Virtual of C2010-501 free question materials and study guides for IBM certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated C2010-501 pdf dumps vce Materials. 100% PASS IBM Maximo Asset Management V7.5 Infrastructure Implementation exam Today!

2021 May C2010-501 Study Guide Questions:

Q101. What must be installed on a database before IBM Maximo Asset Management V7.5 is installed? 

A. text searching 

B. full DBA rights 

C. Maximo schema 

D. index tablespace 

Answer: A 


Q102. A company wants to add some changes to the IBM Maximo Asset Management V7.5 (Maximo) SMP directory which will require a new EAR file build. Since the main Maximo administrator is on vacation, one of the IT staff members is asked to run the process. The IT staff member is an administrative domain user with access to the Maximo administrative workstation through remote desktop protocol. Once the changes are made the IT staff member proceeds to build a new EAR file by double-clicking on the buildmaximoear. cmd file with their login credentials. When the IT staff member checks for the new EAR file it is obvious by the older timestamp on the file that a new EAR has not been built. 

Why was the new EAR file not built? 

A. The Maximo Java Virtual Machine is not running. 

B. The buildmaximoear.properties file is corrupt. 

C. Thebuildmaximoear.cmd file was not run with the proper privileges. 

D. An IT staff member must run the build process from a command prompt. 

Answer: C 


Q103. A company has recently installed IBM Maximo Asset Management 7.5 (Maximo) and experienced a few bugs that are fixed with the latest fix pack. The Maximo administrator shuts down the Maximo Java Virtual Machine and proceeds to uninstall all the Maximo applications from the J2EE server. Once the fix pack is installed, the administrator builds a new Maximo EAR and redeploys it to the J2EE server. The administrator logs in and validates the new fix pack has been installed by checking the version from Help > System Information and determines the fix pack installation was successful. Later that day the Help Desk calls and says that no one can view any application help information, and the help link is not available. Why? 

A. The Maximo fix pack has disabled the help functions in Maximo. 

B. The Maximo administrator did not install the Maximo fix pack correctly. 

C. The Maximo administrator did not update the properties for the Help application. 

D. The Maximo administrator did not build and deploy the maximoiehs.ear file after installing the fix pack. 

Answer: D 


certifyforall.com

Replace C2010-501 test engine:

Q104. What is the reason to identically configure minimum and maximum heap sizes? 

A. to avoid excessive garbage collection 

B. to avoid wasting the resources utilized in shrinking and growing the heap 

C. to allow the system to choose the correct starting point for heap allocation 

D. to allow the system to choose the correct allocation failure point for the heap 

Answer: C 


Q105. Which logging level logs messages indicating errors in application functionality? 

A. INFO 

B. FATAL 

C. WARN 

D. ERROR 

Answer: D 

Reference:http://pic.dhe.ibm.com/infocenter/tivihelp/v50r1/index.jsp?topic=%2Fcom.ibm.sccd.doc %2Fint_comp%2Fr_logging_props.html 


Q106. What is the default logging level for the Maximo Root Logger? 

A. INFO 

B. WARN 

C. ERROR 

D. DEBUG 

Answer: A 


C2010-501  free question

Simulation C2010-501 paper:

Q107. Which two log files can help determine whether the IBM Maximo Asset Management database is configured successfully? (Choose two.) 

A. maxinst.log 

B. dbconfig.log 

C. updatedb.log 

D. dropbackup.log 

E. restorefrombackup.log 

Answer: A,C 


Q108. Which database pool property should be adjusted to address an issue with poor IBM Maximo Asset Management V7.5 performance during high amounts of simultaneous logins at server start up? 

A. mxe.db.initialConnections 

B. mxe.db.minFreeConnections 

C. mxe.db.newConnectionCount 

D. rnxe.db.maxFreeConnections 

Answer: A 


Q109. How can it be verified which interim fix has been installed in an IBM Maximo Asset Management V7.5 (Maximo) environment? 

A. run the ifix utility 

B. view the Maximo EAR date 

C. run the installation verification utility 

D. view the Maximo system information 

Answer: D 


Q110. Which server access group is required for the IBM Maximo Asset Management V7.5 installation account? 

A. administrators 

B. remote operators 

C. backup operators 

D. network operators 

Answer: A