Exam Code: M6040-419 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: IBM SurePOS 500 Series models 5x6 Sales Mastery
Certification Provider: IBM
Free Today! Guaranteed Training- Pass M6040-419 Exam.

2021 May M6040-419 Study Guide Questions:

Q1. Which SurePOS 500 Series model is the performance multimedia offering? 

A. 506 

B. 526 

C. 546 D. 566 

Answer: D 

Explanation: 

Not A, Not C: No such models. Not B: 526 is the entry model. 


Q2. What are three advantages of infrared touch screens over other technologies? 

A. longer life 

B. higher accuracy 

C. lower initial cost 

D. better image quality 

E. no risk of unintended touch 

Answer: A,C,E 

Explanation: A:No physical nor electrical contacts are required for sensing method. Thus, the sensor is stress free. Thus, it is highly durable. 

E:Infrared touch screen can be operated with wet fingers or dirty gloves. Thus, it is employed for applications that require high reliability such as plant control system, factory automation and ATM. 

Not B, D:The resolution of basic infrared technology is not as good as other technologies. Thus, it is not suitable for applications that require precise inputs. 


Q3. What does the suffix "D" represent in the SurePOS 56D model number? 

A. 1-year depot warranty 

B. 24/7 on-site repair warranty 

C. part of the Express Solution 

D. Windows operating system preloaded 

Answer: A 

Explanation: The IBM 4852 SurePOS 500 Model 56D - Admin Premium Standard Model with alternative warranty (Depot).It is used to provide 1 year Depot warranty option. 


certifyforall.com

Improved M6040-419 exam price:

Q4. Which feature comes standard on the Model 526? 

A. headphone port 

B. light path management 

C. ExpressCard expansion slot 

D. independent dual video capability 

Answer: D 

Explanation: Independent Dual Videois standard. 

Not A: Audio port/speaker: 0 

Not B:light path managementonly for 566 and 570. 

Not C:ExpressCard expansionnot available. 


Q5. What are two new optional features to focus on when selling the SurePOS 500? 

A. onboard audio 

B. customer display 

C. internal wireless 

D. fingerprint reader 

Answer: B,D 

Explanation: Optional wireless USB dongle (Top mounted USB antenna cover) Optional 4GB Modular Flash Drive. Also available as the primary/system drive. Optional Biometric Reader Optional 6.5" Non-Touch customer display 


Q6. What is the design lifecycle of Toshiba POS systems? 

A. 3 years 

B. 5 years 

C. 7 years 

D. 9 years 

Answer: C 

Explanation: Service Availability:Up to seven years following withdrawal from market 


M6040-419  practice test

Guaranteed M6040-419 vce:

Q7. Which serviceability feature is only available on the premium SurePOS 500 model? 

A. light path management 

B. tool-less serviceability 

C. Remote Management Agent (RMA) 

D. easily removable display bezel 

Answer: A 

Explanation: The easy-to-service IBM SurePOS 500 Model 566 has visual indicators that proactively monitor the system’s status through Light-Path Management. 

Light-Path Management on 566 and 570 models 


Q8. Which statement is true about deep sleep automation? 

A. It leaves the CPU fully up and running. 

B. It draws far less power than standby mode. 

C. It returns to a working state faster than standby mode. 

D. It requires that applications be started again when the system wakes up. 

Answer: B 

Explanation: Enabled for Deep Sleep automation to reduce energy consumption -18W maximum power usage—up to 65% less than competitors. 


Q9. Which feature comes standard on the Model 566? 

A. modular flash drive 

B. infrared touch screen 

C. wireless connectivity 

D. biometric fingerprint reader 

Answer: B 

Explanation: 15"IR Touchscreenis standard. 

Not A: Optional: 4 GB option. 

Not C:Optional wireless dongle cover kit 

Not D: optinal peripherals include:Biometric fingerprint reader (Toshiba offering provided with HD 

coating) 


Q10. What are two optional features on both SurePOS 500 Series models? 

A. stereo speakers 

B. modular flash drive 

C. tool-less serviceability 

D. biometric fingerprint reader 

Answer: B,D 

Explanation: B:64 GB SSD (Replaces HDD)available for model 566 and model 570. 

D:Biometric fingerprint reader (Toshiba offering provided with HD coating)