Exam Code: C2010-571 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: IBM Tivoli Process Automation Engine V7.5 Implementation Exam
Certification Provider: IBM
Free Today! Guaranteed Training- Pass C2010-571 Exam.
2021 May C2010-571 Study Guide Questions:
Q141. Where are attached documents properties defined?
A. Mxserver.properties file
B. Document.properties file
C. Organizations application
D. System Properties application
Answer: D
Q142. What is the correct syntax for including the work order number in the subject line of a communication template?
A. Work Order :WONUM
B. Work Order WONUM
C. Work Order [WONUM]
D. Work Order [WORKORDER.WONUM]
Answer: A
Q143. Which two statements are true about the Launch in Context feature? (Choose two.)
A. They can be used to expose product Web services
B. They are available only for Assets and Locations applications
C. They can only be configured to open Web-based applications
D. They can be used to open external or product Web applications.
E. They can be used to open external client-based applications only.
Answer: C,D

Leading C2010-571 practice exam:
Q144. In which application are systems created?
A. Assets
B. Inventory
C. Locations
D. Organizations
Answer: C
Q145. What is the correct method to initiate an invocation channel?
A. An action class
B. Java system protocols
C. An invocation message
D. A Java Message Service (JMS) queue connection
Answer: A
Q146. A record must be defined at which level in order for it to be available for each user in any organization?
A. SITE
B. GLOBAL
C. SYSTEM
D. ORGANIZATION
Answer: C

Precise C2010-571 cram:
Q147. Which statement is true about asynchronous data validation?
A. Data in a field is immediately validated when a user moves off of the field.
B. Background validation is required to be active when a screen reader is being used.
C. To be used, asynchronous data validation must be enabled for all fields of an application.
D. To enable asynchronous data validation for all applications, add the statement ASYNCHRONOUS = ‘Y’ to the PRESENTATIONXML file.
Answer: A
Q148. Which statement describes how to enable Application Server security?
A. Make a change to the mxserver.xml file and then rebuild and redeploy the EAR files.
B. Enable it on the J2EE platform and use the Database Configuration application to set the value of UseAppServerSecurity to 1.
C. Enable it on the J2EE platform. Tivoli process automation engine is capable or automatically recognizing the security setting.
D. Make a change to the maximo properties file and two web.xml files, rebuild and redeploy the EAR files, and then enable it on the J2EE platform.
Answer: D
Q149. At which level are Drilldown options set?
A. Site
B. System
C. Item Set
D. Organization
Answer: D
Q150. Why are classifications associated with stored records?
A. For financial reporting
B. To restrict data access
C. To ensure proper data storage
D. To search for and retrieve historical records
Answer: D