Exam Code: C2150-195 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: IBM Security QRadar V7.0 MR4
Certification Provider: IBM
Free Today! Guaranteed Training- Pass C2150-195 Exam.
2021 May C2150-195 Study Guide Questions:
Q1. What are three time range options in the New/Edit search dialog box? (Choose three.)
A. Recent
B. Last Year
C. Real Time
D. Next Week
E. Last Month
F. Specific Interval
Answer: A,C,F
Explanation:
Q2. When using the Quick Filter feature in the Network Activity tab, which character must be used in front of special characters to indicate that the character is part of the search term?
A. +(plus)
B. -(minus)
C. (backslash)
D. ? (question mark)
Answer: C
Explanation:
Q3. Which two components are only part of the IBM Security QRadar V7.0 MR4 (QRadar) SIEM and cannot be found in the QRadar Log Management? (Choose two.)
A. Console
B. Flow Collector
C. Event Collector
D. Event Processor
E. Offense Manager
Answer: B,E
Explanation:

Latest C2150-195 exam answers:
Q4. On the Offense Summary page, which filter is executed when the Flows icon or the link with the number of flows is clicked on?
A. A flow filter with all flows matching the source IP address
B. A flow filter with all flows matching the destination IP address
C. A flow filter with the Custom Rule Engine rule(s) for the last 24 hours
D. A flow filter with the Custom Rule Engine rule(s) for the duration of the offense
Answer: D
Explanation:
Q5. Where would a user look to see the entire payload of an event?
A. The Raw Event tab
B. View > Show Payload
C. Right-click > Show Payload
D. The Payload Information section
Answer: D
Explanation:
Q6. How can a user cancel a running report in IBM Security QRadar V7.0 MR4?
A. A running report cannot be canceled
B. Select the report > Actions > Cancel Report
C. Right-click on the report > select Cancel Report
D. Look at the report queue, select the report to be canceled, select Delete
Answer: A
Explanation:

Exact C2150-195 ebook:
Q7. Which tab displays correlated security alerts in IBM Security QRadar V7.0 MR4?
A. Admin
B. Reports
C. Offenses
D. Log Activity
Answer: C
Explanation:
Q8. For any Dashboard workspace, which two methods can be used to zoom into any of the spikes in traffic? (Choose two.)
A. Right-click on the peak of the spike
B. Double left-click on the peak of the spike
C. Hold the Shift key, left-click the mouse, drag to the right past the spike, and release the mouse button
D. Hold the Ctrl key. right-click the mouse, drag to the right past the spike, and release the mouse button
E. Hold the Shift key, right-click the mouse, drag to the right past the spike, and release the mouse button
Answer: B,C
Explanation:
Q9. How would a user navigate to the Help menu in the IBM Security QRadar V7.0 MR4 (QRadar) interface?
A. Press Ctrl+H
B. Right-click on Item > Help
C. Help > QRadar Help Content
D. Select from the Action drop-down list
Answer: C
Explanation:
Q10. If a report author shares a report with another IBM Security QRadar V7 0 MR4 user, what type of report access is granted to the other user?
A. The other user can only access the report if they are an administrator.
B. The other user can use the original report as if it were created by that person.
C. The report output will be defined by the intersection of networkobjects and log sources of alluser with whom the report is shared.
D. The other user will not have any access to the original report definition but can do as they please with the report definition of the shared copy.
Answer: D
Explanation: