Virtual of C2150-198 testing engine materials and cram for IBM certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated C2150-198 pdf dumps vce Materials. 100% PASS IBM Security Access Manager V7.0 Implementation (C2150-198) exam Today!
2021 May C2150-198 Study Guide Questions:
Q1. What is the minimum memory requirement for IBM Security Access Manager Gateway virtual appliance?
A. 1 GB
B. 2 GBs
C. 3 GBs
D. 4 GBs
Answer: D
Q2. You have a default setup of ISAM, ITDS and a Microsoft SharePoint backend.
A Web environment is experiencing performance issues. In order conduct analysis, tracing is temporarily switched on using the following commands:
server task web04-webseald-unix08 trace set pdweb.debug 2 file path=/tmp/trace.log
server task web04-webseald-unix08 trace set pdweb.debug 0
During analysis of the trace.log various common occurrences appear, the following trace.log extract displays only the lines important for this question.
2013-05-26-22:08:01.681+02:00I ----------------- Browser ===> PD ----------------- 2013-05-26-22:08:01.682+02:00I ----------------- PD ===> BackEnd ----------------- 2013-05-26-22:08:07.216+02:00I ----------------- PD <=== BackEnd ----------------- 2013-05-26-22:08:07.217+02:00I ----------------- Browser <=== PD -----------------
What can be concluded by analyzing this trace excerpt?
A. This excerpt indicates that ITDS is not available.
B. This excerpt indicates no performance or other issues.
C. This excerpt indicates that the user has given a wrong password.
D. This excerpt indicates that the backend has a performance issue.
Answer: D
Q3. For an existing junction on the WebSEAL Gateway Appliance, what method should be used to add an additional backend server?
A. The "Add" tab in the junction management page.
B. The "Servers" tab in the junction management page.
C. The "Junction" tab in the junction management page.
D. The"Add Server" tab in the junction management page.
Answer: B

Down to date C2150-198 free download:
Q4. Which option is used to enable FIPS communication with user clients?
A. enable-fips
B. ssl-compliance
C. ssl-fips-enabled
D. fips-mode-processing
Answer: D
Q5. Which external component is NOT required to use IBM Security Access Manger Web Gateway Appliance?
A. Policy Server
B. Backend web server
C. Common Auditing and Reporting Service
D. Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) registry
Answer: C
Q6. Which link causes a problem with WebSEAL when it appears in the HTML sent by a backend server behind a virtual host junction?
A. Links in the HTML are never a problem.
B. A relative link, such as <a href="page2.html">click here</a>.
C. A server-relative link, such as <a href="/dir1/page2.html">click here</a>.
D. An absolute link, such as <a href="https://appserver1/jctA/dir1/page2.html">click here</a>.
Answer: A

Precise C2150-198 Q&A:
Q7. Click on the Exhibit.
The exhibit displays a high-level setup of a basic Security Access Implementation. All communication between end-user and WebSEAL happens over HTTPS. The communication between DMZ and Intranet is HTTP-based. What information is gathered if 'pdweb.https' is enabled on WebSEAL?
A. Information about the WebSEAL session cache.
B. Information about successful and failed client certificate authentication attempts.
C. Information about response times of HTTPS-requests between end-user and WebSEAL.
D. Information about response times of HTTPS-requests between WebSEAL and backend servers (in case of SSL-junctions).
Answer: C
Q8. Which two steps are required in order to enable SSL between Security Access Manager and IBM Directory Server? (Choose two.)
A. Import the IBM Directory Server signer certificate into the pd.kdb file
B. Create a key file and import the Security Access Manager Policy Server signer certificate
C. Configure the IBM Directory Server instance to use the ivmgrd.kdb for SSL communications
D. Create a key database file with a self-signed certificate or a personal certificate from a Certificate Authority
E. Copy the IBM Directory Server signer certificate to the Security Access Manager system where SSL will be enabled
Answer: D,E
Q9. What is the most flexible option to reduce the impact on a growing number of suffixes?
A. Limit the search scope by setting the parameter 'ignore-suffix'
B. Limit the search scope by setting the parameter 'user-and-group-in-same-suffix'
C. Properly set ACL's to exclude certain suffixes from usage by Security Access Manager
D. Dynamic ordering of the suffix list; the search list is periodically updated based on incrementing suffix counters
Answer: D
Q10. Which junction creation command line parameter requires that a certificate for the back end, or the certificate authority that certified it, to be available?
A. -t ca
B. -t ssl
C. -t tcp
D. -t cert
Answer: B