Exam Code: C2150-400 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: IBM Security Qradar SIEM Implementation v 7.2.1
Certification Provider: IBM
Free Today! Guaranteed Training- Pass C2150-400 Exam.

2021 May C2150-400 Study Guide Questions:

Q21. What is the minimum bandwidth needed between the primary and secondary HA host? 

A. 1 gigabits per second (Gbps) 

B. 2 gigabits per second (Gbps) 

C. 3 gigabits per second (Gbps) 

D. 4 gigabits per second (Gbps) 

Answer: A 

Reference:ftp://ftp.software.ibm.com/software/security/products/qradar/documents/71MR1/SIEM/C oreDocs/QRadar_71MR1_HighAvailabilityGuide.pdf(page 9) 


Q22. Which three graph types are available for QRadar Log Manager reports? (Choose three.) 

A. Pie graph 

B. Histogram 

C. Bar graph 

D. Trivial graph 

E. Stacked bar graph 

F. Stacked table graph 

Answer: ACF 

Reference:http://www.juniper.net/techpubs/software/management/strm/2012_0_R2/strm-lm-user-guide.pdf(page 18) 


Q23. Which three tasks can an administrator perform from the QRadar SIEM reports tab? (Choose three.) 

A. Brand reports 

B. Ability to create custom reports 

C. Ability to create custom compliance templates 

D. Present statistics derived from source IP and destination IP 

E. Present measurements and statistics derived from real time data 

F. Present measurements and statisticsderived from events, flows andoffenses 

Answer: BDF 


certifyforall.com

Replace C2150-400 exam:

Q24. What does the message in the System Notification Widget on the Dashboard "Disk sentry: System disk usage back to normal levels." tell you? 

A. One of your File Systems has been reduced to below 92%. 

B. One of your File Systems has been reduced to below 95%. 

C. One of your File Systems has been reduced to below 98%. 

D. One of your File Systems has been reduced to below 90%. 

Answer: A 

Reference:ftp://public.dhe.ibm.com/software/security/products/qradar/documents/71MR1/SIEM/Co reDocs/QRadar_71MR1_TroubleshootingGuide.pdf(page 10) 


Q25. A customer has log files from Windows-based systems and wants to push those logs to the QRadar console. 

What options should the customer use in WinCollect to collect and forward these logs? 

A. File Forwarder 

B. Flow Forwarder 

C. Event Forwarder 

D. Windows-based Event Log Forwarder 

Answer: C 


Q26. With a Data Deletion Policy of "When storage is required", data will remain in storage until which scenario is reached? 

A. If used disk space reaches 88% for records and 85% for payloads. 

B. If used disk space reaches 85% for records and 88% for payloads. 

C. If used disk space reaches 85% for records and 83% for payloads. 

D. If used disk space reaches 83% for records and 85% for payloads. 

Answer: C 

Reference:http://www.juniper.net/techpubs/software/management/strm/2013_2/strm-admin-guide.pdf(page 85, see the table, 5throw, second column, first bulleted point) 


C2150-400  exam engine

Accurate C2150-400 questions pool:

Q27. Which IP address of a NATed server is used to access the server from outside the network? 

A. Public IP address 

B. Private IP address 

C. Cluster IP address 

D. Secondary IP address 

Answer: A 


Q28. What is a benefit of enabling indexes on event properties? 

A. Improved Offense Correlation 

B. Improved search performance 

C. Improved Performance of Custom Rules 

D. Improved accuracy of auto-discovery log sources 

Answer: B 


Q29. Which two proxy options are required to be set when using a Proxy Server for Auto Updates in QRadar? (Choose two.) 

A. Proxy Type 

B. Proxy Name 

C. Proxy Schedule 

D. Proxy Server URL 

E. Proxy Port number 

Answer: BD 


Q30. Which command will install the patch after mounting the patch file? 

A. /media/updates/setup 

B. /media/updates/installer 

C. /media/updates/setup -patch 

D. /media/updates/installer -patch 

Answer: B 

Reference:http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg27041545