Exam Code: C2090-558 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Informix 11.70 Fundamentals (C2090-558)
Certification Provider: IBM
Free Today! Guaranteed Training- Pass C2090-558 Exam.
2021 May C2090-558 Study Guide Questions:
Q41. Which command would you execute to restore an instance without using or restoring the logical logs?
A. onbar -w
B. onbar -e
C. onbar -r -p
D. onbar -r -nolog
Answer: C
Q42. Which authentication functionality allows you to implement different authentication mechanisms for different applications?
A. Single Sign-On
B. Secure Socket Layer
C. Pluggable Authentication Modules
D. Lightweight Directory Access Protocol
Answer: C
Q43. When encountering an assertion failure or performance issue, which Informix utility, when run by the DBA, collects and bundles the basic diagnostic data?
A. ontape
B. onmode
C. ifxcollect
D. onparams
Answer: C

Rebirth C2090-558 pdf exam:
Q44. Given the following table definition: CREATE TABLE t1(col1 BOOLEAN); Which of the following statements will fail to insert a row?
A. INSERT INTO t1 values ('t');
B. INSERT INTO t1 values ('f');
C. INSERT INTO t1 values (1);
D. INSERT INTO t1 values (NULL);
Answer: C
Q45. Which of the following is true of system catalogs?
A. one system catalog per chunk
B. one system catalog per instance
C. one system catalog per database
D. one system catalog per installation
Answer: C
Q46. Which phase of Fast Recovery rolls forward (restores) all transactions since the last checkpoint and rolls back any uncommitted transactions?
A. Logical Recovery
B. Physical Recovery
C. Dbspace Recovery
D. Transactional Recovery
Answer: A

Real C2090-558 dumps:
Q47. Which of the following Informix server modes disable execution of SQL statements for all users while allowing administrative users to perform maintenance tasks?
A. Offline
B. On-Line
C. Quiescent
D. Administrative
Answer: C
Q48. Which one of the following will generate a typical Decision Support System (DSS) type of workload?
A. Ordering a book from an online retailer
B. Inquiring usage data for a particular mobile phone user
C. Bank operation involving transfer of money between two accounts
D. Generating of a report by a large global retail company to find top selling items by country
Answer: D
Q49. Which of these commands will create a table containing a column that will be automatically populated with a numeric value starting from an initial value of 2301 and incremented as rows are inserted?
A. CREATE TABLE customer (cust_num SERIAL(2301), ?;
B. CREATE TABLE customer (cust_num SERIAL INIT 2301,?;
C. CREATE TABLE customer (cust_num INT SET SERIAL 2301,?;
D. CREATE TABLE customer (cust_num SERIAL,? SET SERIAL 2301;
Answer: A
Q50. Which command listed below can be used to change the state of an operating Informix server?
A. oninit
B. onstat
C. onmode
D. onparam
Answer: C