q18. Which of the following components need to be up and running in order to use InfoSphere Discovery Studio? 

A. WAS (WebSphere Application Server) 

B. The ASB agent 

C. The database holding the Information Server Metadata Repository 

D. All of the above 

E. None of the above 

Answer: E 


Q19. What is a supported function of the Dataset Management Utility? 

A. Repartitions datasets 

B. Stores datasets 

C. Copies, views and deletes the dataset 

D. Saves the table definition for the dataset 

Answer: C 


Q20. What are the file format types when you use DataStage Designer to export objects? 

A. TXT and XML 

B. DSX and CSV 

C. DSX and XML 

D. TXT and CSV 

Answer: C