Validated of C2090-610 actual exam materials and practice for IBM certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated C2090-610 pdf dumps vce Materials. 100% PASS DB2 10.1 Fundamentals exam Today!

2021 May C2090-610 Study Guide Questions:

Q51. Which statement regarding referential integrity constraints is true? 

A. Multiple primary keys can be defined for a table. 

B. A foreign key can reference multiple primary keys. 

C. A primary key can be referenced by only one foreign key. 

D. Primary keys and foreign keys are used to define relationships. 

Answer: D 

Explanation: 


Q52. If the following command is executed: CREATE DATABASE test What is the page size (in kilobytes) of the database? 

A. 4 

B. 8 

C. 16 

D. 32 

Answer: A 

Explanation: 


Q53. What is the minimum product required for DB2 connectivity across all platforms? 

A. DB2 Personal Edition 

B. DB2 Development Edition 

C. DB2 Connect Personal Edition 

D. DB2 Development Unlimited Edition 

Answer: C 

Explanation: 


C2090-610 free practice test

Far out C2090-610 exam:

Q54. Which operation normally does NOT require an exclusive lock? 

A. BIND 

B. DROP 

C. GRANT 

D. SELECT 

Answer: D 

Explanation: 


Q55. Which product is used to customize execution environments for the purpose of controlling system resources so that one department or service class does not overwhelm the system? 

A. pureScale 

B. Workload manager 

C. Data partitioning feature 

D. Self-tuning memory manager 

Answer: B 

Explanation: 


Q56. What is the primary function of an Online Transaction Processing (OLTP) workload? 

A. To combine data from multiple sources. 

B. To discover hidden relationships in data. 

C. To analyze large amounts of data to find patterns. 

D. To make changes to a small number of records within a single transaction. 

Answer: D 

Explanation: 


C2090-610 exam question

100% Guarantee C2090-610 pack:

Q57. Which protocol provides applications the ability to connect to and update multiple DB2 databases within the same transaction? 

A. Type-1 connect 

B. Type-2 connect 

C. Type-3 connect 

D. Type-4 connect 

Answer: B 

Explanation: 


Q58. What is the primary purpose for using the INCLUDE clause with a CREATE UNIQUE INDEX statement? 

A. To override the limit on index key columns. 

B. To further enforce the uniqueness of index values. 

C. To combine two or more indexes to create a single unique index. 

D. To improve performance of some queries by allowing index-only access. 

Answer: D 

Explanation: 


Q59. When a COMMIT statement is executed, what happens? 

A. All locks held on the database are automatically released. 

B. Data stored in global temporary tables is automatically deleted. 

C. Open cursors defined WITH HOLD are closed, but their data is retained. 

D. The current transaction is terminated and a new transaction boundary is started. 

Answer: D 

Explanation: 


Q60. What needs to be defined in order to track changes made to a system-period temporal table over time? 

A. Once the row-begin, row-end, and transaction-start-id columns are created, all changes are tracked. 

B. A history table must be created with identical columns to the base table and a unique index must be defined on the transaction-start-id column. 

C. A history table must be created as a clone table of the base table after the row-begin, row-end, and transaction-start-id columns have beendefined. 

D. A history table must be created with identical columns to the base table and then the base table altered with the ADD VERSIONING clause torelate it to the history table. 

Answer: D 

Explanation: